• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldık bitti sadece paylaşmak istedim :(

ben de eski sevgilimde ayrı kültürden iki insandık ailelerimiz biliyorlardı ama hiç sorun olmamıştı,aileler birbirini çok sevmişti ama sevgilim beni aldattı bizde ayrıldık. ama şunu düşünüyorum ailem istemese bilemiyorum onları yıkıp geçemem.bir şekilde ikna etmeye uğraşırdım.baktım olmuyor ailemi seçerdim çünkü erkeklere artık güvenmiyorum.sonuçta ailem beni hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı,kötü bir lafları olmadı.ailemi seçerdim

ben de eski sevgilimde ayrı kültürden iki insandık ailelerimiz biliyorlardı ama hiç sorun olmamıştı,aileler birbirini çok sevmişti ama sevgilim beni aldattı bizde ayrıldık. ama şunu düşünüyorum ailem istemese bilemiyorum onları yıkıp geçemem.bir şekilde ikna etmeye uğraşırdım.baktım olmuyor ailemi seçerdim çünkü erkeklere artık güvenmiyorum.sonuçta ailem beni hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı,kötü bir lafları olmadı.ailemi seçerdim
ama aklım kalbim onda inşallah unuturum onu unutturacak biri çikar karşıma yoksa ailemi hiç affedemem

estağfirullah zor durumlar valla bazen diyorum Allahım bi günah mı işledim de böyle zor seçimlere kaldım
estağfirullah zor durumlar valla bazen diyorum Allahım bi günah mı işledim de böyle zor seçimlere kaldım

En güzeli ne biliyormusun düşünmemek kontrollü şekilde akışına bırakmaz yoksa diğer türlü ilerleyemiorsunuz

Erkekler için mücadele etmek daha kolay da kadınlar için zor. Bir çok riski göze almak zorundasın. Ailen bu kadar önyargılıysa evlendiğiniz zaman yaşadığınız en alakasız konuyu bile etnik kökene bağlardı.

inşallah değer ailemi seçtiğime :KK43: yoksa ömür boyu aklımda kalacak kızacağım aileme
Canim zor bir durum. Biz de sorun eden eşimin ailesiydi istemediler Türk olduğumdan. .. biz yine de evlendik ama çok çok çok sorun yaşadık yıprandim ailesi huzur vermedi bize şimdi konuşmuyorum annesi ve 2 görümceyle. Hiç hayal ettiğim gibi olmadı hiçbişey pismanlik yaşıyorum dönem dönem aile çok onemliymis.evlendik bitti onlar bizi etkilemez diye düşünmüştüm çok yanilmisim.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Daha evlenmeden bir sürü sorunlar yazmıştınız sizin için dğru karar bu gibi duruyor inşallah öyledir. Evlenmeden bu kadar sorun çıktıysa evlendikten sonra huzur muzur kalmazdı.

Konularını az cok biliyorum, böylesi daha iyi hem senin icin, hem karsı taraf icin. Içten içe sende pek kabullenemiyordun bu etnik Köken farkını ve Başkalarıyla oluyormu diye bile denedin! Eleştirmiyorum, bende benim yetiştirilme tarzımdan cok farklı biriyle evlilik düşünemezdim, o Yüzden Hayırlısı böyleymiş

Konularını az cok biliyorum, böylesi daha iyi hem senin icin, hem karsı taraf icin. Içten içe sende pek kabullenemiyordun bu etnik Köken farkını ve Başkalarıyla oluyormu diye bile denedin! Eleştirmiyorum, bende benim yetiştirilme tarzımdan cok farklı biriyle evlilik düşünemezdim, o Yüzden Hayırlısı böyleymiş
öyle valla ben daha evlenmeden zorlandım o kültürde kardeş sayısı çok anne türkçe bilmiyo vs bunlar sadece görünenler :( hayırlısı olsun bunu da yaşayıp görmek varmış

aşk kolay bulunmuyo ama inşallah değer vazgeçtğime :KK43:
emin ol aşk tek başına hiçbirşeye yetmiyo
zaten evlendiğinde bir süre sonra aşk yerini sevgiye ve alışkanlığa bırakıyo
ee sorun yaşadığın bi evlilikte de sevgi de zamanla azalıyo
o yüzden inan karşına başkası çıktığında tamamen unutacaksın
ailenin biz sana demiştik demesi bile çok koyuyo insana

Eski konunu biliyorum etnik kokeni bosver sizin aile yapilariniz farkli. Turk olsun ama ne olursa olsun diye dusunme. 10 kardesli birbirine cok bagli bir aileye girmezdim ben olsam. En basitinden dogum kontrol yontemi bilmiyorlar bu bile fark bence, hayata bakis acisinj belli eden bir durum. Aile yapisi seni uzmeyecek birini secmeye ozen goster. Bastan lades dememis olursun en azindan sonu kotu bile bitse.

Eski konunu biliyorum etnik kokeni bosver sizin aile yapilariniz farkli. Turk olsun ama ne olursa olsun diye dusunme. 10 kardesli birbirine cok bagli bir aileye girmezdim ben olsam. En basitinden dogum kontrol yontemi bilmiyorlar bu bile fark bence, hayata bakis acisinj belli eden bir durum. Aile yapisi seni uzmeyecek birini secmeye ozen goster. Bastan lades dememis olursun en azindan sonu kotu bile bitse.
aile yapısı beni çok korkuttu en basitinden aile 3 yada 4 çocuk yapmamı bekliyo ben 2 çocuktan fazla istemem. yada mesela onun ailesine biz antalyaya tatile gidiyoruz diyemeyiz çok ayıp onlarda denizde yüzmek falan bunların hepsi bana çok ters

aile yapısı beni çok korkuttu en basitinden aile 3 yada 4 çocuk yapmamı bekliyo ben 2 çocuktan fazla istemem. yada mesela onun ailesine biz antalyaya tatile gidiyoruz diyemeyiz çok ayıp onlarda denizde yüzmek falan bunların hepsi bana çok ters
Ay canım benim erkekler evlenince ailesine ayrı bi düşkün olurlar. Onlar bişey der esinde dolar sonra sana karşı başlasın kavgalar.
Ooof oof ben çok dertliyim sanırım senin konularin beni hep çekiyor keşke ben zamanında dertlenseydim.eşim beni seviyor ben de onu ama aile biktiriyor artık yeter diyorsun .

Ay canım benim erkekler evlenince ailesine ayrı bi düşkün olurlar. Onlar bişey der esinde dolar sonra sana karşı başlasın kavgalar.
Ooof oof ben çok dertliyim sanırım senin konularin beni hep çekiyor keşke ben zamanında dertlenseydim.eşim beni seviyor ben de onu ama aile biktiriyor artık yeter diyorsun .
bütün evli arkadaşlarımdan bu sözleri duyuyorum. bizi bize bıraksalar mutlu olacağız diye. buna ne yapılır bilmiyorum ama internette eşinizle arnaızdaki muhabbeti artırmak için dualar var öyle şeyler okusanız birazda kadınlığı kullanmak gerekiyo sanırım ama bize hiç öğretilmedi nasıl gerçek bir dişi olunacağı hep ev işleri temizlikle kadın olunur diye öğrendik.. maalesef erkekler çok ana kuzusu biz yeri gelince el kızı oluyoruz. karı -koca bulunurda ana baba bulunmaz mantığı var maalesef ailelerde böyle yansıtıyo halbuki evliliklerde aile değil mi :( erkek tarafları karışma hakkını çok buluyo kendinde eğer yapacak bişey yoksa dua edin bence internette çok güzel dualar var evlilik için

bütün evli arkadaşlarımdan bu sözleri duyuyorum. bizi bize bıraksalar mutlu olacağız diye. buna ne yapılır bilmiyorum ama internette eşinizle arnaızdaki muhabbeti artırmak için dualar var öyle şeyler okusanız birazda kadınlığı kullanmak gerekiyo sanırım ama bize hiç öğretilmedi nasıl gerçek bir dişi olunacağı hep ev işleri temizlikle kadın olunur diye öğrendik.. maalesef erkekler çok ana kuzusu biz yeri gelince el kızı oluyoruz. karı -koca bulunurda ana baba bulunmaz mantığı var maalesef ailelerde böyle yansıtıyo halbuki evliliklerde aile değil mi :KK43: erkek tarafları karışma hakkını çok buluyo kendinde eğer yapacak bişey yoksa dua edin bence internette çok güzel dualar var evlilik için
Bi kavga çıkıyor eşimin ailesi haksız olayı çıkartan onlar sonra güya sinir krizi geciriyorlar güya psikolojileri bozuk güya hastalaniyorlar agliyorlar( gorumcelerin 2si) eşim gidiyor oraya sonra bana diyor ki gerçekten iyi değiller psikolojisi bozuk boşver diyor çok fenalar çok.

Bi kavga çıkıyor eşimin ailesi haksız olayı çıkartan onlar sonra güya sinir krizi geciriyorlar güya psikolojileri bozuk güya hastalaniyorlar agliyorlar( gorumcelerin 2si) eşim gidiyor oraya sonra bana diyor ki gerçekten iyi değiller psikolojisi bozuk boşver diyor çok fenalar çok.
ailesinin huyunu öğrenmişsinizdir artık öyle kabul edin yoksa kendi evliliğiniz ziyan olur bu hayatı kendinize zindan etmeyin onlar yüzünden

ailesinin huyunu öğrenmişsinizdir artık öyle kabul edin yoksa kendi evliliğiniz ziyan olur bu hayatı kendinize zindan etmeyin onlar yüzünden
Ben artık gorusmuyorum canım. Bakalım yapılanları bi türlü unutamiyorum.keşke geriye donebilsem. Canım inşallah çok mutlu olursun.

Back
X