Ayrılan sevgilinin başkasıyla yatması

anonimqwerty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
4
0
1
25
Eninde sonunda ayrılan her insanın başına gelecek olay.Barışma ihtimaliniz olsa ve başkasıyla yattığını öğrenseniz geri kabul eder miydiniz ?

ayrildiysam umrumda bile olmazdı.
3 sene önce bir çocukla tanistim, güzel romansimiz oldu, tatillere ciktik falan filan, her seferinde bagimiz guclendi. tam ciddi ciddi sevgili olacaktik ki hoşuma gitmeyen bir huyu yüzünden her yerden engelledim. arada 1 sene hic konuşmadık, ben de gayet yoluma baktim. ayrildigim adama sadakat borcum yok sonucta :) ama 1 sene sonra tekrar bir araya geldik, bazi seyleri netlestirdik ve bazı ömürlük sözler verdik. bu saatten sonra benim sadakatima %100 güvenebilir. ama o ayri kaldığımız dönemi bana soramaz bile asla.
ben de ayni sekilde o gecen bir senede ne yapti - bir gönül / yatak iliskisi oldu mu bilmem. merak da etmem, oldugunu ogrensem de kırılmam. Benim icin ayri oldugumuz dönemin bir önemi yok. gercek manada iliskiye basladigimiz tarihten itibaren bana yanlis yapmadigi surece sorun yok:)
o yüzden önerim ya barismayin ya da takilmayin.
ya da qsla unutamam derseniz barismayin gidin siz de yatin birileriyle random, sonra özledim diyin tekrar bulusun- oyle barisin. esitlenmis olursunuz

Evet geri döndü ve açık açık söylüyor.Ama tabi başka bir insanla yatakta onu hayal edince kaldıramıyorum.Yapamayacak gibiyim.Ayrı olsak bile geri döneceğin insana bunu yapmamalıydı bence.Sizlerin düşünceleri nedir ?

ben düşüncemi yazdim. cok kiymetliyse ayrılmasaydin:)
ayrildiysan yapacak bir sey yok istedigini yapar. bana da eski sevgilisiyle ayrildigi halde belki yeniden baslariz diye hayatini cok dikkatli yasayanlar enayi gibi geliyor :) keske sen de yoluna baksaydin. ya da yukarida yazdigim gibi "emin degilim" de, ayri kaldiginiz sürelerde sen de günübirlik yasa . esitlenmis sekilee devam edin :)

(ayrilan o ve geri dönen oysa belki de sadece o donem aklinda kalan kisiyle rahat rahat dusup kalkmak icin senden ayrilmistir. bu ihtimi de düşün, ona göre baris)

Belki de yoluna bakabileceğini düşündü ve denedi olmadı ciddiyetine güveniyorsanız şans verin . Bu sizin kararınız onunla birlikte olacak sizsiniz bir ne dersek diyelim içiniz almadıktan sonra buradakiler şans ver dese ne olacak yani .

Bizi bırak, sen edersin gibi
2 sene boyunca bende çok çektirdim hep peşimden koştu.Birazda kendimde görüyor gibiyim hatayı ama çok zor bir durum
Evet çok haklısınız

Biriyle gonul eglencesine yattiysa guvenemem sonucta nefsine fazla duskun birisi olabilir, bunu biz birlikteyken bi heyecan icin tekrarda yapabilir yani aldatadabilir, bu isin ucunda bulasici hastalik riskide var hem. Eger baskasini sevipte yattiysa yine guvenemem demek ki benden sonra baskasini sevebilmis, demek ki beni o kadarda sevmemis bundan sonra neden sevsin derim.

Yüzeysel sorunca çok yüzeysel cevaplar alabilirsiniz
Kendi iç huzurunuzu sorugulayacaksanız daha net olmalısınız.

Nasıl bir birlikteliğiniz vardı, ciddi mi takılmalık mı, görüşüyor muydunuz yoksa telefonda uzaktan ilişki miydi?
Ne kadardır birlikteydiniz, neden ayrıldınız, ne kadar ayrı kaldınız bunları bilmeden insanların yorum yapması yorucu.

Çok aşıksan olur , çok aşık değilsen kabul etmezsin

Bence etik olarak bir sorun yok. Eşler ayrılınca başkalarıyla olur yani aldatma da sayılmaz doğal olarak.

Ama başkasını sevmiş, başkalarıyla birlikte olmuş biri beni tekrar aynı şekilde sevebilir mi? Ya da ben eşimden sonra başkasıyla olsam sonra yine onunla olsam, ben aynı ben olmam. Onu da şu an olduğu gibi sevmem. Yani bence exten next olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…