• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldığım insan hayatına dolu dizgin devam ediyor.Ben içime kapandım ne yapmalıyım?

Giydigimiz elbiseden,kullandigimiz arabaya,parfüme,takılara,makyaja kadar hepsi belirli bir kitleyi etkilemek için zaten.
Sonuçta insanız,bizi bile birlikte yaşadığımız insanlar arasında işgal ettiğimiz yerle aniyorlar.
O kişi biraz sansliymis sadece.
İllaki seninde karşına birisi çıkacaktır.
Evet şans ondan yanaydı.Ve insanı bir duygu bu ona çok özendim.Benimse 2-3 arkadaştan fazla çevrem yoktu.Alimli olmak aslında insanlara hitap etmek önemlidir.Peki bende degisime mi gitmeliyim?Bana tavsiyeniz ne olur.Çunku çok önemsemedigim konular bunlar onemsemeli miyim

Farklı meşreplerden insanlardık oldurmaya çalıştık olmadı.Yaşantimiz her şeyimiz farklıydı çok sevmeme rağmen olmadı yani.O da çabaladı ama sonunda o da farkına vardı.Bitti o hayatına bir süre sonra yeni insanlar flört de aldı olduğu yerden devam ediyor.Yakışıklı sosyal biriydi.Onu mutlu etmek için ağzının içine bakıyorlardi.İnsanlar her zaman ona güzel yaklaşıyordu.Çevresi seveni de olunca ve eğlenmeyi de seven bir insan olunca da kolayca adaptasyon sağladı aynen devam ediyor Ama ben..Herkesin kolayca içlerine aldığı, alımlı ,insanların pozitif yaklaştığı o insan hiç olamadım.İnsanlarin beni sevmesi için çok çaba sarf etmem gerekti.İçedönük bir insanım ama iyi niyetli bir insanım fıtratım bu sakinim. insanlar ilk görüşte benden haz etmezdi yani.Onu öyle görünce kendime çok üzülüyorum.Etrafinda onu mutlu etmek isteyen çok insan varken ben kendi kendime bu süreci atlatmak zorundayım ama atlatamıyorum.5 ay oldu.Ne kimsenin ilgisini çekiyorum ne insanlardan adım adım görüyorum.Cabalarim da genelde sonuçsuz..Dünya çok adaletsiz.Onu seveni bol zaten..Sizce birdaha biri beni sever mi?Birileri çıksa belki ümidim yeşerecek ama kimse de çıkmayınca o da bu kadar sevilince.Mutlu etmek için onu takla atanlar gördükçe eşit değiliz diyorsun..İçimi döktüm okuduysaniz teşekkürler
Neden bu ozguvensizlik ve neden illa hayatımda biri olsun düşüncesi 😒 vallahi bir kez kendi kendine mutlu olunca insan hayatında kimseyi istemiyor ben iki senedir yanlızım bir dengesiz denk gelmişti toplasan iki gün görüşmedik telefonda da msjlasmadik 3 veya 5 den fazla 2 senedir kendimi mutlu ediyorum bağımlılık bile geliştirdim birini tanımak sevmek güvenmek falan yorucu ya neden bu sevgiye açlık?? Kendinizi sevin kimseye ihtiyacınız yok ayrıca kendini sevmeyeni kimse sevmez.

Evet şans ondan yanaydı.Ve insanı bir duygu bu ona çok özendim.Benimse 2-3 arkadaştan fazla çevrem yoktu.Alimli olmak aslında insanlara hitap etmek önemlidir.Peki bende degisime mi gitmeliyim?Bana tavsiyeniz ne olur.Çunku çok önemsemedigim konular bunlar onemsemeli miyim

Güzel olunca etrafin arkadaş kaynamiyor. Ben güzel kadinim bunun farkindayim ama arkadaşlarim çook azdir. 29 yaşimdayim bir tanesi cocukluktan kalma 23 senelik arkadaşim digerleri de okul zamanlarimda kalma 15 senelik bir kaç kişidir.
Ki onlarlarla devamli goruşemiyorum ayri yerlerde yaşiyoruz.

Çokta alimli çalimli olmayan ama daha cana yakin, komik, arkadaş cevresi geniş olan tanidigim insanlar var. Bu kafayla siz çok alimli da olsaniz arkadaşiniz olmazdi.
Cevre genişligi oturduğu yerden kendi kendine olan bir şey değil cevresinin geniş olmasini seven isteyen insanlar ona göre davraniyor, arkadaslik iliskilerine emek veriyor.

İşte o,toplumun statü dayatmasindan ileri geliyor..
İnsanımız : Kadın satan,uyuşturucu satan,tarihi eser kaçıran,banka hortumlayan insanlara bile el pençe duruyor.
Onlar için mühim olan, söz konusu şahsın modeli yüksek bir aractan inmesi..
O yalakalık,o dalkavuk arşa ulaşır artık.
Yani senin alımlı olmak adına bir caban olacaksa bunu hosuna gidiyorsa yap..
Ayrıca nerede çokluk orada b.kluk derler.
Etrafında 100 kişi olup güvenilir 1 kişi bulmayacagina 3 kişi olsun ama can olsun,candan öte olsun.
Bence mutluluğu bulacaksin,sonra o huzur içinde üzüldüğün bu günlerin için hafifçe gülümseyerek kendine sitemler edeceksin😉

Stalk'u en kısa sürede bırak bak bu konuda ciddiyim.
Gerçi ben üzülmeyi stalk sayesinde bırakmıştım. Kendisine çok kötülükler yapan, aldatan vs bi eski sevgilisi vardı adı x olsun. X ile yeniden birlikte olduğunu öğrendim ben onu stalklarken çünkü hikaye atıp duruyordu. İşte o noktada kendime acımayı bıraktım. İşte şimdi allahtan belasını bulmuş dedim çünkü ben insanların değişeceğine inanmam, zamanında yığınla kötülük yapıp manipüle etmiş o insan yeniden hayatına girdiyse yine aynı acıları çektireceğine eminim. Hakikaten benden beş taneyi üst üste koysan o kız kadar zarar veremez ona, öyle söyleyeyim. Bu sayede ne kadar salak olduğunu da gördüm ve salak insandan soğurum zaten öyle bir huyum var. Kendi düşen ağlamaz şimdi o uğraşsın en azından benim hayatımda bana zarar veren beni aldatan biri yok diye teselli etmeye başlayınca kendimi bırakmış oldum Stalk'u da. İçim böyle soğumuştu.

Neden bu ozguvensizlik ve neden illa hayatımda biri olsun düşüncesi 😒 vallahi bir kez kendi kendine mutlu olunca insan hayatında kimseyi istemiyor ben iki senedir yanlızım bir dengesiz denk gelmişti toplasan iki gün görüşmedik telefonda da msjlasmadik 3 veya 5 den fazla 2 senedir kendimi mutlu ediyorum bağımlılık bile geliştirdim birini tanımak sevmek güvenmek falan yorucu ya neden bu sevgiye açlık?? Kendinizi sevin kimseye ihtiyacınız yok ayrıca kendini sevmeyeni kimse sevmez.
Çünkü gösterdiği o yoğun sevgi gidince birden kendimi boşlukta hissettim.Önceden sevilmek nedir bilmezdim.Kendimi sevmek benim için zor çünkü insanlar benim her halimi eleştirirken o her halimi sevmişti

Çünkü gösterdiği o yoğun sevgi gidince birden kendimi boşlukta hissettim.Önceden sevilmek nedir bilmezdim.Kendimi sevmek benim için zor çünkü insanlar benim her halimi eleştirirken o her halimi sevmişti
Siz herşeye kendinizi sevmekten başlayın kendinizi nasıl görmek istiyorsanız öyle yapın aslında biz kadınlar hep hatayı burda yapıyoruz daha kendimizi sevip tanımadan başka insanları tanıyıp sevmeye çalışıyoruz bu deFa bir değişiklik yap sana en çok ihtiyacın olan yine sensin giy gez alışverişler yap tarzını değiştir ama kimseye ihtiyac duymadan yap bunları yyaptığın zaman anlayacaksın beni nr mutlu eder ya diye kimseyi düşünmeden kendini düşündüğün zaman anlayacaksın enerjini kendine harca o zaman hayatin tadını anlayacaksın

İnsan ilişkilerimizin güzellik, yakışıklılık dışında karşıdaki kişilere verdiğimiz enerjiye bağlı olduğunu düşünüyorum. Nasıl hissederseniz, etrafınıza da ona göre enerji yayıyorsunuz. Ben pozitif bir insanımdır, haliyle insan ilişkilerime olumlu yansıyor. Ama en önemlisi insanın kendisini gerçekten sevmesi. Kendimi sevmeyi 35 yaşından sonra öğrendim; canım kendim... beni sevmeyen kendi kaybeder ☺️ lütfen kendinizi sevin, değerinizi başkalarına endekslemeyin.

.Mutlu etmek için onu takla atanlar gördükçe eşit değiliz diyorsun..

insanların onu mutlu etmek için taklalar attıklarını nereden biliyorsunuz?
mesele ne gibi taklalar atıyorlar?

anlayamadım valla ben bunu

şu hayatta anne babamdan hariç kimseyi mutlu etmek için takla filan atmam...o da yani ergenken onlarla bile tartışıyordum ahaaa.

hadi gençlikte cahillikte sevgililerime daha fazla önem vermiş daha fazla emek harcamışımdır ki ben baya anaç sevecen, verici bir insanım ama taklalar atmak ne ya?

bu arkdaşın da diyelim hayatında 1 kişi olsun kızcağız da biraz çabalasın, peki.
insan"lar" kim, niye taklalar atıyor?

Gerçi ben üzülmeyi stalk sayesinde bırakmıştım. Kendisine çok kötülükler yapan, aldatan vs bi eski sevgilisi vardı adı x olsun. X ile yeniden birlikte olduğunu öğrendim ben onu stalklarken çünkü hikaye atıp duruyordu. İşte o noktada kendime acımayı bıraktım. İşte şimdi allahtan belasını bulmuş dedim çünkü ben insanların değişeceğine inanmam, zamanında yığınla kötülük yapıp manipüle etmiş o insan yeniden hayatına girdiyse yine aynı acıları çektireceğine eminim. Hakikaten benden beş taneyi üst üste koysan o kız kadar zarar veremez ona, öyle söyleyeyim. Bu sayede ne kadar salak olduğunu da gördüm ve salak insandan soğurum zaten öyle bir huyum var. Kendi düşen ağlamaz şimdi o uğraşsın en azından benim hayatımda bana zarar veren beni aldatan biri yok diye teselli etmeye başlayınca kendimi bırakmış oldum Stalk'uden bu ozguvensizlik ve neden illa hayatımda biri olsun düşüncesi 😒 vallahi bir kez kendi kendine mutlu olunca insan hayatında kimseyi istemiyor ben iki senedir yanlızım bir dengesiz denk gelmişti toplasan iki gün görüşmedik telefonda da msjlasmadik 3 veya 5 den fazla 2 senedir kendimi mutlu ediyorum bağımlılık bile geliştirdim birini tanımak sevmek güvenmek falan yorucu ya neden bu sevgiye açlık?? Kendinizi sevin kimseye ihtiyacınız yok ayrıca kendini sevmeyeni kimse sevmez.
Gerçi ben üzülmeyi stalk sayesinde bırakmıştım. Kendisine çok kötülükler yapan, aldatan vs bi eski sevgilisi vardı adı x olsun. X ile yeniden birlikte olduğunu öğrendim ben onu stalklarken çünkü hikaye atıp duruyordu. İşte o noktada kendime acımayı bıraktım. İşte şimdi allahtan belasını bulmuş dedim çünkü ben insanların değişeceğine inanmam, zamanında yığınla kötülük yapıp manipüle etmiş o insan yeniden hayatına girdiyse yine aynı acıları çektireceğine eminim. Hakikaten benden beş taneyi üst üste koysan o kız kadar zarar veremez ona, öyle söyleyeyim. Bu sayede ne kadar salak olduğunu da gördüm ve salak insandan soğurum zaten öyle bir huyum var. Kendi düşen ağlamaz şimdi o uğraşsın en azından benim hayatımda bana zarar veren beni aldatan biri yok diye teselli etmeye başlayınca kendimi bırakmış oldum Stalk'u da. İçim böyle soğumuştu.

İnsan ilişkilerimizin güzellik, yakışıklılık dışında karşıdaki kişilere verdiğimiz enerjiye bağlı olduğunu düşünüyorum. Nasıl hissederseniz, etrafınıza da ona göre enerji yayıyorsunuz. Ben pozitif bir insanımdır, haliyle insan ilişkilerime olumlu yansıyor. Ama en önemlisi insanın kendisini gerçekten sevmesi. Kendimi sevmeyi 35 yaşından sonra öğrendim; canım kendim... beni sevmeyen kendi kaybeder ☺️ lütfen kendinizi sevin, değerinizi başkalarına endekslemeyin.

Kendini geliştirmeye odaklan bence. İmkanın varsa seyahat et. Yeni yerler gezip görmek çok iyi gelir. Hayata bakış açını gözden geçir. Belli bir grup insanla kendini mukayese etmekten vazgeç. dünya onlardan ibaret değil.
Biraz saç giyim tarzı falan da değişiklik yapabilirsin.

Kendini geliştirmeye odaklan bence. İmkanın varsa seyahat et. Yeni yerler gezip görmek çok iyi gelir. Hayata bakış açını gözden geçir. Belli bir grup insanla kendini mukayese etmekten vazgeç. dünya onlardan ibaret değil.
Biraz saç giyim tarzı falan da değişiklik yapabilirsin.
Ve mukayese ediyorum.Hatta görünce ben onla ve çevresiyle aşık atamam diyorum.İçten içe kendimi küçük görüyorum farkındayım baya üzüyor beni bu durum yakında yeni bir işe başlıyacagim odağımbbelki biraz değişir

Haklısınız değil tabiki ama motivasyonumu yükseltecek hiçbir kıpırtı yaşayamıyorum o yüzden pozitif yaklaşamiyorum.Ne güzel hayatına devam ediyor diyorum o imreniyorum ona aslında tam olarak kıskanma değil o da mutlu olsun tabi ama dünya böyle çok adaletsiz geliyor bana 🥺 üzülüyorum işte
öncelikle dünya size bir şey borçlu değil,acı çekiyor olabilrsiniz ama bakış açınızı değiştirin. herkes kendi hayatını yasıyo. hayatımızdan cıkan herkesi takip edip kıyas yapıp dertlenirsek ohooo

Farklı meşreplerden insanlardık oldurmaya çalıştık olmadı.Yaşantimiz her şeyimiz farklıydı çok sevmeme rağmen olmadı yani.O da çabaladı ama sonunda o da farkına vardı.Bitti o hayatına bir süre sonra yeni insanlar flört de aldı olduğu yerden devam ediyor.Yakışıklı sosyal biriydi.Onu mutlu etmek için ağzının içine bakıyorlardi.İnsanlar her zaman ona güzel yaklaşıyordu.Çevresi seveni de olunca ve eğlenmeyi de seven bir insan olunca da kolayca adaptasyon sağladı aynen devam ediyor Ama ben..Herkesin kolayca içlerine aldığı, alımlı ,insanların pozitif yaklaştığı o insan hiç olamadım.İnsanlarin beni sevmesi için çok çaba sarf etmem gerekti.İçedönük bir insanım ama iyi niyetli bir insanım fıtratım bu sakinim. insanlar ilk görüşte benden haz etmezdi yani.Onu öyle görünce kendime çok üzülüyorum.Etrafinda onu mutlu etmek isteyen çok insan varken ben kendi kendime bu süreci atlatmak zorundayım ama atlatamıyorum.5 ay oldu.Ne kimsenin ilgisini çekiyorum ne insanlardan adım adım görüyorum.Cabalarim da genelde sonuçsuz..Dünya çok adaletsiz.Onu seveni bol zaten..Sizce birdaha biri beni sever mi?Birileri çıksa belki ümidim yeşerecek ama kimse de çıkmayınca o da bu kadar sevilince.Mutlu etmek için onu takla atanlar gördükçe eşit değiliz diyorsun..İçimi döktüm okuduysaniz teşekkürler
5 ay çok erken değil mi? Ne çabuk sevgi arayışına giriyorsunuz. Acını yaşa geçecek zamanla.. hayatında bir sevgili olmadanda yaşayabilirsin, doğru zamanda doğru insan gelsin önemli olan bu..arayış içinde olursan hatalar yaparsın.

Onu takip etmeyi bırakın. Her yerden silin. Ben de ayrılık sürecimi tek başıma geçirdim. Anlayabiliyorum sizi. Ama sürekli stalkladıkça geçmeyecek. Aksine onu ulaşılmaz bir yere koyacaksınız. İçten içe bağlanacaksınız. Ben aldığı herşeyi attım. Stalk bir süre yaptım. Ama sonrasında bıraktım. İnanın bakmayınca görmeyince daha rahatlıyor insanın ruhu. Siz önce kendinize değer verin. Gerisi kendiliğinden düzelecek. Hayatta biri çıkar ya da çıkmaz karşımıza. Bu sevilmeye layık olmadığımızdan değil ki. Böylesi hayırlı olacağındandır.

Kendinizi onunla,çevresiyle falan neden mukayese ediyorsunuz?
Kendinizi onunla kıyaslayıp üzüyorsunuz, ama ben onun gibi olamam, sevilemem,ilgi göremem..... Yaşınız cok genç anladığım kadarıyla,kendinize bunu yapmayın.Sosyal medyadan takip etmeyin.Görmemek için hesabını engelleyin veya siz bir süre hesabınızı kapatın.Boş vakit yaratmayın dertlenmek için.Mutlu olacağınız şeyler yapın, ruhunuza iyi gelecek şeyler keşfedin.
Üzülüyorum gereksiz sebeplerle zamanını, ömrünü tüketen insanlara.Hayat zaten kısa.

Hayır insanları gözlemliyorum genelde insanlarin beklentileri bu yönde.Ben herkese aynı pozitiflikle yaklaşıyorum.Tabiki tek kıstasları bu değildir bir insanın ama ben bu yönden yaralı olduğum için bu konuda farkındalığım daha çok onu farkettim.Galiba ben hicbir yönümle insanların beklentilerini karşılamıyorum
Kusura bakmayin da ,siz olmayan insanlarin beklentisini karsilamak zorunda misiniz? Kendi beklentileriniz ve sevebileceginiz insanin ozellikleri daha önemli degil mi?Bakis açınızi saglikli bulmadim.Birilerine hoş gorünme cabaniz cok cabuk belli olur zaten.Kendiniz olun.Oturdugunuz yerde sosyallesemezsiniz.En olmadi güvenilir arkadaslik sitelerine girin.Erkekler nerden sosyallesiyor sanıyorsunuz.Adami da iyice gözünuzde büyütmüssünüz..Bakıs acinizi degistirin..Karsiniza biri ciksa bile bu düşüncelerle saglikli bi iliski yasayamazsınız.

Onu takip etmeyi bırakın. Her yerden silin. Ben de ayrılık sürecimi tek başıma geçirdim. Anlayabiliyorum sizi. Ama sürekli stalkladıkça geçmeyecek. Aksine onu ulaşılmaz bir yere koyacaksınız. İçten içe bağlanacaksınız. Ben aldığı herşeyi attım. Stalk bir süre yaptım. Ama sonrasında bıraktım. İnanın bakmayınca görmeyince daha rahatlıyor insanın ruhu. Siz önce kendinize değer verin. Gerisi kendiliğinden düzelecek. Hayatta biri çıkar ya da çıkmaz karşımıza. Bu sevilmeye layık olmadığımızdan değil ki. Böylesi hayırlı olacağındandır.
Evet bakmamaya çalısıyorum uzun bir süre bakmıyorum da sonra bakıyorum.Bir hayalkırıklığı..Beni daha da depresif hale sürüklediğinin farkındayım.İster istemez kıyaslayorsun o nerelere gitmiş kimlerle ,hangi kızlarla keyfi yerinde diye düşünerek ben de içine kapanmış ruh rastasi gibi olmuş çıkmışım.Sadece çalışma sürecine başlıyacagim tamamen farklı bir ortama gireceğim.O zaman odagim tamamen değişir diye düşünüyorum

Siz yastasiniz diye dünya dönmeyi bırakıp "ah canım durayimda iki dakika soluklan" demiyor.Hersey ve herkes yaşamaya hayatın içinde akmaya devam ediyor . Ayrılık anında kalmak, olması ve sürmesi imkansız bir ilişkide hâlâ inat edip acı çekmek ,onunla bununla kendini kıyaslamak mutsuz olmak tamamen kendi seçiminiz.Hayat kısa ve acı gerçek bir yerde bitiyor ve biz o zamanı bilmiyoruz.Siz ise biteceği gerçek olan zamanı kendinize acıyarak geçiriyorsunuz.Kalkin silkelenin akıp giden hayata karışın.Sevebildiginiz,gezip , görüp, konuşabildiginiz için şükredin ve çok mutlu olun.

Evet bakmamaya çalısıyorum uzun bir süre bakmıyorum da sonra bakıyorum.Bir hayalkırıklığı..Beni daha da depresif hale sürüklediğinin farkındayım.İster istemez kıyaslayorsun o nerelere gitmiş kimlerle ,hangi kızlarla keyfi yerinde diye düşünerek ben de içine kapanmış ruh rastasi gibi olmuş çıkmışım.Sadece çalışma sürecine başlıyacagim tamamen farklı bir ortama gireceğim.O zaman odagim tamamen değişir diye düşünüyorum
Valla bir çukur gibi bence. Saplanırsınız baktıkça. Kıysaladıkça. Size yazık. Çok iyi anlıyorum. Aynı süreçten geçtim. Ama bakmıyorum. Gerek yok hayatımda olmayan biri içinbunca üzülmeye değer mi? Kendinize bunu mu reva görüyorsunuz?

Back