- 6 Eylül 2022
- 59
- 11
-
- Konu Sahibi Leoncivciv
Yani dik dururken öyle sarkık bir görüntü yok ayrıklıkta normal duruyor ne çok birleşik ne çok ayrık. Mesela ben bi arkadaşımı görmüştüm onun uzanırken de ayrılmıyordu ama daha 2 3 ay gibi bişey olmuştu ameliyat olalı acaba ondan mıdır? Sizinde böyle mi?Yer çekimi sorunu…
Hahah yok canım yani iri değiller ben zaten minyon biriyim 75c kullanıyorumSome iri meme problems
Boy ve kilonuz nedir?Hahah yok canım yani iri değiller ben zaten minyon biriyim 75c kullanıyorum
1.60 boy 48 kiloyum şuan ama kilom sürekli değişiyor 46-49 arasında alıp veriyorum sabit kalmıyor hiç.Boy ve kilonuz nedir?
Siz de protez yok sanırım. Yani bilemiyorum çok büyük bir görüntü yok fiziğime uygun görünüyorlar ben zaten ameliyattan önce doktoruma özellikle söyledim çok büyük birşey istemediğimi size özelden gönderirim fotoğrafBen 1.60 boyunda 56 kiloyum, sutyen bedenimiz aynı. Ben de benimkiler keşke b cup olsaydı diye düşünüyorum.yani bedeninize göre yine de büyük sayılırlar. Gerçi yapısal bir şey galiba. Benim yaşım küçükken de ayrıklardı
Ok. Bende yok evet. Şahsen küçültmek isterim aslındaSiz de protez yok sanırım. Yani bilemiyorum çok büyük bir görüntü yok fiziğime uygun görünüyorlar ben zaten ameliyattan önce doktoruma özellikle söyledim çok büyük birşey istemediğimi size özelden gönderirim fotoğraf
Merhaba, kaç cc ?Kızlar selammm
Ben 1 yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum şuan tamamen iyileştiler fakat özellikle yatınca aşırı ayrık duruyorlar herkesin böyle mi acaba? Cevap verirseniz çok sevinirim
Merhaba biri 300 diğeri 375 ccMerhaba, kaç cc ?
Merhaba farklı cc olunca çapında farklılık oluyormus sizde görüntü nasıl? Benim iki göğsüm arasında fark var muhtemelen farklı cc koymak isteyecek doktorMerhaba biri 300 diğeri 375 cc