• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayriyiz ama bosanamadik

Ya atlayip gidicem ben karinim burdan bir adim oteyede gitmem dicem (ne tepki vercek bilmiyorum) yada arayip bak son kez konusuyoruz bu konusmanin sonu da ya avukatla gorusucez yada bilet alicaksin gelicem boyle boyle diyip ya yanina alirsin beni yada biter bu is sen yoluna ben yoluma diycem (bunuda nasil diycem nasil kararimin arkasinda durucam bilmiyorum:((()

Ya atlayip gidicem ben karinim burdan bir adim oteyede gitmem dicem (ne tepki vercek bilmiyorum) yada arayip bak son kez konusuyoruz bu konusmanin sonu da ya avukatla gorusucez yada bilet alicaksin gelicem boyle boyle diyip ya yanina alirsin beni yada biter bu is sen yoluna ben yoluma diycem (bunuda nasil diycem nasil kararimin arkasinda durucam bilmiyorum:KK43:(()

Canım merhaba,

Özel hayata pek yorum yapmayı sevmem, ancak tüm arkadaşlara katılıyorum çok güzel ifade etmişler durumu. Evlilik kolay değil, çok engebeli yolları aşarak ulaştım bende evliliğe eşimle. El ele verip sarıldığımız için bugün sağlıklı bir evliliğimiz var. Yalnız dediğim gibi sadece sevgi bile çok özeldir. Sen bu kişiye evet deyip, onun soyadını aldıysan, evine evinin kadını olarak gittiysen, onunda evin erkeği olarak kollarını açıp, kanat germeli. Tencerede pişirip kapağında yerim sözünü söylemiş arkadaş, anca böylesi güzel ifade edilirdi. Erkek adam, kendi yemez karısına yedirir ekmeği bölüp de... Ayrı yaşayacaksak, ne mana evlendik?

Özetle; ben ayrıl, ya da senden boşanacağım şeklinde cümle kurmanı tavsiye etmicem. Bence, "bu kadar ayrı kaldık yeter, adresi ver ilk otobüsle yanına geleceğim, ben senin karınım, benim yerim senin yanın." Demelisin. Ama yok mok derse, o zaman ben ne diye senin karınım, bu mu evlilik diye giriş yaparsın. Kavgalara boşanmayı eklemek, net olarak boşanılacağı zaman sarfedilsin ki, alışkanlık yapmasın... sıkma canını, dua et. Hepinize sevgiler arkadaşlar:)

Canım merhaba,

Özel hayata pek yorum yapmayı sevmem, ancak tüm arkadaşlara katılıyorum çok güzel ifade etmişler durumu. Evlilik kolay değil, çok engebeli yolları aşarak ulaştım bende evliliğe eşimle. El ele verip sarıldığımız için bugün sağlıklı bir evliliğimiz var. Yalnız dediğim gibi sadece sevgi bile çok özeldir. Sen bu kişiye evet deyip, onun soyadını aldıysan, evine evinin kadını olarak gittiysen, onunda evin erkeği olarak kollarını açıp, kanat germeli. Tencerede pişirip kapağında yerim sözünü söylemiş arkadaş, anca böylesi güzel ifade edilirdi. Erkek adam, kendi yemez karısına yedirir ekmeği bölüp de... Ayrı yaşayacaksak, ne mana evlendik?

Özetle; ben ayrıl, ya da senden boşanacağım şeklinde cümle kurmanı tavsiye etmicem. Bence, "bu kadar ayrı kaldık yeter, adresi ver ilk otobüsle yanına geleceğim, ben senin karınım, benim yerim senin yanın." Demelisin. Ama yok mok derse, o zaman ben ne diye senin karınım, bu mu evlilik diye giriş yaparsın. Kavgalara boşanmayı eklemek, net olarak boşanılacağı zaman sarfedilsin ki, alışkanlık yapmasın... sıkma canını, dua et. Hepinize sevgiler arkadaşlar:)
Cok dogru soyledin valla aramasini bekliycem bir kac hafta daha aramassa ben arayip dicem dediginiz gibi ne diyip ne konuscagimi bilemedigimden hep boyle oldum zaten :(( evlilikte ipler hep bendeydi simdi oyle bi aldiki ipleri eline ben aciz caresiz ce bekliyorum sadece

Cok dogru soyledin valla aramasini bekliycem bir kac hafta daha aramassa ben arayip dicem dediginiz gibi ne diyip ne konuscagimi bilemedigimden hep boyle oldum zaten :KK43:( evlilikte ipler hep bendeydi simdi oyle bi aldiki ipleri eline ben aciz caresiz ce bekliyorum sadece

Bazı şeyler hesaplamadığımız gibi gidebiliyor. Ben düzeleceğime inanıyorum aslına bakarsan, sağlıklı olur mu bilmiyorum ama sağlamlaştırılabilir. Net şekilde bir araya gelmeniz gerektiği imasında bulunun. Yaşınız kaç bu arada ve aileniz ne diyor evliliğiniz hakkında? Üzülmeyin lütfen, dua edeceğim size...:KK36:

Yasımız 22 henuz onun ailesi istemiyo boşanalım diye istiyolar hatta benim ailem destek hep maddi manevi ama tek taraflı olmuyo bende düzelir diye umuyorum cünkü sevgisi biten istemeyrn insan beklemez bosar bitrt gider askıya alınmıs vazıyeyyrtr suan allah razı oldun cok tesekkür ederim

Back