- Konu Sahibi filizerdem
merhaba 25 haftalık gebeyim ayrıntılı ultrasonda bebeğin femur kemikleri yani bacakları 2 hafta geri 23 haftalık hamile olduğumu gösteriyor böyle bi durum yaşayan oldumu sonucu ne oldu peki? lütfen cevap.......:teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşlh seninki benimki gibi deildir ama benim bebeimdede gelişme geriliği diyolardı seni telaşlandırmak istemem belki durum farklıdır ama sekiz aylıkken karnımda öldü malesef hareketlerini takip etmelisin benimki son zamanlarda çok az hareket ediyordu günde mesele iki kere bende hareket ediyor diyordum ama daha çok etmeliymiş onkere falan buna dikkat et hareket çok etmesi ii yani belkide iki hafta geride olması normaldir geç döllenme olmuştur inşlh salıkla kucana:Saruboceq: alırsın canım
.......Biz de bugun doktora gittik. Bizde zaten tek arter durumu oldugu icin gelisme geriligi riski vardi ve gerceklestigini de ogrenmis olduk. 28 hafta 4 gun itibariyle bas cevresi normal, femur uzunlugu 2 hafta ileri, karin cevresi 2 hafta 4 gun geri cikti. 4 hafta once 1 hafta 6 gun geriydi. Bir ayda nerdeyse 1 hafta daha geri gitmis yani karin cevresi. Sukur ki bebekte hala daha bunun disinda bir sorun gorulmedi. Doktor her hafta NST'ye girmem gerektigini 2 hafta sonra da yeniden ultrasonlu kontrole gelmem gerektigini soyledi. Hergun evde bebegin hareketlerini bir defa saymam gerekiyormus.
Sende onceki kontrollerde de mi 2 hafta geri cikiyordu? Eger oyleyse bir problem yoktur, onemli olan ayni hizda gitmesi. zaten 2 haftaya kadar da tolere edilebiliyor benim bildigim, 2 haftanin uzerinde sorun olabiliyor. Bu arada, femur disindaki olcumler nasil?