Stalk'u en kısa sürede bırak bak bu konuda ciddiyim.
Gerçi ben üzülmeyi stalk sayesinde bırakmıştım. Kendisine çok kötülükler yapan, aldatan vs bi eski sevgilisi vardı adı x olsun. X ile yeniden birlikte olduğunu öğrendim ben onu stalklarken çünkü hikaye atıp duruyordu. İşte o noktada kendime acımayı bıraktım. İşte şimdi allahtan belasını bulmuş dedim çünkü ben insanların değişeceğine inanmam, zamanında yığınla kötülük yapıp manipüle etmiş o insan yeniden hayatına girdiyse yine aynı acıları çektireceğine eminim. Hakikaten benden beş taneyi üst üste koysan o kız kadar zarar veremez ona, öyle söyleyeyim. Bu sayede ne kadar salak olduğunu da gördüm ve salak insandan soğurum zaten öyle bir huyum var. Kendi düşen ağlamaz şimdi o uğraşsın en azından benim hayatımda bana zarar veren beni aldatan biri yok diye teselli etmeye başlayınca kendimi bırakmış oldum Stalk'uden bu ozguvensizlik ve neden illa hayatımda biri olsun düşüncesi
vallahi bir kez kendi kendine mutlu olunca insan hayatında kimseyi istemiyor ben iki senedir yanlızım bir dengesiz denk gelmişti toplasan iki gün görüşmedik telefonda da msjlasmadik 3 veya 5 den fazla 2 senedir kendimi mutlu ediyorum bağımlılık bile geliştirdim birini tanımak sevmek güvenmek falan yorucu ya neden bu sevgiye açlık?? Kendinizi sevin kimseye ihtiyacınız yok ayrıca kendini sevmeyeni kimse sevmez.