• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldık bitti sadece paylaşmak istedim :(

10 kardes mi, hangi bölgeden olduğu malum, neyse, canım ben batmandayım, geçen parkta bi kızla tanıştım eşi 7 kardeşmiş, evde internet var diye sürekli evdeler, yenge biz geldik, müsait değilim falan diyemezsin çünkü orası abilerinin yani onların evi anladın mı demek istediğimi

Bir arkadaşım var kız bayramda ailesinin olduğu ile yalnız gider, neymiş erkek gidipte kız tarafında kalmazmış neymiş o öyle iç güvey gibi

Bir kardeşe halı kilim paspas alınır derdi herkesi gerer, hele ev araba offf, gerekirse altınlarını isterler, ailesiniz siz nasıl vermem dicen daha örnek çok

10 kardes mi, hangi bölgeden olduğu malum, neyse, canım ben batmandayım, geçen parkta bi kızla tanıştım eşi 7 kardeşmiş, evde internet var diye sürekli evdeler, yenge biz geldik, müsait değilim falan diyemezsin çünkü orası abilerinin yani onların evi anladın mı demek istediğimi

Bir arkadaşım var kız bayramda ailesinin olduğu ile yalnız gider, neymiş erkek gidipte kız tarafında kalmazmış neymiş o öyle iç güvey gibi

Bir kardeşe halı kilim paspas alınır derdi herkesi gerer, hele ev araba offf, gerekirse altınlarını isterler, ailesiniz siz nasıl vermem dicen daha örnek çok
bu ailede vanlı aynı dediğin gibiler damat kızın ailesinin evinde kalmaz ayıptır. erkek arkadaşımın arabası bütün sülalenin emrine amadedir. erkek arkadaşım amcasının oğlunun düğün borcuna ortak oldu ve 10 bin ödedi herşey ortak bireysellik sıfır

bu ailede vanlı aynı dediğin gibiler damat kızın ailesinin evinde kalmaz ayıptır. erkek arkadaşımın arabası bütün sülalenin emrine amadedir. erkek arkadaşım amcasının oğlunun düğün borcuna ortak oldu ve 10 bin ödedi herşey ortak bireysellik sıfır

Hah aynen öyle, iyiki aptal aşık değilsin de görmüşsün, dünyada aşık mezarı var mı? Yok, aşktan ölen de görmedim ben zaten, herkes dengiyle güzel önüne bak emin ol daha iyisi çıkar karşına, bu adamla evlensen sonun yoktu, onlar asla ana babaya laf edemez

Kısacası kör cahiller ve medeniyet sıfır diyorsunuz..

Bizim araba bütün hepsinin gibi aynen canım. Herşeyde ararlar hatta bize gelecekleri zaman eşim gider alır bi de götürür. 500 m lik yere yağmur yağıyor diye eşimi cagirirlar.

yok estağfirullah öyle değilde çok ağır bi kültür gelinlerin çoğuda memnun değil kültürden gelinler bakış açısından ve aileden aileye değişir tabi

Kültür? :) herşey olabilir ama kültür olamaz..olsa olsa gelenek olur onlarda..bence en doğrusunu yapıyorsunuz çok pişman olursunuz

hakkınızda hayırlı böyleymiş canım zaman her şeyin ilacı mutlaka atlatırsın Allah yardımcın olsun

Cnm yanlis anlama ama ailen ve akrabalin hatta arkadaslarin bile bu kadar karsiysa vardir bi bildikleri hepsi birden sana dusman olamazya

Aynı yoldan benden geçtim şimdi mutluyum unuttum gitti bitti ben unuttuysam herkes unutur önceden böyle söyleyeceğimi hiç düşünmezdim o kadar takıntılıydım ki ona karşı :KK14: daha iyi insanlar çıkacak karşına daha fazla düşünüpte sıkma canını :KK54:

Back
X