ayrıntılı ultrasonda gebelik haftasıyla bebeğinin gelişimi arasında 2 hafta geri olan

canım çok üzüldüm rabbim sana şefaatine nasip etsin inşallah.bizim orada düşüğün bi eli karnında derler.enşallah tez zamanda daha güzel sağlıklı bebixler nasip etsin sana rabbim
Amiin Allah razı olsun canım senin durumun ne oldu

Amiin Allah razı olsun canım senin durumun ne oldu
ben var ya neler çektim ahh ... ben geçen yıl bi ölü doğum yaptm 7 aylıktı ilk başta herşey çok iyiydi sonra suyu azaldı en son vefat etti öyle doğum yaptm.8 ay sonra tekrar hamile kaldm ondada 8 haftalktı kalp atışı yok dedi boş kese dedikleri olay yani..şimdi 9.haftadaym şu an iyi.iyk başta kalp atışı yok demişti kese de bi hafta geride dedi.bende devam edicem dedem bi hafta sohra gittim tamam dedi bebek gayet iyi kese de boyutunda dedi.inşallah tez zamanda buradan güzel haberine alırım canm dualarımdan artk..

Arkadaşlar hepiniz tecrübelisiniz nolursunuz bana fikir verin 5 hafta 5 günlükken alttan ultrason ile muayene etti doktorum sadece keseyi gördü içinin boş mu dolu mu olduğunu henüz bilemeyiz dedi çok korktum vajinal muayene de 6. Haftama 2 gün varken bebeğin kesenin içinde görülmesi gerekiyor mu

canım daha çok erken 8.haftaya kadar bekle

zaten kese ancak oluşmuş çok yeni yani.birde mümkün mertebe alttan muayene olma.ablamn öyle düşük oldu.benim de tam 8.haftalıkken bebeği gördü..bu kişiye göre değişebiliyormuş bazılarında 10.haftaya kadar göremiyoruz dedi doktor..

Şuanda aynı durumu yaşıyorum. 14 . Haftda bir hafta kısayfı femur karın 2 hafta 2 li test bile yapmadılar bana kafası normal gövdesi küçük dediler iskelet displazisi için amniosentrz dediler ailende cücelik var mı akraba evliliği mi diye sordular hiç biri değil ama neden böyle oldu bilmiyorum yarın amniyosentez yapılacak. 18 haftalık oldum bir aydır mahvoldum daha ilk göz ağrım bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…