Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bir kaç hafta önce ameliyat oldum. Memelerim ayrık duruyor orta kısımdaki ödem azalmasına rağmen baya bir boşluk var. Daha önce bunun için revizyon olan var mı? Memnun musunuz? Doktorunuzla mı iletişime geçtiniz revizyon için ödenecek miktarı nasıl değerlendirdi?
Benimkiler ameliyattan önce de ayrıktı. Şimdi de ayrık. Doktorum böyle daha doğal olacağını söyledi üstelik protezin yerleştirileceği cebe göre karar veriliyor sanırım buna .
Benimkiler ameliyattan önce de ayrıktı. Şimdi de ayrık. Doktorum böyle daha doğal olacağını söyledi üstelik protezin yerleştirileceği cebe göre karar veriliyor sanırım buna .
Merhaba bir kaç hafta önce ameliyat oldum. Memelerim ayrık duruyor orta kısımdaki ödem azalmasına rağmen baya bir boşluk var. Daha önce bunun için revizyon olan var mı? Memnun musunuz? Doktorunuzla mı iletişime geçtiniz revizyon için ödenecek miktarı nasıl değerlendirdi?
Mrb benimde sizinki gibi sorunum var. Şubat ayında ameliyat oldum, arası çok açık benimde, uzandığım zaman sağ ve sola düşüyor silikonlar, ortası daha da açılıyor, yani zamanlada düzelmiyor üzgünüm ama doktorumla görüştüm revizyon ameliyatı yapacak