• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıntılı ultrasonda gebelik haftasıyla bebeğinin gelişimi arasında 2 hafta geri olan

merhaba 25 haftalık gebeyim ayrıntılı ultrasonda bebeğin femur kemikleri yani bacakları 2 hafta geri 23 haftalık hamile olduğumu gösteriyor böyle bi durum yaşayan oldumu sonucu ne oldu peki? lütfen cevap.......:teselli:

merhaba ..çok uzun zaman önce hamılelıkte bebeğinizin femur boyu gerılığınden bahsetmişsiniz.şuan ben de aynı durumu yaşıyorum 16.haftadan berı femur boyu 2 hafta geri ..sizin bebeğiniz sağlıklı doğmuştur inşallah herhangı bir sorun oldu mu bilgilendirirseniz çok sewinirim

BENDE SATA GÖRE 7+5 HAFTALIĞIM AMA USG DE 5+6 YIM MORALİM BOZULUYOR LEKELENMEMDE VAR. DOKTORUM dinlenmemi söyledi bişey olacak diye korkuyorm

ileride bu topikten faydalanmak isteyen hamile arkadaşlar benim bebeğimin 14.haftadan beri sadece fl boyu başlarda 1 sonradan hep 2 hafta geriydi diğer ölçümler ve testlerımız normaldi.kızım sağlıkla kucağıma aldım şükür 50 cm doğdu down send.ve cücelikten korkmuştum gebeliğim boyunca hep acı çektim Allah ıma şükür maşallahı var.

merhaba kızlar.benim bebeğim de her kontrolde 10 gün kadar geri çıkıyor.endişelenecek bir şey yok.dr zaten size eğer sıkıntılı bir durum olursa bilgi verir.yani gelişimi çok geriden gelirse ya da gelişimi artık durursa endişelenecek bir durum olur onun dışında her bebeğin kendine has büyüme hızı var.dikkat ederseniz bazı bebeklerde 2 hafta önden gider.bu durum annenin beslenmesi vs ilgili değil bebeğin gelişimi ile ilgili.ya da plesentanın durumuyla ilgili.yani plesenta yeterince damarlanmazsa anneden bebeğe yeterince kan akışı sağlanamazsa kısacası plesenta görevini tam yapamazsa beek de böyle küçük oluyor.kendinizi üzmeyin sakın.bol bol beslenin ve dinlenin

merhaba 25 haftalık gebeyim ayrıntılı ultrasonda bebeğin femur kemikleri yani bacakları 2 hafta geri 23 haftalık hamile olduğumu gösteriyor böyle bi durum yaşayan oldumu sonucu ne oldu peki? lütfen cevap.......:teselli:
şu an benzer bir durumu ben yaşıyorum canım;merak ettim bebğin sağsalim dünyaya geldi mi?

Kizlar bugun dr.a gittim adet gunume gore tam 7 haftalik ama ultasonda 6 hafta cikti dr gec yumurtlamis olabilirsin dedi ama 10 gun sonraya randevu verdi eger buyumezse problem dedi cok strese girdim sizce normal mi

Benimde femur uzunluğu haftasıyla uyumlu değil.buraya yazan arkadaşlar keşke doğum sonrası bebeklerinizin durumunu da yazsanız.bizimle aynı durumda olanlara umut verir.
Bebekleriniz doğdu mu sağlıkları nasıl? Lütfen cevap yazın

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

meraba kübra nur.seninye aynı durumu yaşıyorum ve durumunu merak ettim şu an ne durumdasın bebek gelişti mi

Back