?? Ayrıntılı ultason için Eyüp Ekici yerine Ali İpek'e gitsem ?

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
ikizlerimden birinde ense kalınlığı 3.3 çıktı :(

Doktorum Eyup Ekiciye git sonuçları getir dedi ama 550 tl

Servet Ünsal Tıp merkezinde Ali İpek 200 tl

bu Ali İpek nasıl bi doktor kızlar bilgisi olan var mı ?????

merhaba, benim doktorum da ayrıntılı ultrason için Ali İpek'i tavsiye etti. Alanında en iyisi dedi. inşallah sonuçlarınız güzel çıkar.

kızlar çok şükür bebeğimde bişey yokmuş... herkese öneriyorum hacettepede özgür Hoca var. soy ismi özyüncü ( soy adını tam hatırlayamadım ) iki hafta önce ona muayene oldum.... muhakkak sizlerde ona görünün Rabbim hepimizin gönlüne göre versin amin

Ankara'da ayrıntılı ultrason için kesinlikle Ali İpek'i tavsiye ederim. İşinde çok iyi olmasının yanı sıra insani yönü de çok yüksek.

Ben de buradan oludugum yorumlara göre eyüp beye gittim. Bayağı yüklü bir muayene ücreti ödedikten sonra bebeğin her şeyinin normal olugunu söyledi. Fakat oğlumun bir böbreği daha küçükmüş 4 aylıkken öğrendik. Demem o ki türkiyenin en iyiisiyim diyor ama malesef böbreğin küçük oldugunu fark edemedi. O kadar muayene ücreti ödemeye gerek yok diye düşünüyorum

Ben de buradan oludugum yorumlara göre eyüp beye gittim. Bayağı yüklü bir muayene ücreti ödedikten sonra bebeğin her şeyinin normal olugunu söyledi. Fakat oğlumun bir böbreği daha küçükmüş 4 aylıkken öğrendik. Demem o ki türkiyenin en iyiisiyim diyor ama malesef böbreğin küçük oldugunu fark edemedi. O kadar muayene ücreti ödemeye gerek yok diye düşünüyorum
O fazla önemli bi sorun değil bizim bebekte de vardı bizde eyüp hocaya gitmiştik

Back
X