- 17 Şubat 2025
- 4
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi anonimqwerty
-
Aradığım yorum +1Bizi bırak, sen edersin gibi
Barisma ihtimali varsa demişsiniz o yüzden asla kabul etmem.Eninde sonunda ayrılan her insanın başına gelecek olay.Barışma ihtimaliniz olsa ve başkasıyla yattığını öğrenseniz geri kabul eder miydiniz ?
ben düşüncemi yazdim. cok kiymetliyse ayrılmasaydin:)Evet geri döndü ve açık açık söylüyor.Ama tabi başka bir insanla yatakta onu hayal edince kaldıramıyorum.Yapamayacak gibiyim.Ayrı olsak bile geri döneceğin insana bunu yapmamalıydı bence.Sizlerin düşünceleri nedir ?
2 sene boyunca bende çok çektirdim hep peşimden koştu.Birazda kendimde görüyor gibiyim hatayı ama çok zor bir durum.Bizi bırak, sen edersin gibi
2 sene boyunca bende çok çektirdim hep peşimden koştu.Birazda kendimde görüyor gibiyim hatayı ama çok zor bir durumBizi bırak, sen edersin gibi
Evet çok haklısınızBelki de yoluna bakabileceğini düşündü ve denedi olmadı ciddiyetine güveniyorsanız şans verin . Bu sizin kararınız onunla birlikte olacak sizsiniz bir ne dersek diyelim içiniz almadıktan sonra buradakiler şans ver dese ne olacak yani .
Hıı tamam o zaman aldatabilir canım2 sene boyunca bende çok çektirdim hep peşimden koştu.Birazda kendimde görüyor gibiyim hatayı ama çok zor bir durum.
Çok aşıksan olur , çok aşık değilsen kabul etmezsinEvet geri döndü ve açık açık söylüyor.Ama tabi başka bir insanla yatakta onu hayal edince kaldıramıyorum.Yapamayacak gibiyim.Ayrı olsak bile geri döneceğin insana bunu yapmamalıydı bence.Sizlerin düşünceleri nedir ?
Ben de eski sevgilimin baskasiyla yattığını öğrendim ve eğer geri dönerse ihtimaline karşı biriyle yattım. Ancak bu şekilde olabilirÇok aşıksan olur , çok aşık değilsen kabul etmezsin
benden hemen sonra yaptıysa kabul etmem. aklı karı kızda demek oluyor çünküEninde sonunda ayrılan her insanın başına gelecek olay.Barışma ihtimaliniz olsa ve başkasıyla yattığını öğrenseniz geri kabul eder miydiniz ?
Barışma ihtimali olanla bağları koparacak kavga etmem /ettirmez.Eninde sonunda ayrılan her insanın başına gelecek olay.Barışma ihtimaliniz olsa ve başkasıyla yattığını öğrenseniz geri kabul eder miydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?