arkadaşlar meraba benim bi buçuk aydır uzaktan bi ilişkim var,çok fedakarlık yaptım bu ilişki için iki kere ayrılmaya kalktı sonra kendi geldi ben tamam diyince hemen döndü,hep alttan aldım sıkıldım demeye başladı sinirlerimi yıprattı aslında ben çok bunalan taraftım ama sırf o kırılmasın diye yüzüne söyleyemedim, diğer ilişkilerinden farklı olduğunu öncekilerde çok rahat olduğunu kızların hiç takmadığını ama bu ilişkide ben çok ilgiliymişim melek gibiymişim onu ben değiştircekmişim vs. bunları bana söylüyodu daha bi kaç gün önce ama nolduysa bana iki gündür tek mesaj bile atmıyo müsait değilm diyip geçiştiriyo,bugün hele ben aradım ayrılmak için çünkü çok yoruldum onu düzeltmeye çalışmaktan,azıcık ilgi görmek istemekten her şeyden ama onun en ufak bi çabası olmadı şimdiye kadar..bugün bitirmeyi düşünüyodum mesajlarıma cevap filan vermedi arıyıp bitiriym diye iki kere aradım müsait değilm diyip kapattı saat 9da aradım son kez bu seferde hiç açmadı nasıl ayrılıcağımı dahi bilmiyorum mesajla da bitirmek istemiyorum ama konuşamıyoruz da o kadar çaresizim ki bu ilişkiyi elbet kurtarmak isterim ama bu güç bende var mı artık bilmiyorum ne yapmam lazım nolur yardım edin..bu arada 17 yaşındayız..