• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayriyiz ama bosanamadik

Ciftetellihayriye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
10
0
1
Meraba arkadaslar yeni uye oldum siteye cok kotu ve karisik durumdayim yorumlaribiza ihtiyacim var. biz esimle ailelerden habersiz evlendik cok seviyoduk birbirimizi fakat aileai beni hic istemedi dugun yapmadilar onlarda kaldik yedigim lokmalari saydilar hep tartisma kavga ortami yarattilae bizde esimle hep maddi sorunlar yasadik kendisi futbolcu baska sehirdeydik bu sorunlar iyice bende birikti artik onu uzmeye bagirip cagirmaya ezmeye baslamistim en son evden kovdum cekti gitti ve hidis o gidis ankaraya transfer oldu bosancaz demisti acmadik dava falan gitti ankaraya sonra bir ay sonra aradi beni falan kizdim tekrar kaybettin beni sen yari yolda yuz ustu biraktin dedim cok yalvardim pisman oldum son ne olur diye duygusuzlaamiati bana karai simdi ankarada bekar hayatina bakiyo ben istanbulda bir basima kaldim ayriyiz ama ikimizde dava acamiyoruz seviyoruz ama birliktede devam edemiyoruz bana sen orda ben burda kalim para biriktirelim calisip hayatina bak falan diyo ama gozden uzak gonulden irak:((( nasil olcak boyle dedim ben helim atlayip ucaga falan cok usteledim gecistirdi ve aramiyo yazmiyo yine uzaklasti sogudu benden napmam lazim ben esimi cok seviyorum maddi manebi ne yasattiysada hic umrumda degil ebliligimi nasil kurtarabilirim kizlar nolur yardim edin:((((

O nasil bisey ya siz evli degil misinz sen orda ben burda para biktirelim sen onun seni gercekten sevdine nasil inandn canim kovmussun gitmis bide ustune bosanalim demis gelmiyo daha o nasil bi rahastlik hem niye dava acamiyosunuz??

Ayrilmaktan baska caren yok yanlis anlama ailesi sana destek degil kocan arkanda degil bekar hayati yasiyomis bosan baska caren yok sen uzulursun anca

Bosanamiyoruz ikimizde dava acmiyoruz seviyoruz cunku yasadiklarimiz yipratinca maddi anlamda birbirimizede kotu davrandik yiprattik ama ikimizde bosanmayi goze alamiyoruz suan aradiginda ozledim bende fotograflarimi atti bakarak uyuyorum diye soyledi ama cikmaza girdik ailesi maaddi anlamda hep ezfi onuda simdi bisiler yapip sonra devam etmeyimi dusunuyo neti dusunuyo nenolcak hic bilmiyoruz boyle ayri da olmuyo beraberde olamiyoruz napicam hic bilmiyorum ben mi acim davatyi gozumu karartip yoksa bekliyim mi boyle boyle beklemekte cok zor :(((

Canm yanlis anlama uzaktan seviyorum ozledm olmaz oralarda kimle takildigini bilmiyooruz bizde esimle bi ara maddi sıkintiya girdk kimseden yardm beklemeden hatta ben cok esimle tartistm basini yedm ama cekipte gitmedi o sacma yani tek basinasin bide bosan tavsiyem oyle yurumez

Evlenirken iyi gun kotu gun diyoruz dimi ama siz daha madiiyatta sirtinizi donmussunuz kizlarda akil versin bi @AKovser Bexy Bexy Citolesgen Citolesgen Hannaz Hannaz
Kızlar kimseden bişey beklemeyin. Herşeyi karı koca sırt sırta vererek halledin. Aç kalın ama kimseye minnet duymayın. Valla artık kimse umrum değil bu hayatta. Kendime bakarım yoluma bakarım. :KK15:

Aslında bize akıl vermek düşmez ama. Adam gittiyse bu iş bitmiştir. Ben gitmedi sanmıştım. Beni bırakan adamın vay haline. Sevgisi batsın. Öyle sevgimi olur yahu

Canım simdi eşinin seni sevip sevmedigini bilmiyorum. Ama böyle sevgi olmaz onu biliyorum. En azından evlilikte böyle sen orda kal caliş demez seven adam. Benim fikrim böyle. Ben böyle gördüm. Tencerede pisirir kapagında yerim yinede kocamdan başka bi sehirde durmam ben.
Haa ayrılmayı göze alıp evdende kovduysam o geri kendisini affettirecek ancak öyle olur. Yoksa zaten evden kovan benim baktim karsi taraf beni önemsenmiyor bende gidip çat diye açarım davamı. Lök diye bakakalır.
Ne o öyle hem karnım doysun hem pastam dursun. Öyle bir dünya yok. Evliyken bekar hayatı yaşamakta nedir.
Senin için nasil rahat ediyor. Mesela o ankaradayken ben olsam aklıma bin türlü sey gelir. Mesela arkadaslariyla bekar evinde mi kaliyor. O eve karı kız mı gidiyor. Düşüne düşüne kudururum evde. Ama ben bunları kendim için soyluyorum. Haa sen rahatsindir. Orasini bilemem.

Ayril yada ayrilma senin kararın. Ben olsam böyle sevginin tukendigi noktada boşanmayı tercih ederdim. Yazmadıgina göre cocugunda yok zaten. Yani bu evlilige neden katlanasın?

Aileler ortada yok anladıgim yani sana kimse destek olmayacak. Olmasın. Önce gidip bir iş bul kendine sonra gidip dava aç. Ev kendi eviniz mi kira mı? Sen simdi kv yanında mısın? Bunları bilmiyorum.
Artık sen kendine gore bir düzen kur.

Son olarak. Sadece böyle maddi sebeplerle tartismis olsaydin ayrıl demezdim. Sonuçta evlilik bu sevgililik değil. Üstelik kolay kazanilmis bir evlilikte deģil. Ama senin kocan gitmiş bekar hayatı yaşıyor seni istemiyor. Gel demiyor yanina gelmiyor. Kendin calis kendin ye diyor resmen. Eee ozaman niye hala kocan olarak kalsın hayatında?

Çiftetellihayriye hanım öncelikle hoşgeldin evlilik sabır ister özverili olmak ister ikiniz de sabırlı olmamışsınız .
Sen şu anda duygularından net olarak eminsin fakat eşin karmaşık duygular içinde olmalı ki sana kesin bir cevap verememiş .Ne demek " Sen orda ben burda çalışıp para biriktirelim " eşin ne demek istemiş valla onu hiç anlamadım ..
Sen seviyorsan peşini bırakma bence , kız adamı niye evden kovdun , belki gücüne gitti de naz yapıyodur .

Yeteneklide oyuncuydu zaten gelecegi parlaktı vs falan dediğiniz gibi orda ne yapıyo kimle ne yasıyor ben burda bir haberim öyle cıkmaza soktuki beni elim kolum baglı kaldı cok sıkıntı yasadık zaten maddi olarak bir yıl boyunca bardagı tasırdı son damla bu hale geldik arar yine bir aya kalmaz arama sebebide ben napıyorum burda kimle geziyorum yanlıs seyler yapıyo muyum diye kontrol etmek sadece işte aradıgında nasıl tepki vermeliyim nasıl bitirmeliyim bitirmeyi göze alamaıyorum bi yandan 22 yasında evlenip basanmıs severek ayrılmıs ortada kalmış olmak istemiyorum bi yandanönceden hiç kimseye eyvallahım yoktu evliliğimdede ipler hep benim elimdeydi ama bu olaydan sonra aciz hale geldim bir arasa bir gel dese diye elim kolum baglı ezik ezik bekliyorum dengeler bir anda 360 derece dondu yoksa ben hiç bu kadar gurursuz zayıf degildim bana dediği son sey bir hafta once konusmustuk güclü olcaksın sen orda ben burda cekicez bu cileyide ben aradıgımda calısıyo işinde gücünde güclü bi sekilde ayakta durucaksın bunları görmek istiyorum ben falan fisman yaptı ne düşünüyo ne istiyo ne yapmaya calısıyo anlayamıyorum :(

Çiftetellihayriye hanım öncelikle hoşgeldin evlilik sabır ister özverili olmak ister ikiniz de sabırlı olmamışsınız .
Sen şu anda duygularından net olarak eminsin fakat eşin karmaşık duygular içinde olmalı ki sana kesin bir cevap verememiş .Ne demek " Sen orda ben burda çalışıp para biriktirelim " eşin ne demek istemiş valla onu hiç anlamadım ..
Sen seviyorsan peşini bırakma bence , kız adamı niye evden kovdun , belki gücüne gitti de naz yapıyodur .[/QUOT. tesekkür ederim öncelikle cevab için evden kovma olayı artık psikolojim çökmüştü herşey üst üste geldi sezonu bitmişti para yoktu ve calısmıyo yan gelip yatıyo bütün yükü bana bırakmıstı en son sınırlendim kovdum bi anda gitti ve anında pişman oldum cok yalvardım falan nazını yaptı o dönemde zaten suan onun beni yanına cagırması lazım bir ay önce aramıstı dedim iki aydır karının ne yaptıgını merak etmedin simdimi geldim aklına istemiyorum artık falan dedim sonra söyledi yok efendim aramasının sebebi cagırmakmıs yanına falan geçen konustuk bir hafta önce gelim dedim bilet alıyım falan ısrar ettim bu sefer konusmayı kesti bir haftadır sesi cıkmıyo adamın evliliğin ne kadar zor oldugunu öğreniyoruz hala farkettimde ben ama onu.n kafasının karısık olması hem ailesinin baskısı hem maddi konuşar yüzünden bu hale gelmemiz hem benim çemkirmelerim ..bana dediği bişiler yapmam lazım bi araba almak gibi bi ehliyet almak gibi yada ne bilim bi birikim yapmak higibi bişileri başarmam lazım falan sonra kaldıgımız yerden devam edelim gibi bi konusma yaptı yaptıgı konusmadan ben bunu anladım

Bi insanin esi yaninda olmali gittigi yere birlikte gitmeliydiniz yetenekli futbolcuysa bi takimda oynuyosa parada almiyo mu etrafin ne diycegine bakma ara deki ben evlenirken boyle olcagini dusunmemistm evlilik ayri gayri olmaz birlikte olur hic mi insan karim orda tek nasil geciniyo napiyo diye dusunmez ben artik yapamiyorum de canim

Canım simdi eşinin seni sevip sevmedigini bilmiyorum. Ama böyle sevgi olmaz onu biliyorum. En azından evlilikte böyle sen orda kal caliş demez seven adam. Benim fikrim böyle. Ben böyle gördüm. Tencerede pisirir kapagında yerim yinede kocamdan başka bi sehirde durmam ben.
Haa ayrılmayı göze alıp evdende kovduysam o geri kendisini affettirecek ancak öyle olur. Yoksa zaten evden kovan benim baktim karsi taraf beni önemsenmiyor bende gidip çat diye açarım davamı. Lök diye bakakalır.
Ne o öyle hem karnım doysun hem pastam dursun. Öyle bir dünya yok. Evliyken bekar hayatı yaşamakta nedir.
Senin için nasil rahat ediyor. Mesela o ankaradayken ben olsam aklıma bin türlü sey gelir. Mesela arkadaslariyla bekar evinde mi kaliyor. O eve karı kız mı gidiyor. Düşüne düşüne kudururum evde. Ama ben bunları kendim için soyluyorum. Haa sen rahatsindir. Orasini bilemem.

Ayril yada ayrilma senin kararın. Ben olsam böyle sevginin tukendigi noktada boşanmayı tercih ederdim. Yazmadıgina göre cocugunda yok zaten. Yani bu evlilige neden katlanasın?

Aileler ortada yok anladıgim yani sana kimse destek olmayacak. Olmasın. Önce gidip bir iş bul kendine sonra gidip dava aç. Ev kendi eviniz mi kira mı? Sen simdi kv yanında mısın? Bunları bilmiyorum.
Artık sen kendine gore bir düzen kur.

Son olarak. Sadece böyle maddi sebeplerle tartismis olsaydin ayrıl demezdim. Sonuçta evlilik bu sevgililik değil. Üstelik kolay kazanilmis bir evlilikte deģil. Ama senin kocan gitmiş bekar hayatı yaşıyor seni istemiyor. Gel demiyor yanina gelmiyor. Kendin calis kendin ye diyor resmen. Eee ozaman niye hala kocan olarak kalsın hayatında?
Seviyogibi suan ailemle kaliyorum kendi o fusunceler beni nasil yiyip bitiriyo anlatamam zaten hem ben burda brkliyo olim ofa orda yasasin hayatini bekar evinde kaliyo dusundugu hani dava acip ayrilsakda sana donucem ben yine bulucam alicam seni kafasinda ondan davayi acmiyo tahminimce atlayip gitsem ne diycek ne olcak bilmiyorum boyle burdada kalamiyorum nasil zor durumdayim anlatamam

Kendin bile emin degilsin sevgisinden seviyo gibi diyosun senin yerinde olsam hicbisey demeden sessizce oldugu yere gider naptigina bakardim takip ederdm en azindan bi halt yiyosada kanitin olur ayrilmak icin cnm

Seviyogibi suan ailemle kaliyorum kendi o fusunceler beni nasil yiyip bitiriyo anlatamam zaten hem ben burda brkliyo olim ofa orda yasasin hayatini bekar evinde kaliyo dusundugu hani dava acip ayrilsakda sana donucem ben yine bulucam alicam seni kafasinda ondan davayi acmiyo tahminimce atlayip gitsem ne diycek ne olcak bilmiyorum boyle burdada kalamiyorum nasil zor durumdayim anlatamam
Atlayıp gitsen bulabilcek misin yasadıgı yeri biliyor musun Ankarayi.
Gitsen belki bi kızla basacaksın yüregin dayanacak mı?
Kalsan icin rahat değil. Çok zor işler. Biran once ya ayril yada git yanına.

Back