Ayrılmak Mı Tek Çözüm?

Bağlayan ne bilmiyorum. Arkadaşlarım sen bu adamı seviyorsun diyor. Ama böyle ömür geçmiyor. Sevgi saygı da bitecek böyle. Onda çoktan bitti belki de.
Böyle durumlarda tek başına sevgi yetmiyor. Adam şimdiden böyle ise ileride daha çok sorun yaşarsınız. Tabi ilerisi olursa... o yüzden kurtarın kendinizi

Seni kullaniyor calismasin yatsın anca neden böyle erkek hayatinizda ya anlamiyorum bisuru erkek var evlilik var

Moralim çok bozuk ama güldürdünüz valla. Haklısınız aslında.

bakın adam tembel..
üstelik sadece kendi içinde değil yani fiziki bir tembellik değil. hayatıyla ilgili de tembel. evi bile siz tutmuşsunuz.
yemek sizde yazmadınız ancak muhtemelen bulaşığı, temizliği vs de sizde.
bu konforu ona sağlamanızda ki amacı çözemedim zira duygusal tatmin de yok. hatta daha acısı var evcilik oynamadığınıza göre seviştiğinizi varsayıyorum ama sarılıp uyuma yok.
bütün ihtiyaçlarını görüp yan gelip yatıyor, ben de kılımı kıpırdatayım yok.

Birincisi kisisel tercihleriniz icin kinanmayi umursamayin. Kinayan kinasin. Bence mis gibi bir karar, evlenmeden adami tartip avukat masrafindan falan kurtulmussunuz mis gibi. Bence eve cikmak ciddi bir karar ama. Belki aceleci davranmissinizdir. Bi de evi siz tutmussunuz, adam istememis olabilir, veya pismandir. Ama niyetiniz evlilikse ayrilin bence. Prova baya basarisiz olmus. Biz erkek arkadasimla ufak tatil kacamaklarini iple cekiyoruz misal, beraber keyifli vakit gecirebilmek baya onemli bir kriter

Benim de uyku düzenim yok ama sabahın köründe ders oluyor bazen mecburen 02:00'de uyuyorum 07:00'de kalkıyorum.Aslında ikiniz de bu duruma alışsanız uyum sorunu yaşamazsınız.Uyku düzensizliği kötü bir şey.Uykusuzluk mu yaşıyor acaba?Bir de ilişkinize ne yazık ki ihtimal vermiyorum çünkü baya bir uyumsuzsunuz.

Çalışıyor ama kendi işi. Evliliğin lafı hiç açılmıyor ki zaten.
Açılmaz tabi erkekler geneli istisnalar hariç diyelim bu devirde elde edene kadar zaten elde etmiş nikah dışı hersey var ne gerek var baş baglamaya diye düşünüyor def et gitsin kendinizi öyle insanlar elinde harcatmayin lutfen çok güzel bi evliliginiz cocuklariniz olabilir ins olur

Evlilik provasi basarisiz olmus. Simdiden boyle ise bu adamla omur gecmez. Kendinize bu eziyeti niye yaptiginizi anlamadim. Birinin hizmetciligini yapacaksaniz ille kendinizin hizmetcisi olur. Bunca lafi sozu neden cekiyorsunuz ki. Kendinize zulum etmeyi mi seviyorsunuz? Dertsiz badiniza dert almissiniz. Bu adamdan koca olmaz. Sorumluluk nedir onu bile bilmiyor.

Bir insan sevdiği kişi ile iletişim kuramıyorsa evlilik veya sevgililik olayının ne anlamı var.
Hiç uğraşılmaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…