• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık!

revza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
5
0
36
İstanbul
Her şey yolundayken gayet mutlu oldugum bi günde sevgilimin facesne baktım bir kızdan gelen mesajı gördüm.” bebeğim yanındakı kız hiç yakışmamış sana o sünepeyi nerden buldun
ölürüm sana ben bırak o kızı ,ayrılın” Bu durum yüzünden onunla kavga etmeyecektim çünkü belliydi fake bi hesaptı.Eski sevgilisi oldugunu düşünüyordum,sence de öyle mi diye konusup kapatacaktım.Aradım bu kim olabilir dedim ama o hiç beni konuşturmadı hemen gerginleşti sinirlendi durum birden kavga ortamına döndü.Telefonları kapattı,ulaşamadım(oysa bu hareketi hiç sevmediğimi bilir)böyle olunca iyice sinirlendim.

Sonra nihayet aradı,yine konusturmadı,benim içimde söylemek istediğim şeyler vardı ama o lafı agzıma tıkayıp durdu.Oysa gerginlik yapması gereken bendim,onun beni alttan alması gerekiyordu.Tartıştık, o da sinirlendi bitti artık arama beni,bidaha ararsan adam değilsin dedi ben de bagırdım biterse bitsin diye. Çok kırgındım,bana öfkemi,kıskançlığımı bile yaşatmadı.Biraz zaman gecti,aradı.Ben özür bekliyordum,o zaten benim sevgime hiçbirzaman inanmadığını söyledi,hakaretler etti kapattı, ben iyice yıkıldım.Şimdi ayrıldık, ben cok kırgınım,bundan sonra tekrar barısmakta istemiyorum çünkü çok soğudum.Biz konusamıyoruz,iki medeni insan gibi bi konuyu tartısamıyoruz demekki biz birbirimize göre değiliz,anlaşamıyoruz.O bagırıp,küfredip üstüne bir de ayrılmayla tehdit ederek beni susturuyor.Ayrıldım(ki aslında o terk etti)ama ben çok kırgınım,duydugum lafları,olanları hazmedemiyorum.Ne yapmalıyım kızlar nolur akıl verim

sevgilin çalışıyor mu, bir gerginliği var mı bildiğin ?
o gerginliğin üstüne bir de kıskançlık muhabbeti dinlemek istememiş olabilir. ama nolursa olsun insan kızdığında karşısındakini düşünmeli, çünkü kırılan kalp bir daha onarılmaz. onu kafandan sil şimdilik , telefonlarını açma. tavır neymiş görsün, burnu sürtülsün, sürtülsün ki bir daha kıramasın kalbini. ayrılık kimse için dileyeceğim bişey değl, hayırlısıyla barışmanızı dilerim Allah'tan..

sevgilin çalışıyor mu, bir gerginliği var mı bildiğin ?
o gerginliğin üstüne bir de kıskançlık muhabbeti dinlemek istememiş olabilir. ama nolursa olsun insan kızdığında karşısındakini düşünmeli, çünkü kırılan kalp bir daha onarılmaz. onu kafandan sil şimdilik , telefonlarını açma. tavır neymiş görsün, burnu sürtülsün, sürtülsün ki bir daha kıramasın kalbini. ayrılık kimse için dileyeceğim bişey değl, hayırlısıyla barışmanızı dilerim Allah'tan..

evet çalısıyor.işinin de vermiş oldugu gerginlik var biliyorum.Telefonlarını açma diyorsun ama zaten aramıyor ki hiç oralı değil,beni nasıl kırdıgının farkında bile değil belki de

O bagırıp,küfredip üstüne bir de ayrılmayla tehdit ederek beni susturuyor.Ayrıldım(ki aslında o terk etti)ama ben çok kırgınım,duydugum lafları,olanları hazmedemiyorum.Ne yapmalıyım kızlar nolur akıl verim

Bağırma, çağırma, küfür, ayrılık tehdidi ve terk etme...

Terk eden o bile olsa neticede kurtulmuşsunuz adamdan, daha ne yapacaksınız?

valla canım bugün bu sebepten olmasa yarın başka bi sebepten yine ayrılırdınız...
zamanına yazık..
böyle insanlar hem kendine hemde etrafına zarar verirler...
zaman herşeyin ilacı merak etme...

Son düzenleme:
arama sorma kendi kaybetmiş boşver üzülme de o senin gönlünü yapacağına daha da üstüne gitmiş ne yapmaya çaılşmış anlamadım o yazılanlardan mı etkilenmiş acaba
ama o yazılanlarında doğru olmadığı belli biri seni çok kıskanmış canım boşver onun keyfini çıkar bari ne kendini üzüyosun :21: :21:

Son düzenleme:
o nasıl bir yorum yaa

face bile olsa bu ne cüret

bazı kızlar resmen f...şe...

üzüldüm durumuna nediyim...

Arkana bile bakma vardır bunda da bir hayır diye düşün Sabret !

cnm onun bu yaptığına üste çıkma denir yapacak bi açıklaması olsa düzgünce yapardı boşver sen hiç hak etmiyorsun bunları düzgünce durumu ize edebilirdi ama işte diyorum ya üste çıkma ama kesin geri dönmeye çalışacak ama sakın kendinden ödün verme unutmaya çalış senin kıymatını bilmeyini sen hiç adam yerine koyma

Böyle bi tepki vermesi yanlış olmuş zaten arada saygı olmayınca bir ilişki olmuyor oluruna bırak bence.

Valla canım, geçmiş olsun mu denir, boşver mi denir, ne denir bende çözemedim şu an.
Enteresan bir durum olmuş, suçluyken zeytinyağı gibi suyun üzerine çıkıvermiş.
Ben sana ne yapacağına dair ne desem bilemedim, fakat bildiğim bir kaç doğru var, ancak bunları seninle paylaşabilirim.
Karar mercii yine sensin, kendin için en doğru kararı vermeni dilerim.

Bir birini seven insanlar elbetteki her insanın hayatında olduğu gibi belirli engeller ve sınavlar aşacaklardır.
Sizinki de belki öyle birşey oldu, fakat sevgilin bunu aşamamış.
Anlamadan dinlemeden lafları ağzına tıkması, sen kendi söylemek istediklerini bitiremeden öfkeyle davranması...
Eğer bir adam bu kadar öfkeleniyor ve hakaret derecesine gelecek kadar karşısındakini umursamadan savunmaya geçiyorsa, sakladığı birşey var demektir.
Fake account değildi belki de? Gerçekte öyle birisi vardı ve senden ayrılmak için resmen bahane buldu.

Terk etmek ile tehtit etmek? Bu çok yanlış, karşındaki insan senin yanında "seni seviyorsa!" vardır, sende "onu seviyorsan!" yanındasındır.
Bu tehtit ile, korkutmak ile, zorlamak ile olacak birşey değil. İçten gelen birşey.
Böyle bir noktada, karşımdaki insan gidecekse, zaten gitsin.. Sevmiyor demektir.
Kimse kimseyi bir ilişkide sevmeye-sevilmeye zorlayamaz tabii.

İlişkiler karşılıklı SAYGI VE GÜVEN gerektiren birşeydir.
Bu ikisi yoksa, aşkından ölsen dahi mutlu olamayacağın bir ilişki içersindesindir.
Sana saygı göstermediği sürece küfür, hakaret, küçümseme, aşağılama vs. gibi şeyler duyacaksındır.
Güven olmadığı sürece aklında her daim bir acaba olacak. Böyle de yaşanmıyor malesef, hep bir kuşku ve o kuşku senin içini kemirir.

Benim düşüncelerim bunlar, inşallah hakkında hayırlısı olur canım.
Ama unutma, hayatta kimse senden değerli değil ve kimse bu kadar üzülmeyi hak etmiyor...

Her şey yolundayken gayet mutlu oldugum bi günde sevgilimin facesne baktım bir kızdan gelen mesajı gördüm.” bebeğim yanındakı kız hiç yakışmamış sana o sünepeyi nerden buldun
ölürüm sana ben bırak o kızı ,ayrılın” Bu durum yüzünden onunla kavga etmeyecektim çünkü belliydi fake bi hesaptı.Eski sevgilisi oldugunu düşünüyordum,sence de öyle mi diye konusup kapatacaktım.Aradım bu kim olabilir dedim ama o hiç beni konuşturmadı hemen gerginleşti sinirlendi durum birden kavga ortamına döndü.Telefonları kapattı,ulaşamadım(oysa bu hareketi hiç sevmediğimi bilir)böyle olunca iyice sinirlendim.

Sonra nihayet aradı,yine konusturmadı,benim içimde söylemek istediğim şeyler vardı ama o lafı agzıma tıkayıp durdu.Oysa gerginlik yapması gereken bendim,onun beni alttan alması gerekiyordu.Tartıştık, o da sinirlendi bitti artık arama beni,bidaha ararsan adam değilsin dedi ben de bagırdım biterse bitsin diye. Çok kırgındım,bana öfkemi,kıskançlığımı bile yaşatmadı.Biraz zaman gecti,aradı.Ben özür bekliyordum,o zaten benim sevgime hiçbirzaman inanmadığını söyledi,hakaretler etti kapattı, ben iyice yıkıldım.Şimdi ayrıldık, ben cok kırgınım,bundan sonra tekrar barısmakta istemiyorum çünkü çok soğudum.Biz konusamıyoruz,iki medeni insan gibi bi konuyu tartısamıyoruz demekki biz birbirimize göre değiliz,anlaşamıyoruz.O bagırıp,küfredip üstüne bir de ayrılmayla tehdit ederek beni susturuyor.Ayrıldım(ki aslında o terk etti)ama ben çok kırgınım,duydugum lafları,olanları hazmedemiyorum.Ne yapmalıyım kızlar nolur akıl verim

ayyyyyyyy canım aynı şeyi yaşamısız hemen hemen bende dün gece sevgilimin facesndeyken eski sevglsi bi anda fake hesaptn msj attı ve kız evli cocuklu hakkın helal et elveda 3 yıldr bugünü beklıodum bugün ogün diee vsvs ama sevgilim çok güzel agznın payını verdi beni çok sevdiginide ispatlamış oldu tabi:9 ama ayıp etmiş sonuçta anlaması lazım bunu gergin davranmayıp alttan alması lazm

Back