Selam kızlar..
Yaa deli olucam ben artık
Evett aynı kişiden bahsedeceğim size.. Durun bir baştan alayım.. Kasımda 3. senemize girmiştik sevgilimle. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu sene taşındık yani.. Bayramda yanına gittim çok özlemiştim herşey çok güzeldi o zamana kadar rüya gibiydi özlemle birlikte artmıştı aramızdaki bağ. Yani öyle zannediyordum. İşte buluştuk onlarda kaldım iki gün herşey harikaydı ilk defa bi gece geçirdik beraber.. Herşey öyle güzeldi ki çok özel anlardı ikimiz içinde onun sevgisinden kendi sevgimdende çok emindim o kadar yılımızın verdiği güvenle birlikte tabi.. Ama ne olduysa o günden sonra doğru dürüst konuşmadık hiç ilgilenmedi bende sevmiyorsan ayrılalım dedim kabul etmiyordu ama sürekli söylemeye başladım çünkü tavırlarından anladım birşeyler olduğunu oda tamam dedi ara verelim bi süre.. Ben Antalya'ya dönüyordum bu arada yolculukta konuştuk yani.. Daha yanından ayrılalı iki üç gün olmuştu...
o günden sonra ne aradı ne bi mesaj attı o kadar kötü hissettimki ben aradım sonunda dayanamadım ağladım bağırdım çağırdım telefonda hiçbişey söyleyemedi.. Neymiş zaten bir aydır mutsuzmuş ayrılığa dayanamıyormuş yalana bak sen o zaman daha bikaç gün önce neden o şekilde yakınlaştık? Madem bir aydır vardı böyle bi soğukluk neden yani? O ayrılık döneminde yaşadıklarımı yazmıyorum bile gerçekten çok kötü zamanlar geçirdim hayatımda yaşamadığım kadar sorun yaşadım bu dönemde halada devam ediyor.. 3 ay oldu ayrılalı öyle zamanlar oluyor ki dayanamıyorum onsuzluğa bazen ona çok ihtiyaç duyuyorum o zaman ne yapacağımı hiç bilmiyorum dayanamayıp arıyorum bazen.. Hergün rüyamda görüyorum ağlayarak uyanıyorum dayanımaz bi hal aldı artık kızlar çok alışmışım ona çok bağlanmışım hep sevdim ben onu
sabaha karşı uyandım bugün rüyamda gördüm onu kalktığımda çok başım ağrıyordu çok ağladım mesaj attım dayanamayıp.. işte konuştuk bikaç saat falan ama hiçte pişman gibi değil sadece üzülmeni istemiyorum mutlu ol falan diyo ne yapcağmı bilmiyorum ya çok özledim nasıl alışacağım
Yaa deli olucam ben artık