Ayrık meme

jewwie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
33
6
23
Merhaba bir kaç hafta önce ameliyat oldum. Memelerim ayrık duruyor orta kısımdaki ödem azalmasına rağmen baya bir boşluk var.
Daha önce bunun için revizyon olan var mı?
Memnun musunuz? Doktorunuzla mı iletişime geçtiniz revizyon için ödenecek miktarı nasıl değerlendirdi?

Benimkiler ameliyattan önce de ayrıktı. Şimdi de ayrık. Doktorum böyle daha doğal olacağını söyledi üstelik protezin yerleştirileceği cebe göre karar veriliyor sanırım buna .

Benimkiler ameliyattan önce de ayrıktı. Şimdi de ayrık. Doktorum böyle daha doğal olacağını söyledi üstelik protezin yerleştirileceği cebe göre karar veriliyor sanırım buna .
Anladım yine de yapılabilecek bir şey var mı diye doktorumla konuşmak istiyorum kontrole gittiğimde :\

Benimde ayrık önceden de öyle olduğu için drla bu konuyu hiç konuşmadım.ameliyat öncesi konusmalimiydim bilmiyorum,aklıma gelmedi

Mrb benimde sizinki gibi sorunum var. Şubat ayında ameliyat oldum, arası çok açık benimde, uzandığım zaman sağ ve sola düşüyor silikonlar, ortası daha da açılıyor, yani zamanlada düzelmiyor üzgünüm ama doktorumla görüştüm revizyon ameliyatı yapacak

bwnim öyle sorunum yok ama revizyon ameliyatıyla düzeliyor diye biliyorum. ama sanırım hemen yapılmıyor ameliyattan sonra süre geçmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…