Ayrilali 3ay lütfen yardim edin

SevgiVeOnur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
62
-86
1
41
Merhaba,

ben 36 yasinda bir bayanim. Eski sevgilim ise 45 yasinda.
Üc ay önce önce Ben ayrildim sonra ilk defa barismak isteyen Ben oldum bir hafta sonra , o da bunu reddetti, ve artik bittigini söyledi. Bende kendisine pesinden kosmayacagimi söyledim. O da bana Ertesi gün gene aradim. Bana ertesi gün “ aramışsın” diye mesaj attı. Bende “ rahatsız etmek istemedim” diye mesaj attım. O günden sonra hiç yazmadım. haftalarca ne whatsapp ne de facebookaYaklaşık 10 gün sonra bana bir şarkı yolladı yabancı . Şarkının adı : artık seni sevmiyorum. Ona da yanıt vermedim.

Biraz detay vermek istiyorum:

biz 4 sene beraberdik. Kendisi bana gerçek yaşını hiç söylemedi.benden hep iki yaş büyük olduğunu söyledi çünkü benim yaşı büyük erkeklerden hoşlanmadığımı biliyordu . Hep en fazla 3 yaş büyük olmalı diyordum. Ben ama tesadüfen bir gün öğrendimgerçek yaşını ve ona yansıtmadım hep kendiliğinden söylemesini bekledim. O da aylar yıllar geçtikçe hiç söylemedi bana. Bende haliyle ciddiyetinden şüphe duydum ve ister istemez en ufak şeylerde kavga çıkardım. O hep ayrılınca ben korku doluydu beni kazanmak için elinden geleni yapıyordu. Peşimden koşmalar aramalar. Ve beni hep geri kazandı. Çünkü seviyordum onu. Bana karşı çok iyi idi. Her istediğimi yapıyordu. ben hala huzursuzdum bana gerçek yaşını itiraf etmediği için ve hep kıskandım onu başka kadınlardan. Biliyorum yanlış yaptım. Kavgalarımızda onu çok kırdım . Cünkü icimden hep: Hala gizliyorsa ciddi değil düşünüyordum. Sonra ben kızlarla gezmelere gittim akşamları ve o kıskanmaya başladı. Hoşuma gitti yalana gerek yok. Ama beni gene de sıkmadı. Neyse bu iki yıldır böyle idi durum. Hep peşimden koştu. Bense hep kaprislerimle ileri gittim ( yanlış olduğunun farkındayım). En son kavgamızda ona“ senin gibileri çok” dedim. Bunu çok söylemiştim ona her kızdırdığında hatalıyım biliyorum. Sonra bir hafta sonra aradım onu ve o bana “şimdi mi aklına geldim” diyip bitirdi herşeyi. İlk defa hatalı olduğumu itiraf ettim ona . O da “ ilerde herşey daha kötü olacak” dedi ve bitirdi. Bende olan evinin anahtarlarına hala istemedi geriye. bana ait olan eşyaları at dedim kendisine . Onları da ne yaptığını bilmiyorum. O gün bu gündür üç ay oldu vene o ne de ben aradım. Onu çok seviyorum ve hatamın farkındayım. Arkadaşım bana “ çok didişdiğim için bana yaşıni söylemekten korkuyor çekiniyor” diyor .

sizce ben ne yapmalıyım?

yazımda hata varsa af ola. yurt dışında doğup büyüdüm o yüzden Türkçe ye siz kadar hakim değilim.

sevgiler

Kimse sevmedigi birine seni sevmiyorum diye sarki gondermez. Bence sizi unutamamis :) hatanizi anladiysaniz sakince konusmakta fayda var. Bulusma talep edin, iletisim cok onemli. Artik taktik yasini gectik hepimiz diye dusunuyorum, birakalim taktigi de tribi de gencler yapsin :) biz konusarak uzlasmayi deneyelim. Sevgi, ask, duzgun insan kolay bulunan seyler degil. Aradaki ufak puruzleri duzeltin ve yasini bildiginizi soyleyin. Belli ki kompleks yapmis adamcagiz. Bu sayede ozgurlesir o da. Ama kendi hatanizi kabul ederek soyleyin. Ah ben ne buyuk konusmusum ne sacmalamisim kendimden buyuk erkekle olmaz diye falan deyip kendinizi de elestirin bu konuda ozur dilemeyi de bilin. Sevgi her seyin anahtaridir :)

O şarkıyı ayrıldıktan 10 gün sonra yolladı. Ayrılalı üç ay oldu .

Haklısın ama içimde büyük bir korku var. Redederse ben toparlayamam kendimi. O da gelmediğine göre sevmediğini düşünüyorum artık 😞

Haklısın ama içimde büyük bir korku var. Redederse ben toparlayamam kendimi. O da gelmediğine göre sevmediğini düşünüyorum artık 😞
Asil reddederse ya gurur yapiyordur ya da sevmiyordur ama bu sekilde kendinizi suclarken hicbir sey yapmadan tamamen kopmanizi beklerseniz ilerde pisman olacaksiniz ve icinizden atamayacaginiz bir ask hikayesi olarak kalacak. Eger adim atarsaniz reddedilseniz bile, ben elimden geleni yaptim nasip degilmis deyip gecersiniz. Ama unutmayin, düşmeden kalkamazsiniz. Ayrilik acisini da dibine kadar yasamaniz lazim bu hayatta...

Sizce o döner mi bu saatten sonra kendiliğinden?
Anladigim kadariyla bunca zaman hep gelmis hep gelmis. Su an gelmedigine gore artik zorlayacak gucu kalmamis karsidakinden deger gormeyi bekliyor. Siz acmayan bi cicegi ne kadar sulamaya devam edersiniz? Iliski karsilikli bir sey hep tek taraftan beklememeli. Siz gidin.

İşte benim sorunum da bu. Onu bekleeceğimi söyledim. Ve kendimi yenip arayamıyorum

İşte benim sorunum da bu. Onu bekleeceğimi söyledim. Ve kendimi yenip arayamıyorum
Zor bir sey bu denli gurur yapmak. Belki ilk o sizi arasa yuz vermeyeceksiniz surundurmeyi bekleyeceksiniz, burnu surtsun vs diye. Benim dusunce yapima yanlis geliyor bunlar. Belki dogrusu sizin yaptiginizdir bilemiyorum ama ben inatci, kusebilen bi insan degilim. Siz cok farkli bi yapiya sahipsiniz, o duvarlar kolay gecilmez saniyorum erkek arkadasiniz da binu biliyordur.

Bunu bilmesi iyi mi kötü mü?
Bilmiyorum ki bikmis olabilri nazinizdan. Dedigim gibi kendini degersiz hissettigi yere surekli gelmek istemez bi insan. Benden size yine de bi tavsiye boraz gecimli olmaya gayret edin. Baskasiyla mutlu oldugunu gorurseniz uzulursunuz, bi adim atin. Karsinizdaki de insan ve size yalvarmasi karaktersiz ya da zayif oldugundan degil sizi cok sevdiginden ve kaybetmek istememesinden. Birbirinizin kiymetini bilin...

Ben cok düsündüm bu aralar. Ama kötü bir inadim var ve ölecegimi de bilsem gidemiyorum yapamiyorum. Kötü birsey farkindayim ama yenemiyorum bunu

Back