Merhabaaaaaa,
Bende dün itibariyle kompozit dolgu yaptırdım ( bonding) dişlerime... Beşiktaş darphane de Aydan Gökçen diş hekimi gerçekten iyi iş çıkardı. Estetik eli son derece hassas ve nazımı çekmesinin yanı sıra Çağdaş Bey ' in 3 katına çıkardığı maliyetden sıyrılmış olmakda cabası :))))
Dişlerimin öncesi ve sonrası resimlerini paylaşacağım en kısa zamanda ama sadece dudak diş çevresi etkilenmiyor bu değişiklikten aynı zamanda yüz çehresi olduğu gibi anlam değiştiriyor.
Doktorumdan ve bir türlü anlatamadığım düzeltmeri bir uzman olarak anlamasından çok memnun kaldım... Tavsiye ederim.
merhaba canım benim ön dişlerim de çarpıklık var bende bonding yaptırmayı düşünüyorum.
öncesi ve sonrası fotoğraflarını paylaşırmısın bizimle, tedavi fiyatı ne kadar?
canım ben daha öncede yazmıştım nurcan hanıma yaptırdığımı
ancak yaptırdığımda hamileydi ve doğumdan sonra oraya dönmemiş
şu anda nerede olduğunu inan bilmiyorum
ve yaptırdığım yerde de artık bonding yapacak dr bulunmuyormuş
bunları buradan yönlendirdiğim bir arkadaş söyledi
nurcan hanım burayı görse de kendi nerede olduğunu keşke yazsa
ankarada bu işlemi yaptıran arkadaşlar varsa lütfen buraya yazmaya devam edelim
kızlar merhaba,
daha önce laminate veneer mi bonding mi diye bir konu açmıştım
uzun süren düşünme aşamasından sonra öndeki ayrık olan dişlerime
bonding yaptırmaya karar verdim
çünkü dişlerimde çarpıklık ve çürük yoktu gayet sağlıklıydı ancak ayrıklık vardı
ve bu işlemin dönüşü olabiliyor
sonuç olarak işlem birkaç seans sürdü ve daha dün bitti
yalnız şu anda konuşmakta zorluk çekiyorum
ş , z gibi harfleri söylemekte zorlanıyorum
doktor bir hafta sürer bu durum dedi ama içim pek rahat değil.
sizde dişlerinizi yaptırdığınızda böyle bir durumla karşılaştınızmı?
sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
kızlar merhaba,
çünkü dişlerimde çarpıklık ve çürük yoktu gayet sağlıklıydı ancak ayrıklık vardı
Merhabalar yazının üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama merak ettim doğrusu nerde yaptırdığınızı çünkü benimde bu problemim var ve Ankarada'yım.Yalnız dişlerinizin arasında ki ayrıklık ne kadardı acaba ? çünkü ben daha önce bi doktora göründüğümde bu dişleri yaparsam çok büyük olur tavşan gibi olursun demişti ondan beridir moralim bozuldu bi daha gidemedim
bende bir kaç ay önce ön dört dişime yaptırdım dişlerimden birinde aşınma vardı çukur gibi bir şey ama leke gibi duruyordu o kapandı ikisinin arasında da aralık vardı o kapandı ben aslında lamine yaptırmak için gittim ama doktor ona yanaşmadı dişlerimde kapanma sorunu varmış kırılır dedi bonding yaptı oldukçada farketti ben 5 dişime yapmasını istedim ama o kabul etmedi ağrı sızı olmadı fiyatına geline her diş için 50 lira doktorum çok iyiydi anlayışlıydı ama ben daha özenli detaycı bir doktor istiyorum tavsiye edebilecek olan varmı
Benim dişlerim aralık ve artık gülmekten bile utanıyorum ama öğrenciyim ve gelirim sınırlı. dediğin gibi anlayışlı ve ucuz bir doktorsa senin doktorun, bana özelden adresini ve bilgilerini atabilir misin? eğer dediğin gibi diş başına 50 liraysa bende yaptırmak istiyorum çünkü internette genelde fiyat yazmıyorlar yazanlarda 120-200 arasında değişiyor.Lütfen mesajımı görünce bana dönüş yap
bende yaptırdım dişlerim cok ayrıktı ama carpıklık falan yoktu. kolay bir işlemdi. acı falan hic bir şey yok. biraz sabır gerekiyor sadece. cok memnunum . yaptırmadan önce elma bile yiyemezsin diye okumuştum. öyle bir şey yok her şeyi yiyorum bir sıkıntı olmadı. 1 yılı gecti yaptıralı. tavsiye ederim. geri dönüşü de olan bir işlem dişleri de eskitmiyor.
ben kayserideki modern diş hastanesinde yaptırdım eğer orda yaşıyorsan bir git konuş bence zaten kayserideki fiyatlar hemen hemen aynı
Merhaba,
Uzun zamandır giremiyorum siteye umarım geç kalmamışımdır cevap için(( resimler yükledim şimdi ben 6 ön dişim için 1,000 tl ödeme yaptım...
Eki Görüntüle 907836 Eki Görüntüle 907837
Leyla hanım Kayseride hangi doktora yaptırdınız. Memnunmusunuz, dişinizde ki problem neydi öncesi ve sonrası fotografınız varsa paylaşırsanız çok memnun olurum bende yaptıracagım kaygılarım var nasıl görünecegi konusunda
Merhabalar yazının üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama merak ettim doğrusu nerde yaptırdığınızı çünkü benimde bu problemim var ve Ankarada'yım.Yalnız dişlerinizin arasında ki ayrıklık ne kadardı acaba ? çünkü ben daha önce bi doktora göründüğümde bu dişleri yaparsam çok büyük olur tavşan gibi olursun demişti ondan beridir moralim bozuldu bi daha gidemedim
merhabalar.
ben de ön dişlerimden muzdaribim.ayrık ön 2 dişimi kaplama yaptırmak istiyorum
acaba izmir'de bildiğiniz,tavsiye edebileceğiniz doktor var mı??
1.5 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum.
lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz.
<3 :3 :)
kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?