- 30 Temmuz 2022
- 14
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi Beyzamelek21
Farklı meşreplerden insanlardık oldurmaya çalıştık olmadı.Yaşantimiz her şeyimiz farklıydı çok sevmeme rağmen olmadı yani.O da çabaladı ama sonunda o da farkına vardı.Bitti o hayatına bir süre sonra yeni insanlar flört de aldı olduğu yerden devam ediyor.Yakışıklı sosyal biriydi.Onu mutlu etmek için ağzının içine bakıyorlardi.İnsanlar her zaman ona güzel yaklaşıyordu.Çevresi seveni de olunca ve eğlenmeyi de seven bir insan olunca da kolayca adaptasyon sağladı aynen devam ediyor Ama ben..Herkesin kolayca içlerine aldığı, alımlı ,insanların pozitif yaklaştığı o insan hiç olamadım.İnsanlarin beni sevmesi için çok çaba sarf etmem gerekti.İçedönük bir insanım ama iyi niyetli bir insanım fıtratım bu sakinim. insanlar ilk görüşte benden haz etmezdi yani.Onu öyle görünce kendime çok üzülüyorum.Etrafinda onu mutlu etmek isteyen çok insan varken ben kendi kendime bu süreci atlatmak zorundayım ama atlatamıyorum.5 ay oldu.Ne kimsenin ilgisini çekiyorum ne insanlardan adım adım görüyorum.Cabalarim da genelde sonuçsuz..Dünya çok adaletsiz.Onu seveni bol zaten..Sizce birdaha biri beni sever mi?Birileri çıksa belki ümidim yeşerecek ama kimse de çıkmayınca o da bu kadar sevilince.Mutlu etmek için onu takla atanlar gördükçe eşit değiliz diyorsun..İçimi döktüm okuduysaniz teşekkürler