Ayrılmak mı?mücadele vermek mi?

Askere kesinlikle bedelli gitmesin tazminatını alıp 6 ay gitsin zaten tazminatı 6 aylık maaşını çıkarır. Dönünce de asgari ücretten 2bin tl fazla olan işi gayet kolay bulabilir ya da işine tekrar döner. Ayrıca ekonomik yönlendirmeyi siz yapın eşiniz hayalperest. Siz ona hayallerinin çok güzel olduğunu ama ev gecindirmek için sizin maaşınıza ihtiyaç olduğunu hayalleri için başka bir bütçe bulması gerektiğini açıklayın. Ayrıca parası olmayan insanın bedelli asker aşkını da anlayamıyorum bana çok prenseslik gibi geliyor.

Mesaj tekrari

Ömür boyu paraları abuk sabuk yerlerde çarçur edip, dikiş tutturamayacak biriyle evlenmişsiniz.bu tipler saçma sapan şeylerin peşinde 3 kuruşlarından da olup evi hacizlik hâle getiriyorlar.kendinize ve çocuğunuza bakın bu adamdan bırakin maddi beklenti içine girmeyi, kendi paranızı kaptırmamaya bakın.

Buna katılmıyorum.bu tarz birkaç erkek arkadaş tanımıştım.bekarken de aynı bu şekildeler.o kadar ahlaklı bir yapıları yok yani. Hatta seviniyordur ne güzel yeni kaynak çıktı diye.çok iyi niyetlisiniz.

Biraz sabredelim adamlar beni müdür yapacak"

"Altınla birikim olmaz coin alalım.Paranı katlayacam"

" E-ticarete atılacam,hayalini kurduğun hayatı yaşatacam"
Afedersiniz ama buralarda çok güldüm. Eşiniz biraz hayalperest sanırım.
Önerebileceğim tek çözüm, eşiniz tüm maaşını size göndersin. Siz de onun maaşı kadar para koyun. Her ay onları harcayın sadece. Maaşınızın kalanıyla kendiniz birikim yapın ama eşinizin haberi olmasın. Olursa da o birikim sadece sizin olsun

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Bende artık geçte olsa bazı şeylerin bilincindeydim.Ama sizden de aynı şeyleri duymak gözümü açtı.Bu saatten sonra kendi paramı korumaya çalışacam,kendi ihtiyaçlarımı karşılayacağım.Ona da erkek olduğunu ve bize bakmasi gerektiğini hatırlayacağım.Daha da olmazsa yollarımızı ayırırız.Tek taraflı yükten kurtulurum

."Altınla birikim olmaz coin alalım.Paranı katlayacam"
Böyle adamlar beni cok sinirlendiriyor. Sabah kahvaltıda tuzluğa dayadıkları telefondan tüm gün borsa morsa analiz izleyip, bi de üc beş arkadaş tavsiyesiyle kendilerini jeff bezos sanıyolar ve hicbi zaman akıllanmıyolar.

E ticaret de aynı şekilde, birileri parayı kaldırıyodur süphesiz. Gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüz tarzı her erkeğin rüyası bu. Ama sizin kocanız o işi de beceremeyecek, istatiksel bi gerçek. Bundan adınız soyadınız kadar emin olun ve daha fazla paranızı harcattırmayın lütfen

Sizde çilekeş tutumlu kendi için bir kuruş harcamayan her bayram yeğenlerinin senin şu zalım kocan ölsün seni bak nerelere gezdirecem dediği pamuk hala kuması var gibi biraz. Kocanızsa tam evin işbilmez tatlı dilli sürekli bi şeyleri batıran şımarık oğlu gibi. Bu döngüyü kırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…