- 18 Şubat 2025
- 3
- -1
- 1
- 27
- Konu Sahibi sevdanur07
-
Ayyy kusura bakma da o yaştaki bi adamda ne aradın ya ??? Belli ki malı mülkü de yok ki kirada oturuyorsun mantık evliliği de değil anlaşılan yazık vallahi ailene danışşsan nasıl olur ?İçim o kadar dolu ki belki bi umut olur diye buraya yazmak istedim , ben 2020 yılında benden 23 yaş büyük biriyle dini nikah kıydım ben 22 yaşında o 44 dü o kadar pişmanım ki, şuan ayrıldım 2023 doğumlu ortak çocuğumuz var. Beni sürekli aşağılıyor ben hiçbir şeyi hakatmemişim herşeyi başına kalkmışım. Şehir dışında çalışıyor ayda 2 gün geliyor çocuğumu tek başıma doğurup büyüttüm kendimi anlaşılamaz kadın hissediyorum bana saydırdıklarından dolayı. Kiralık evde oturuyoruz , kırayı ödediğim müddetce ben o eve gelirim diye parayla tehdit ediyor beni bebeğim küçük olduğu için bırakacak bir yer olmadığı için çalışamıyorum da çok sıkıştım ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık.
Nutkum tutuldu ne diyeceğimi şaşırdım. Kızlarımız harbi gerizekalı ya.benden 23 yaş büyük biriyle dini nikah kıydım ben 22 yaşında o 44
Market,evshop tarzı yerlerde çok rahatlıkla çalışabilirsiniz,çocuğunuz küçük evet ama kreşe bırakılabilir,ben normalde 3 yaş öncesi kreş olayına pek sıcak bakmıyorum ama bu durum hayat memat meselesi o yüzden öncelikle bunu kavrayıp anlayıp ona göre bir çıkış yolu bulmalısınız,buradan söylemesi kolay gibi gelmesin size, daha vahim durumda kaldığım oldu,erken yaşta önlem alıp işe girip çevre edinip kendi hayatınızın kontrolünü almanız gerekiyor,bir düşünün bu işin sonu nerede noktalanır nereye kadar gider,sonu şiddete belkide allah korusun daha kötü şeylere uzanabilir.İçim o kadar dolu ki belki bi umut olur diye buraya yazmak istedim , ben 2020 yılında benden 23 yaş büyük biriyle dini nikah kıydım ben 22 yaşında o 44 dü o kadar pişmanım ki, şuan ayrıldım 2023 doğumlu ortak çocuğumuz var. Beni sürekli aşağılıyor ben hiçbir şeyi hakatmemişim herşeyi başına kalkmışım. Şehir dışında çalışıyor ayda 2 gün geliyor çocuğumu tek başıma doğurup büyüttüm kendimi anlaşılamaz kadın hissediyorum bana saydırdıklarından dolayı. Kiralık evde oturuyoruz , kırayı ödediğim müddetce ben o eve gelirim diye parayla tehdit ediyor beni bebeğim küçük olduğu için bırakacak bir yer olmadığı için çalışamıyorum da çok sıkıştım ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık.
Ayyy kusura bakma da o yaştaki bi adamda ne aradın ya ??? Belli ki malı mülkü de yok ki kirada oturuyorsun mantık evliliği de değil anlaşılan yazık vallahi ailene danışşsan nasıl olur ?
yazacağım şey zorbalamak gibi anlaşılabilir ama amacım o değil baştan söyleyeyim. üzerine düşününce anlayacaksın.İçim o kadar dolu ki belki bi umut olur diye buraya yazmak istedim , ben 2020 yılında benden 23 yaş büyük biriyle dini nikah kıydım ben 22 yaşında o 44 dü o kadar pişmanım ki, şuan ayrıldım 2023 doğumlu ortak çocuğumuz var. Beni sürekli aşağılıyor ben hiçbir şeyi hakatmemişim herşeyi başına kalkmışım. Şehir dışında çalışıyor ayda 2 gün geliyor çocuğumu tek başıma doğurup büyüttüm kendimi anlaşılamaz kadın hissediyorum bana saydırdıklarından dolayı. Kiralık evde oturuyoruz , kırayı ödediğim müddetce ben o eve gelirim diye parayla tehdit ediyor beni bebeğim küçük olduğu için bırakacak bir yer olmadığı için çalışamıyorum da çok sıkıştım ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık.
Hayır kesinlikle tiksinme kendinden, çocukluktan yeni çıkmışsın, kandırmış şerefsiz. Tiksinmen gereken çocuğu yaşındaki birinin yatağına giren o pislik.Vallahi haklısın tiksiniyorum kandırıldım cahildim
Adam evli mi?Vallahi haklısın tiksiniyorum kandırıldım cahildim
boşanma davası vardı boşandı ama icralık olduğu için nikah yapmadımAdam evli mi?
Resmi nikah olmadan keşke çocuk yapmasaydınız. Dava açsanız çocuğuna maddi olarak bakması için? Zaten siz ödüyormuşsunuz kirayı falan bari kendi kendinize yaşayın bebeğinizle aileniz destek olmuyorsa. Aileniz destek olacaksa onların yanına gidin hatta direkt.boşanma davası vardı boşandı ama icralık olduğu için nikah yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?