Ayrılma süreci

sevdanur07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
3
-1
1
27
İçim o kadar dolu ki belki bi umut olur diye buraya yazmak istedim , ben 2020 yılında benden 23 yaş büyük biriyle dini nikah kıydım ben 22 yaşında o 44 dü o kadar pişmanım ki, şuan ayrıldım 2023 doğumlu ortak çocuğumuz var. Beni sürekli aşağılıyor ben hiçbir şeyi hakatmemişim herşeyi başına kalkmışım. Şehir dışında çalışıyor ayda 2 gün geliyor çocuğumu tek başıma doğurup büyüttüm kendimi anlaşılamaz kadın hissediyorum bana saydırdıklarından dolayı. Kiralık evde oturuyoruz , kırayı ödediğim müddetce ben o eve gelirim diye parayla tehdit ediyor beni bebeğim küçük olduğu için bırakacak bir yer olmadığı için çalışamıyorum da çok sıkıştım ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık.

Ayyy kusura bakma da o yaştaki bi adamda ne aradın ya ??? Belli ki malı mülkü de yok ki kirada oturuyorsun mantık evliliği de değil anlaşılan yazık vallahi ailene danışşsan nasıl olur ?

benden 23 yaş büyük biriyle dini nikah kıydım ben 22 yaşında o 44
Nutkum tutuldu ne diyeceğimi şaşırdım. Kızlarımız harbi gerizekalı ya.

Annen baban var mı sana destek olabilecek? Ha destek olmamaları da şaşılacak bi şey değil ama yine bir umut kapısıdır. Varsa babandan yardım iste. .bundan sonra da baban yaşındaki adamlardan uzak dur.

Aileniz yanınızda değilse bebeğiniz biraz büyüyene kadar bir süre sabredip, dediklerini duymazdan geleceksiniz. Aileniz yanınızdaysa da 1 dk bile beklemeyip evi terk edin.

Market,evshop tarzı yerlerde çok rahatlıkla çalışabilirsiniz,çocuğunuz küçük evet ama kreşe bırakılabilir,ben normalde 3 yaş öncesi kreş olayına pek sıcak bakmıyorum ama bu durum hayat memat meselesi o yüzden öncelikle bunu kavrayıp anlayıp ona göre bir çıkış yolu bulmalısınız,buradan söylemesi kolay gibi gelmesin size, daha vahim durumda kaldığım oldu,erken yaşta önlem alıp işe girip çevre edinip kendi hayatınızın kontrolünü almanız gerekiyor,bir düşünün bu işin sonu nerede noktalanır nereye kadar gider,sonu şiddete belkide allah korusun daha kötü şeylere uzanabilir.

Ayyy kusura bakma da o yaştaki bi adamda ne aradın ya ??? Belli ki malı mülkü de yok ki kirada oturuyorsun mantık evliliği de değil anlaşılan yazık vallahi ailene danışşsan nasıl olur ?

Vallahi haklısın tiksiniyorum kandırıldım cahildim

yazacağım şey zorbalamak gibi anlaşılabilir ama amacım o değil baştan söyleyeyim. üzerine düşününce anlayacaksın.

bu duruma nasıl düştüysen öyle çıkacaksın. cahil cesaretiyle. düşünme yap

İyide parası pulu olmayan biriyle evlenip bu saçma karara niye çocuk ortak ettiniz olan olmuş diyeceklerde seçim ve sonuç bu.Yetistirme yurduna verip çalışacaksınız ne yapılır başka anne baba koca yoksa .Yada yatılı iş bulacaksiniz çocukla kabul eden olursa.Baska fikrim yok benim

Evli adamla bosanmadan dini nikaha razı gelip evlenmişsin. Parasına kandin desem o da yok. Yetmemiş nikah guvencen yani yasal guvencen bile olmadan çocuk yapmışsın neden. Kusura bakma da 15inde de değilsin. Bu kadarı da neyin cahilliği. Seni geçtim o çocuğa yazık. Yahu nasıl büyüteceğiz diye aklımız çıkıyor ne bileyim bu nasıl rahat bir kafa. İstersen kırıl ama senin gerçeklerin bunlar. Tabi şimdi hicbirsey kolay olmayacak. Ya disinle tirnaginla kazıya kazıya hayatını kuracaksın. Ya da susup oturacaksın o çocuğun da hayatını mahvedeceksin

boşanma davası vardı boşandı ama icralık olduğu için nikah yapmadım
Resmi nikah olmadan keşke çocuk yapmasaydınız. Dava açsanız çocuğuna maddi olarak bakması için? Zaten siz ödüyormuşsunuz kirayı falan bari kendi kendinize yaşayın bebeğinizle aileniz destek olmuyorsa. Aileniz destek olacaksa onların yanına gidin hatta direkt.

Adamın eşi kabul etmez ediyorsa verin yani adama ne diyelim onun yerine çocuksuz bekar çalışsanız daha iyi olurdu yada kürtaj yani hanımefendi . Kürtaja karşı olanlar yardım etsin yada size ne diyeyim.İste o çocuk için üzücü yani durum hayata gelmiş baba yok aile yok annenin durumu yok.Bu durumda kürtajin günahını tercih ederdim şahsen.Yardim kuruluşlarına basvurun da onlarda yetmezki

Valla mantıklı kürtaja karşı olanlarında sorumlulugunda böyle çocuklar hepsi toplasip ev eğitim parası verse olur mesela dalga geçmiyorum .Olur yani . Böylece hayırlı bir iş olur hemde.Boyle bir dernek kurup bu tarz dünyaya gelen çocukların bakımını ustlenseler hem savundukları şeyin bir temeli olur .Sizde yatılı hastabakicilik villada temizlik o işlere bakın adamada nafaka için dava açın çocuk için size vermezler resmi nikah yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…