Ayrık meme sorunu

Leoncivciv

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
59
11
Kızlar selammm 👋

Ben 1 yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum şuan tamamen iyileştiler fakat özellikle yatınca aşırı ayrık duruyorlar herkesin böyle mi acaba? Cevap verirseniz çok sevinirim 🙏🙏

Yer çekimi sorunu…
Yani dik dururken öyle sarkık bir görüntü yok ayrıklıkta normal duruyor ne çok birleşik ne çok ayrık. Mesela ben bi arkadaşımı görmüştüm onun uzanırken de ayrılmıyordu ama daha 2 3 ay gibi bişey olmuştu ameliyat olalı acaba ondan mıdır? Sizinde böyle mi?

Ben 1.60 boyunda 56 kiloyum, sutyen bedenimiz aynı. Ben de benimkiler keşke b cup olsaydı diye düşünüyorum.😂 yani bedeninize göre yine de büyük sayılırlar. Gerçi yapısal bir şey galiba. Benim yaşım küçükken de ayrıklardı

Ben 1.60 boyunda 56 kiloyum, sutyen bedenimiz aynı. Ben de benimkiler keşke b cup olsaydı diye düşünüyorum.😂 yani bedeninize göre yine de büyük sayılırlar. Gerçi yapısal bir şey galiba. Benim yaşım küçükken de ayrıklardı
Siz de protez yok sanırım. Yani bilemiyorum çok büyük bir görüntü yok fiziğime uygun görünüyorlar ben zaten ameliyattan önce doktoruma özellikle söyledim çok büyük birşey istemediğimi size özelden gönderirim fotoğraf

Siz de protez yok sanırım. Yani bilemiyorum çok büyük bir görüntü yok fiziğime uygun görünüyorlar ben zaten ameliyattan önce doktoruma özellikle söyledim çok büyük birşey istemediğimi size özelden gönderirim fotoğraf
Ok. Bende yok evet. Şahsen küçültmek isterim aslında

X