- 8 Mayıs 2012
- 354
- 115
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi35
"Hiç kimsenin iyi gelmediği yerden sarıyorsun yaralarımı, hiç kimsenin dokunamadığı yerden kanatıyorsun sonra..."
Yokluğunda her sabah bozuk bir günaydın atıyorum çocukluğumdan kalma eski kumbarama.Geldiğinde sana güzel bir hoşgeldin almayı planlıyorum.
"Size zamanını ayırmayan birine, Asla kendinizi harcatmayın..."
"Aramaktan vazgeç demiyorum, bulmaktan vazgeç..."
"Anlatabilsem sende neler gördüğümü kimse inanmaz hayal derdi. Bilselerdi sende neler gördüğümü yıllarca hayal görmek isterlerdi.
Boşuna isyan edip kendini üzme,yıpratma... Çünkü yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan daha iyidir !
Bu kadar iyi niyetli olma, Çünkü en yakın bildiğin vefasız çıkabilir ve seni düşmanların değil de dostların yıkabilir !!!
Yeterince dürüstsen, fazlasıyla aşık ve gerçekten seviyorsan; Hazırsın demektir: ARTIK MUTSUZ OLABİLİRSİN.
İstediğin kadar "unuttum, bitti" de... Aşk ne zaman biter biliyor musun ? Bitti dediğinde yüreğin acımıyorsa.
Üzülme Bunu Düşün-> Einstein:Sakın Sana Kötüsün Diyenlere Aldırma. Bana da Gerizekalısın Dediler, Atomu Parçalayıp Ellerine Verdim.
Hayata karşı ilk küskünlüğün; Yanında sandığın kişileri, karşında görmenle başlar..
yanlis insanlar hayatiniza girmemis olsaydi dogru insani buldugunuzu nasil anlayacaktiniz?Yanlislar hata degil TECRÜBEDiR
Aşkın en acımasız yanı; Ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır.
Her şey üstüne üstüne geliyorsa, Belki de sen ters gidiyorsundur
Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç. Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur.
Ne zaman bir düş kursam, ertesi gün hayal kırıklarını topluyorum.
boşuna üzülme çünkü "Bazı umutlar başka zamanlarındır..."
Yağan bir kar tanesi gibi; Camdan bakınca çok masumsun, yaklaşınca soğuksun, dokunursam; erirsin...
Sana söz hayat ! Bundan sonra kimseyi göz çukurlarıma ekip, büyümesi için gözyaşı dökmeyeceğim...
Demiş ki kaybettiklerini görsünde ağlasın Dedim ki; kazandıklarımı görsen değerinin olmadığını anlarsın.
Gülerek kaybettiklerini, ağlayarak kazanamazsın.
Yol gidenindir peşinden ağlanmaz. Yürekte ahır değilki her öküz bağlanmaz.
Ya sana ne desemki bilmiyorum, ağlaya ağlaya sei yüzünden yollar sele döndü, markete bile yüzerek gidiyoruz.
yokluğun bilinçaltımdayken , varlığın kimin altında merak ediyorum
Bir uykunun en güzel yanı seninle uyanmaktır. Senden uzak bir uykuyla kandıramıyorum hiçbir geceyi.
Uzun zaman devam eden bir anlaşmazlık, her iki tarafın da haksız olduğunu gösterir.
*Voltaire
Şunu unutma ki, bu dünyada en güzel şeyler, en lüzumsuz şeylerdir.
*John Ruskin
Yalan söyleyenlerin güçlü bir belleğe ihtiyaçları vardır.
*Corneille
Kadınlar doğurdular beni bağıra bağıra, yine onlar öldürecekler beni aşktan bağırta bağırta..
Her insan iki insandır;biri karanlıkta uyanık,diğeri ise aydınlıkta uykudadır.
“-Erkekler birbirlerini aşağılayarak sosyalleşirler, ancak söylediklerinde ciddi değillerdir...
Kadınlar ise birbirlerine iltifat ederek sosyalleşirler, ancak onlar da söylediklerinde ciddi değillerdir...”
Hayallerinin pesinden koş , birgün mutlaka yorulacaklardır.
*Paul Auster - Sunset Park
"Bir kadın sana ağlayarak git diyorsa, yapman gereken tek şey kalmaktır."
"Sonsuza kadar yanında uyumak istediğim bir adam
Var."
" Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam, Aşkımın Küçüklüğüne değil, Çaresizliğimin Büyüklüğüne inan ! "
?-
Yüz dilde seni seviyorum desen ne fayda, bir dilde adam gibi sevmedikten sonra...
Ve bazıları, yokken bile vardır fazlasıyla..
Defol git desem, yol parası isteyecek insanlar tanırım...
Uyku, omzunda yatmanın en güzel bahanesiydi...
Herşeyde biraz dediğine bakma sen, herşey de herşey kadar sen varsın...
Aldığım hiçbir depresan sen gibi uyutmadı beni ayakta...
..
Bu gecede sen beni düşün, benim uykum var..
Seni aklıma getirecek yüzlerce şarkı varken, yanıma getirecek hiç bir şey yok.
Benim de kalbim boş artık, tıpkı sizin beyniniz gibi.
Unuttuğum bir şey olursa hatırlat demiştin: Sen insansın...
Mutluluğumuz kimin canını acıtıyorsa ona sesleniyorum: Durun daha yeni başlıyoruz.
Bazı insanlar onları dinlemediğim için bana kızıyorlarmış galiba; ya da öyle bir şeydi, tam dinlemedim..
Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin; çıkarı yok, çıkası yok, çıkarasım yok.
Aşktın sen, gidişinden bildim seni.
Allah belanı versin diyorsun ya sevgili, sahi verir mi seni bana geri...
Bizi çift görmek için daha kaç kadeh lazım sana.?
Keşke o gece annen babana "Olmaz, başım ağrıyor" deseydi...
Önemli olan zamana bırakmak değil, zamanla bırakmamaktır...
Sevişmekten bedeni moraran değil, sevdiğini söylerken yüzü kızaran insanlara layıktır AŞK...
Çok mu ayıp hala mutluluk istemek, neyse zaten hiç halim yok...
Ve aşk; o omzuna yattığında, rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktır...
Erkeklerin kalpleri yerine cüzdanlarında yaşayan kadınlar, ruhları yerine kalçalarının okşanmasına razı olmak zorundadır ...
Kolay değildir, uğruna her şeyinizi verdiğiniz insana yabancı gibi bakmak.
Döndüm arkamı sana; sen sırtımdan vurmayı seversin, yüzüm ağır gelmesin..
Ne kazandığını bilmiyorum ama umarım beni kaybettiğine değmiştir...
Bazı insanlar, bazen insanlar
Aynı şehirde; sen varsın, ben varım, biz yokuz...
Tabağına yiyebileceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin kadar insan al, "İsrafın lüzumu yok.
Hayatımda kimse yok ama pişman değilim, çünkü sen aşkı basitleştirenlerden birisin, bense yalnızlığın hakkını verenlerden...
Kalbimin zahmet edip de sildiğini, ellerim tenezzül edip de tekrar yazmaz...
Tahterevallinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara, canımın sıkıldığında kalkabileceğimi söyleyin
''Şerefsizim, Seni seviyorum'' dedi, hangisine inanacağımı şaşırdım...
Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa, bende yaprak oynamaz...
"Ayrıldık, üstümden bir ağırlık kalktı'' demişsin. Sana yüklediğim anlamdı o, artık eskisi gibi hafifsin...
Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi kalmadı artık gönlümde; kaç'a deseler, hiç'e sayarım..
Uyku kaçıyo geceleri günahlarımı sayıyorum.
Bir erkek "Seni üzmek istemiyorum ama" diye söze başladıysa eğer, cümlesini bitirmeden ağzına terlikle vurun. Konuşturmayın sakın onu.
Ask; isiklar kapaninca yarim kalmayan tek oyun.
Yokluğunda her sabah bozuk bir günaydın atıyorum çocukluğumdan kalma eski kumbarama.Geldiğinde sana güzel bir hoşgeldin almayı planlıyorum.
"Size zamanını ayırmayan birine, Asla kendinizi harcatmayın..."
"Aramaktan vazgeç demiyorum, bulmaktan vazgeç..."
"Anlatabilsem sende neler gördüğümü kimse inanmaz hayal derdi. Bilselerdi sende neler gördüğümü yıllarca hayal görmek isterlerdi.
Boşuna isyan edip kendini üzme,yıpratma... Çünkü yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan daha iyidir !
Bu kadar iyi niyetli olma, Çünkü en yakın bildiğin vefasız çıkabilir ve seni düşmanların değil de dostların yıkabilir !!!
Yeterince dürüstsen, fazlasıyla aşık ve gerçekten seviyorsan; Hazırsın demektir: ARTIK MUTSUZ OLABİLİRSİN.
İstediğin kadar "unuttum, bitti" de... Aşk ne zaman biter biliyor musun ? Bitti dediğinde yüreğin acımıyorsa.
Üzülme Bunu Düşün-> Einstein:Sakın Sana Kötüsün Diyenlere Aldırma. Bana da Gerizekalısın Dediler, Atomu Parçalayıp Ellerine Verdim.
Hayata karşı ilk küskünlüğün; Yanında sandığın kişileri, karşında görmenle başlar..
yanlis insanlar hayatiniza girmemis olsaydi dogru insani buldugunuzu nasil anlayacaktiniz?Yanlislar hata degil TECRÜBEDiR
Aşkın en acımasız yanı; Ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır.
Her şey üstüne üstüne geliyorsa, Belki de sen ters gidiyorsundur
Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç. Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur.
Ne zaman bir düş kursam, ertesi gün hayal kırıklarını topluyorum.
boşuna üzülme çünkü "Bazı umutlar başka zamanlarındır..."
Yağan bir kar tanesi gibi; Camdan bakınca çok masumsun, yaklaşınca soğuksun, dokunursam; erirsin...
Sana söz hayat ! Bundan sonra kimseyi göz çukurlarıma ekip, büyümesi için gözyaşı dökmeyeceğim...
Demiş ki kaybettiklerini görsünde ağlasın Dedim ki; kazandıklarımı görsen değerinin olmadığını anlarsın.
Gülerek kaybettiklerini, ağlayarak kazanamazsın.
Yol gidenindir peşinden ağlanmaz. Yürekte ahır değilki her öküz bağlanmaz.
Ya sana ne desemki bilmiyorum, ağlaya ağlaya sei yüzünden yollar sele döndü, markete bile yüzerek gidiyoruz.
yokluğun bilinçaltımdayken , varlığın kimin altında merak ediyorum
Bir uykunun en güzel yanı seninle uyanmaktır. Senden uzak bir uykuyla kandıramıyorum hiçbir geceyi.
Uzun zaman devam eden bir anlaşmazlık, her iki tarafın da haksız olduğunu gösterir.
*Voltaire
Şunu unutma ki, bu dünyada en güzel şeyler, en lüzumsuz şeylerdir.
*John Ruskin
Yalan söyleyenlerin güçlü bir belleğe ihtiyaçları vardır.
*Corneille
Kadınlar doğurdular beni bağıra bağıra, yine onlar öldürecekler beni aşktan bağırta bağırta..
Her insan iki insandır;biri karanlıkta uyanık,diğeri ise aydınlıkta uykudadır.
“-Erkekler birbirlerini aşağılayarak sosyalleşirler, ancak söylediklerinde ciddi değillerdir...
Kadınlar ise birbirlerine iltifat ederek sosyalleşirler, ancak onlar da söylediklerinde ciddi değillerdir...”
Hayallerinin pesinden koş , birgün mutlaka yorulacaklardır.
*Paul Auster - Sunset Park
"Bir kadın sana ağlayarak git diyorsa, yapman gereken tek şey kalmaktır."
"Sonsuza kadar yanında uyumak istediğim bir adam
Var."
" Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam, Aşkımın Küçüklüğüne değil, Çaresizliğimin Büyüklüğüne inan ! "
?-
Yüz dilde seni seviyorum desen ne fayda, bir dilde adam gibi sevmedikten sonra...
Ve bazıları, yokken bile vardır fazlasıyla..
Defol git desem, yol parası isteyecek insanlar tanırım...
Uyku, omzunda yatmanın en güzel bahanesiydi...
Herşeyde biraz dediğine bakma sen, herşey de herşey kadar sen varsın...
Aldığım hiçbir depresan sen gibi uyutmadı beni ayakta...
..
Bu gecede sen beni düşün, benim uykum var..
Seni aklıma getirecek yüzlerce şarkı varken, yanıma getirecek hiç bir şey yok.
Benim de kalbim boş artık, tıpkı sizin beyniniz gibi.
Unuttuğum bir şey olursa hatırlat demiştin: Sen insansın...
Mutluluğumuz kimin canını acıtıyorsa ona sesleniyorum: Durun daha yeni başlıyoruz.
Bazı insanlar onları dinlemediğim için bana kızıyorlarmış galiba; ya da öyle bir şeydi, tam dinlemedim..
Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin; çıkarı yok, çıkası yok, çıkarasım yok.
Aşktın sen, gidişinden bildim seni.
Allah belanı versin diyorsun ya sevgili, sahi verir mi seni bana geri...
Bizi çift görmek için daha kaç kadeh lazım sana.?
Keşke o gece annen babana "Olmaz, başım ağrıyor" deseydi...
Önemli olan zamana bırakmak değil, zamanla bırakmamaktır...
Sevişmekten bedeni moraran değil, sevdiğini söylerken yüzü kızaran insanlara layıktır AŞK...
Çok mu ayıp hala mutluluk istemek, neyse zaten hiç halim yok...
Ve aşk; o omzuna yattığında, rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktır...
Erkeklerin kalpleri yerine cüzdanlarında yaşayan kadınlar, ruhları yerine kalçalarının okşanmasına razı olmak zorundadır ...
Kolay değildir, uğruna her şeyinizi verdiğiniz insana yabancı gibi bakmak.
Döndüm arkamı sana; sen sırtımdan vurmayı seversin, yüzüm ağır gelmesin..
Ne kazandığını bilmiyorum ama umarım beni kaybettiğine değmiştir...
Bazı insanlar, bazen insanlar
Aynı şehirde; sen varsın, ben varım, biz yokuz...
Tabağına yiyebileceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin kadar insan al, "İsrafın lüzumu yok.
Hayatımda kimse yok ama pişman değilim, çünkü sen aşkı basitleştirenlerden birisin, bense yalnızlığın hakkını verenlerden...
Kalbimin zahmet edip de sildiğini, ellerim tenezzül edip de tekrar yazmaz...
Tahterevallinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara, canımın sıkıldığında kalkabileceğimi söyleyin
''Şerefsizim, Seni seviyorum'' dedi, hangisine inanacağımı şaşırdım...
Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa, bende yaprak oynamaz...
"Ayrıldık, üstümden bir ağırlık kalktı'' demişsin. Sana yüklediğim anlamdı o, artık eskisi gibi hafifsin...
Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi kalmadı artık gönlümde; kaç'a deseler, hiç'e sayarım..
Uyku kaçıyo geceleri günahlarımı sayıyorum.
Bir erkek "Seni üzmek istemiyorum ama" diye söze başladıysa eğer, cümlesini bitirmeden ağzına terlikle vurun. Konuşturmayın sakın onu.
Ask; isiklar kapaninca yarim kalmayan tek oyun.
Son düzenleme: