Kac gundur dertleri okuyorum hepsinin kavgasi derdi sosyal medya kizida ayni erkegide ciddi iliskiniz varsa oncelikle bunlari hayatinizdan cikartacaksinizMerhaba ufak bir uyarıdan sonra konuya giriş yapmak istiyorum ne eski sevgilime nede bana hiçbir şekilde hakaret içeren kelimeler kullanmaz sevinirim sadece objektif yorumlarınızı bekliyorum. Aslında nasıl başlanır ki böyle bir şeye bilemiyorum. 7 aydan beri ilişkim vardı vardı diyorum çünkü hiç uğruna sonlandı. Dün sevgilimin annesi biz öğrenci olduğumuz için sarma falan yollamış emek vermiş baya sevgilimde kargoya vermiş öncelikli olarak perşembe günü vermiş adamda hanı cuma cumartesi elinde olur demiş zaten pazartesiye kalsa bozulur emek gider. Dün her neyse yurdun önüne her kargonun arabası geldi bunlar yok saat 12 ve 13 de kargo kapanacak sevgilim aradı kargoyu yetişmeyecek kendisi şubeden alabilir mi demişler bende içimden diyorum ki kargo dağıtım aracındaysa şubeden ben nasıl gidip alacağım hem hafta sonu olduğu için bu güzergahtan yarım saatte bir araç kalkıyor ben nasıl yetişeyim demi bende kızdım buna hem öncelikli diye para veriyorsun extradan normal kargo statüsüne koyuyorlar artı beni de ayaklarına çağırıyorlar diye inat ettim ( çok sert söyledim böyle şeylere tahammülüm yok çünkü ) oda sen git ben arayacağım dükkan açık olacak bilmem ne falan dedi. Ben inat ettim iyice gitmiyeceğim dedim sonra kargo geldi teşekkür mesajı attım buna sonra aradı konuştuk en son kapatırken dedi ki onu senin için değil annemin emekleri heba olmasın diye yaptım bende dedim ki bundan sonra ne bir senden bir şey isterim nede annenden tamam dedi. Geceye kadar mesaj falan atmadım oda atmadı gece faceden eski mesajlarımızı okurken skpye adresime girmiş şuanda samimi olduğum bölüm arkadaşım ( erkek bu arada) engellemiştim sonuç olarak ben o skpye adresini kullanmıyorum(!) Babam bile eklese engeller silerim . Ekran görüntüsü almış bu ne dedi açıkladım. Sonra teammer diye bir program var bunu kur pc ne bakacağım falan dedi kan beynime sıçradı ne ima etmeye çalışıyorsun falanlar kavga ettik buda sildi beni engelledi beni aldattın dedi ve gitti ben o arkadaşımla tek hususum ders çalışmak ,yurda beraber gidip gelmek ki gittiğim yol ıssız korkuyorum tek başıma mı gidiyim yani! Aldattın demesinin nedenlerinden birincisi benim çöplük olarak kullandığım mail adresim var her üyeliğimi o mail üzerinden alıyordum bu arkadaş mail adresimi gördü bende inkar ettim artık o kadar karışıyor ki anlatamam bunaldım bir halt yediğimden değil (bu arada kendininde önceden çapkınlık yaptığı ve ben şifresini unuttum dediği bir mail adresi var) sonra doktorlarla hastalıklarınla ilgili konuşabildiğin bir site vardı ona da bakacağım illa ona da bakacağım hani doktorla ne konuşabilirim ki neyse sıra geldi buraya buradaki hesabımın da şifresini istedi vermedim dedim erkek yok burada napacaksın dedim. Arkadaşımın hanımıyla ilgili bir sorun varmış oraya yazarım diye düşündüm bende de büyük bir hata var burada bir konum vardı eski sevgilimle ilgili işte şimdiki ayrıldığımla çıkarken yazmıştım o konuda da hatalı olduğumu biliyorum ama ona affetmişti (daha 1 aylık sevgiliyiz ve ben ayrılır ayrılmak çıkmaya başladık)Bu kadar kolay mı ben seni helalim olarak görüyorum tek gelecek gördüğüm kadınsın falan diyip en ufak şeyde gitmek Ben böyle beni aldatıyorsun falan desem sen kendin yapıyorsun o yüzden bana suç atıyorsun falan diyor ben neyden şüphelenmeliyimki
Kac gundur dertleri okuyorum hepsinin kavgasi derdi sosyal medya kizida ayni erkegide ciddi iliskiniz varsa oncelikle bunlari hayatinizdan cikartacaksiniz
Bu ne ya?
O kim oluyor da şu programı kur bakıyım, ne halt yiyosun. Orda burda ne konuştun diyebiliyor?
O senin baban mı kocan mı?
Neden kendini bu kadar değersizleştirdin?
Defolsun gitsin. Tavrını ve ağırlığını koy. Ben okurken daraldım. Kim oluyo yani..
hiç bişey anlamadım desem
benim mail adresim vardı kullanmıyorum herkesi engelledim demişsin sonra kullanıyorum erkek arkadaşım var yurt yolunu beraber yürüyoruz dersler vs demişsin. sonra onunda mail adresi vardı şifresini unuttum demişti demişsin. Birde dolma meselesi var. doktor sitesindeki hesabından çıkardığı olayı da anlayamadım. doktorlardan tavsiye alınan bi yerde nasıl aldatıcaksın yani. ne karışıkmış ya :/
dolma meselesinde biraz sert çıkmışsın gibi geldi. tek amacı bozulmadan bayatlamadan sana ulaştırmakmış.
diğer tüm karışık internet hesap meselelerini ise şu şekilde algılıyorum. sana güvenmemiş bunu sana söylemekten çekinmediği gibi şifrelerini istemiş birde, ne münasebet yani.
herkesin bi özeli var onlarda özelimiz. geçmişini, internet hesaplarını bu kadar sorgulayan adamın sevgisinden şüphe ederim.