• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıntılı ultrason

Ombrafee

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
6
1
6
29
Merhabalar arkadaşlar Bursa da yaşıyorum devletteki doktorum ayrıntılı ultrason istedi fakat devlette 24 haftayı geçtiği için sonuç alamayacağımızı söylediler doktorda özelde halledebileceğimi söyledi Uygun fiyata ayrıntılı ultrasonu çeken bir bildiğiniz yer var mıdır nereye sorsam 1000-2000 tl arası fiyat istiyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar arkadaşlar Bursa da yaşıyorum devletteki doktorum ayrıntılı ultrason istedi fakat devlette 24 haftayı geçtiği için sonuç alamayacağımızı söylediler doktorda özelde halledebileceğimi söyledi Uygun fiyata ayrıntılı ultrasonu çeken bir bildiğiniz yer var mıdır nereye sorsam 1000-2000 tl arası fiyat istiyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Ne sacma , bana ozelde 25. Haftaya dek yapilabilir denmisti.

Ankarada da 1000 2000 arası hep normal fiyata aslında. Doktor çok önemli iyi bi doktor bulmak lazım

Daha dün sıra almak için başvurdum 7 ekime sıra verdiler. O zaman da 25+4 olucam o zaman da detaylı yapamıyorlarmış.

Evet öyle güvenilir bir yer olsun dedim hastanelerden başladım maşallah en düşüğü 1250 daha adam akıllı yeni buldum bi klinikten 750 oda her yer her şey uçmuş vaziyette.
İstanbulda 1500 1000 arası pendik yüzyıl hastanesine gidiyorum bize 1000 dediler bizde başka hastanelerden araştırdık zaten devletten hiç bir bölümden randevu alınmıyor sigortam olduğu halde 5.ayindayim daha Birgül randevu bulamadım neyse aradığımız bütün hastaneler 1000 1500 1200 diyorlardı enson cihan tıp merkeziyle anlaştık bize 570 dediler 23 ağustosa gecen gün aradılar fiyatlara güncelleme yapılmış 700 dediler kızdım ama biz o fiyata anlamamıştık dedim isterseniz iptal edebilirsiniz diyor kadin mecbur kabul ettim fiyatlar uçmuş yüzyıl hastanesi kadin dogum 2 hafta önce 250 tl muayene geçen hafta gittim 375 yapmışlar özel hastaneler kendi kafalarına göre zam yapıyorlar sigortamız olduğu halde devlettende randevu alamıyoruz resmen fırsatçılık

Devletin kadın doğum hastanesinde ücretsiz 25. Haftada yaptırdım. Ama randevu almak için baya önceden gitmeniz gerekiyo benim doktorum 19. Haftadayken söyledi 24 e kadar ayrıntılı ultrasona gir diye sizin doktorunuz çok geç söylemiş sanki

Devletin kadın doğum hastanesinde ücretsiz 25. Haftada yaptırdım. Ama randevu almak için baya önceden gitmeniz gerekiyo benim doktorum 19. Haftadayken söyledi 24 e kadar ayrıntılı ultrasona gir diye sizin doktorunuz çok geç söylemiş sanki
Geç demeyelim de doktora bile randevuyu 2.5 haftada buldum görseniz artık mhrs uygulamasında aylardır pusu kurmuş randevu alamaya çalışıyorum doktor 14. haftada çağırdı ben 17 de buldum ondan ötürü zamanı geçti. :D

Back