- Konu Sahibi eldevarhayat
-
Evi tuttum ve ona ben sürpriz yaptım. Çünkü daha once ben bakarım deyip baktığı hiçbir evi beğenmedi. Dediğiniz gibi pişman olmuş olabilir. Ya da adam düzensizlik seviyor.Çalışmıyor mu? Bence aynı eve çıktığına pişman olmuş.
Hayatımda biri var. Belki bircogunuz kınayacak ama beraber eve çıktık. Şöyle anlatayım. Adamda uyku düzeni yok. Ben 8-5 çalışan biriyim. Sabah 7 de kalkıp akşam en geç 12 de yatıyorum. Sevgilim sabaha kadar oturuyor. Sonra kanepede sızıp uyuyor. Evi tuttuğumuzdan beri tek bir kere bile sarılıp uyumadık.
Bunun dışında sürekli bir eleştiri halinde. Hicbir şeyden memnun değil. Kıyafetim saçım yaptığım yemekler hep eleştiriliyor. Bunun son zamanlarda dozu arttı.
Evlilik lafı hiç ama hiç açılmıyor.
Sevdiğim insanla duygusal birşeyler paylaşmak istiyorum paylasamiyorum cunku ya uyuyor ya da sürekli kendi halinde.
Beni çok bunalttı özellikle bu uyku düzeni meselesi. Gecenin ikisinde üçünde gelip uyandırıyor sıkıldım deyip. Sonra 7 de ise gidiyorum. Kavga ede ede artık uyandırmiyor. Haftasonu bile evde bir kere bile beraber kahvaltı yapmadık çünkü beyefendi akşama kadar uyuyor gece uyumadığı için. Uyandırmak isteyince içinden canavar çıkıyor adeta. Bu akşam da bu saate kadar ulaşamadim demin aradı depoda uyuyakalmisim dedi. Bıktım bu uyku duzensizliginden dedim yeter dedim bitsin dedim. Patladim artık bitirdim. Çok mu abartıyorum arkadaşlar. Normalde iyiyken çok iyiyiz. Ama bu meseleleri çok konuştuk değişmiyor.
Çok sağolun. Çok konuşmayı denedim. Benim yerimde başka biri olsa bu adam sabaha kadar telefonla oynayıp napiyor diye merak eder. Bir kere bile o telefonunu kurcalamadim.Eve cikarak cok dogru bir karar vermişsin ne mal olduğunu erkenden görmüşsün. Depsresyonda olsa bile kendisi cabalanadikca cikmaz kiiiii hic niyeti de yok gibi.
Nice sorumluluk sahibi fedakar hayata eslik eden erkekler var. Onlardan birini bull.
İnanın bazen öyle patlıyordum öyle bağırıyordum ki gece vakti uyandirinca. Komşular belki duyuyordur ve ne biçim insanlar diye düşünüyordur.Bu ne be böyle.
Kendini oyle birseyden kurtarmissin ki anlatamam.
Allah yazdiysa bozsun ya. Ilerde bu adamla evlenirsen sen çalışır o yatar. Degismezmis. Iyi kide bitmiş.
Hicde abartmamissin.
Bak mesela eşim çalışıyor sabah 6bucuk da 7 de ayakta. Ben bile uyuyamadigim zaman asla uyandirmam sıkıldım diye. Bu ne terbiyesizlik saygısızlık.
Emin ol bu ilişki devam etseydi kendini kullandirmaya devam etseydin kızardık sana.
Kendine lütfen normal bi hayat arkadaşı bulmaya çalış.
Ve geri dönmeye çalışırsa da sakin ama sakin buna izin verme. Bitti gitti.
Kendisi icin düzeni olmali bi insanin ya. Kendini düşünmeyen seni asla düşünmez net.
Bağlayan ne bilmiyorum. Arkadaşlarım sen bu adamı seviyorsun diyor. Ama böyle ömür geçmiyor. Sevgi saygı da bitecek böyle. Onda çoktan bitti belki de.Bence uyku düzeninden ziyade sorun sizi sürekli eleştirmesi ve sizin bunalmanız. Sizi bağlayan ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?