- 27 Eylül 2016
- 10
- 0
- 1
- Konu Sahibi Ciftetellihayriye
Meraba arkadaslar yeni uye oldum siteye cok kotu ve karisik durumdayim yorumlaribiza ihtiyacim var. biz esimle ailelerden habersiz evlendik cok seviyoduk birbirimizi fakat aileai beni hic istemedi dugun yapmadilar onlarda kaldik yedigim lokmalari saydilar hep tartisma kavga ortami yarattilae bizde esimle hep maddi sorunlar yasadik kendisi futbolcu baska sehirdeydik bu sorunlar iyice bende birikti artik onu uzmeye bagirip cagirmaya ezmeye baslamistim en son evden kovdum cekti gitti ve hidis o gidis ankaraya transfer oldu bosancaz demisti acmadik dava falan gitti ankaraya sonra bir ay sonra aradi beni falan kizdim tekrar kaybettin beni sen yari yolda yuz ustu biraktin dedim cok yalvardim pisman oldum son ne olur diye duygusuzlaamiati bana karai simdi ankarada bekar hayatina bakiyo ben istanbulda bir basima kaldim ayriyiz ama ikimizde dava acamiyoruz seviyoruz ama birliktede devam edemiyoruz bana sen orda ben burda kalim para biriktirelim calisip hayatina bak falan diyo ama gozden uzak gonulden irak(( nasil olcak boyle dedim ben helim atlayip ucaga falan cok usteledim gecistirdi ve aramiyo yazmiyo yine uzaklasti sogudu benden napmam lazim ben esimi cok seviyorum maddi manebi ne yasattiysada hic umrumda degil ebliligimi nasil kurtarabilirim kizlar nolur yardim edin(((