• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılsam diyorum ama ona ulaşamıyorum..

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
arkadaşlar meraba benim bi buçuk aydır uzaktan bi ilişkim var,çok fedakarlık yaptım bu ilişki için iki kere ayrılmaya kalktı sonra kendi geldi ben tamam diyince hemen döndü,hep alttan aldım sıkıldım demeye başladı sinirlerimi yıprattı aslında ben çok bunalan taraftım ama sırf o kırılmasın diye yüzüne söyleyemedim, diğer ilişkilerinden farklı olduğunu öncekilerde çok rahat olduğunu kızların hiç takmadığını ama bu ilişkide ben çok ilgiliymişim melek gibiymişim onu ben değiştircekmişim vs. bunları bana söylüyodu daha bi kaç gün önce ama nolduysa bana iki gündür tek mesaj bile atmıyo müsait değilm diyip geçiştiriyo,bugün hele ben aradım ayrılmak için çünkü çok yoruldum onu düzeltmeye çalışmaktan,azıcık ilgi görmek istemekten her şeyden ama onun en ufak bi çabası olmadı şimdiye kadar..bugün bitirmeyi düşünüyodum mesajlarıma cevap filan vermedi arıyıp bitiriym diye iki kere aradım müsait değilm diyip kapattı saat 9da aradım son kez bu seferde hiç açmadı nasıl ayrılıcağımı dahi bilmiyorum mesajla da bitirmek istemiyorum ama konuşamıyoruz da o kadar çaresizim ki bu ilişkiyi elbet kurtarmak isterim ama bu güç bende var mı artık bilmiyorum ne yapmam lazım nolur yardım edin..bu arada 17 yaşındayız..

cnm madem mesajla bitirmek istemiyorsun sana döner mutlaka belki gerçekten musait değildir mutlaka arar yada mesaj atar o kaadr da sorumsuz değildir sabırla bekle sana döndüğünde ayrılmak istediğini söylersin

Canımi bence artık hiç arama. O ararsa sanki her şey normalmiş gibi, o zaman söylersin bitirdiğini. Hatta bitirmek istiyorum falan da deme, bitirdim de. O da aramazsa, zaten bitmiş olur.

Yaşlarınız çok genç, hele senin yaşındaki bir erkekte senin gibi bir olgunluk olmasını hiç arama. Bunca aramana karşı hala seni aramıyorsa kibarlık edip ona bitireceğini söylemek için uğraşma.

cnm madem mesajla bitirmek istemiyorsun sana döner mutlaka belki gerçekten musait değildir mutlaka arar yada mesaj atar o kaadr da sorumsuz değildir sabırla bekle sana döndüğünde ayrılmak istediğini söylersin
başka çözümü yok galiba değil mi?:44:

hepinize çok teşekkür ederim..her şeyin gerçekten farkındayım daha yaşımın çok genç olduğunun,önüme ne fırsatlar çıkacağının,beni gerçekten hakedebilecek birinin olduğunun ama işte bu elim kolum beklemek beni delirtiyo elbette bu ilişkiyi kurtarmak isterim ama pek mümkün görünmüyo galiba.. bir de ya mesaj atmazsa diye kafama takmış durumdayım..

O senden çoktan uzaklaşmış zaten. Ayrılalım demek neyi değiştirir ki? Ortada seninle ilgilenmeyen biri var sonuçta. Bence kesinlikle üstünde durmaya değmez. Sana ilgi göstermeyen erkek seni sevmiyordur. E seni sevmeyenle ne işin var? Salla gitsin.

canım benim, daha çok gençsiniz. istatistiklere göre zaten bu yaşta başlayan ilişkiler uzun soluklu olmaz. üstelik sana şunu söyleyebilirim bir erkek için sorumluluk almasını bu yaşlarda beklemek imkansız. onlar için ,futbol maçına gitmek daha önemlidir.bu yüzden şimdiden kendini yıpratma üzme. değmez. ama işte kadınları erkeklerden çok daha çabuk olgunlaştıran da budur. bir msj at ''tak sepeti koluna,herkes kendi yoluna''. olsun bitsin:) sende hayatın tadını çıkar.
sevgilerle :)
:3:

Canım daha yaşın küçük..Uzaktan bir ilişki için kendini neden heba ediyosun ki ? Bırak ayrıl gitsin hatta arayıpta söylemek yerine msj atıp bitir, çünkü arayıpta söyleyeceğin bunu hakedecek biri değil anladığım kadarıyla..Göz görmeyince gönül katlanır derler..İki güne bişiciğin kalmaz

çok benzer şeyler yaşadım... ayrılalım dedi iyi peki dedim emin misin dedim? cevap vermedi ya da bilmiorum dedi... sonra aradığımda ulaşamadım ben de bidaha aramadım bi hafta sonra nasılsın cart curt hemen kendini hissettirmeye başlamalar... hiç yüz vermedim hıı dedim geçtim şimdi uyurken seni izeyebilseydim mesajları gelio ama geçti borun pazarııı... arama geri arayınca tekmeyi bas sana abla tavsiyesi :23:

dün saatlerce telefonda konuştuk,okul açılınca nolucağını düşünüyorum iki gündür dedi ilgilenemiycem çok yoğun olucam sınav senelerimiz olduğu için çok çalışmam gerek filan dedi iki gündür buna temel hazırlamaya çalışıyodum dedi ben de tamam filan diyince o da ben seni unutamam yapamam ki demeye başladı ben de aynı şekilde oldum bitirelim diyip ikimizde tekrar döndük,bu durumu kabul edebiliyosan devam edelim dedi ben senin hayatından çıkmak istemiyorum senin bana gönderdiğin hediyeler hayatımın her yerinde her gün elimde onları kullanıcam dayanamam filan dedi o kadar çaresizim ki arkadaşlar ayrılmak istiyerek konuşmaya başlamıştım ama ne o koptu ne ben şimdi her şey normalmiş gibi konuşuyoruz ama okullar açılıcak nolucak napıcaz bilmiyorum bunu kabul edebilir miyim onu da bilmiyorum ama severken de ayrılmayı ne o istiyo ne ben istiyorum çok çaresizim...

Back