- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
-
- Konu Sahibi blackwitch7
Zaten o simdi bırakmak istemio aklım karısık zaman ver dio ama ilk basta söylediği cümleler de belli..benim ilişkiyi bitirmeme de izin vermiyokusura bakmayın ama sizi geçmişte biriyle birlikte oldunuz diye terkedecek adamdan hayır gelmez.
Benim ciddi bi ilişkim vardı düne kadar..dün sevgilime gecmiste bişeyler yasadıgımı ve bakire olmadıgımı söyledim.önümüzde 5 sene kadar var evlenmek icin üni de okuyoruz ikimizde.önce inanamadı tepki gösterdi ben de acık acık söyledim kararına saygı duyarım olmaz dersen falan dedm.benim seninle cok hayalim vardı buluştugumuzda takmak için yüzük almıştım falan dedi.simdi napıcaksın demeye basladı..sonra uzun iki mesaj atı işte seni cok seviyorum ama ben gecmsi temiz bi eş istiyorum dedi mesajlarda özetle..bende tamam dedim saygı duyuyrm sana ama sonra da sen hemen vazgecabiliosun benden bakıyorum da dedi cevap vermiyorum hemen arıo mesajlar yagdırıo napmaya calısıosun deyince de seni seviyorum biraz zaman ver hazmetmye calısıyorum bunu düşündükçe delircek gbi oluyorum ama en azından hersey bitmeden bulusalım tekrar dio.olmucaksa ne anlamı var diyorum sen bigünde kabul etmemi bekliosun biraz zaman ver hem esim olamasan bile arkadasn olarak hep yanında olcam zor durumunda ne zaman yardıma ihtiyacn olsa dio yanıma gelmek istiyo..simdi iki ihtimal var ya beni gözden cıkardı kullanmak için rol yapıyo aslında konduramıyorumya da gercekten söylediği gibi kafası karışık bırakmak istemiyo hazmetmeye calışıyo..sormak istediğim sizce hangisi bu ihtimallerden davranıslarına göre?
Ayrılmalı mıyım yoksa zaman mı vermeliyim..korkuyorum o hayal kurdugumuz 5 sene sonunda beni bırakmasından o zaman daha cok üzülücem kırılıcam zaten yıpranmıs durumdayım hep gerginim yasadıklarımı bende hazmedemedim hala Allaha karsı tövbemi ettm daha dikkatli atıyorum adımlarımı artık o da bunun farkında bu meseleyi anlatmadan önce hersey cok güzldi anlasıoduk..mantıklı düşünemiyorum artık.simdiden tesekkürler cevaplarınız için..
yahu neden travma olsun. ben de yaşadım aynı durumu. şu anki nişanlıma önceki erkek arkadaşımla birlikte olduğumu anlattım gayet de normal karşıladı, sonuçta 18 yaşında biri değilim bunu pişmanlık olarak da görmüyorum. ben takmıyorsam karşımdaki insan niye takıyor bunu anlamadımerkek mantığı çok farklı olaya namus gözüyle bakıyor ama bir yandan da bişey diyemiyorum hazmetmesi gerçekten zor ben çok net söyliyim eski sözlüme ben bunu söylesem direk s*ktiri çekerdi bana iyi cesaret söylemişsiniz uzunda bir zaman 5 yıl ama burda senin alttan alman lazım ona söylediğin bu durum onun için cidden ağır bir travma... ona zaman ver
Hayır yakınlasmamız olmadı elele tutusmak sarılmak dısında..bulusmak istemesi aslında beni süpheye düşürdü o bulusmaktaki amac ne istemiosan diyorum zaman dio.kullanmak gibi bi düşünce yoktur insaallah kafasındaSana zaman veriyorum düşün de bu sırada da seni kullanmaya yönelik hareketler yaparsa güle güle dersin...
Ne kadar zamandır berabersiniz? Hiç yakınlaşmanız oldu mu?
yahu neden travma olsun. ben de yaşadım aynı durumu. şu anki nişanlıma önceki erkek arkadaşımla birlikte olduğumu anlattım gayet de normal karşıladı, sonuçta 18 yaşında biri değilim bunu pişmanlık olarak da görmüyorum. ben takmıyorsam karşımdaki insan niye takıyor bunu anlamadım
.Hayır yakınlasmamız olmadı elele tutusmak sarılmak dısında..bulusmak istemesi aslında beni süpheye düşürdü o bulusmaktaki amac ne istemiosan diyorum zaman dio.kullanmak gibi bi düşünce yoktur insaallah kafasında
Hayır yakınlasmamız olmadı elele tutusmak sarılmak dısında..bulusmak istemesi aslında beni süpheye düşürdü o bulusmaktaki amac ne istemiosan diyorum zaman dio.kullanmak gibi bi düşünce yoktur insaallah kafasında