Gecmıs olsun canım alt ust butun dısleremı yapıldı nekadara maloldu bıde hangı sehırdesın sehırden sehırede fıyat farkedıyor mesela ıstanbulda zırkonyum 500 ızmırde 250 ondan soruyorum canım yadırdaman cok normal alısırsın zamanla korkulcak bısey yok
sağol canım, dediğin gibi 3 gün sonra konuşmam düzeldi
şu anda çok memnunum
daha önce neden yaptırmadım diye kendime kızıyorum
hatta benim doktorumda da bonding varmış, gösterdi ve elimde imkanım var yani parayla yaptırma gibi bir durumum yok ama zirkon yada laminayı bilerek tercih etmedim dedi
bonding yöntemini seçmekle çok iyi bir karar verdiğimi,zirkondan ve laminate veneerden daha kullanışlı olduğunu,
ayrıca düzeltme ve geri dönüş imkanının olması nedeniyle diğer yöntemlere göre daha avantajlı olduğunu söyledi
Slm oznurplt:) Bu siteye sırf bonding uygulaması yapan yerleri öğrenemek için geldim:) Bu konuda güvenebileceğim bi doktor arıyorum.. Benimde dişlerimın ortodonti tedavisinden sonra arası açıldı, rica etsem banada gittiğin doktorun adresini yazarmısın:) Msj hakkım olmadığı için sana burdan yazabildim
canım sana özelden cevap yazdım
kızlar merhaba,
daha önce laminate veneer mi bonding mi diye bir konu açmıştım
uzun süren düşünme aşamasından sonra öndeki ayrık olan dişlerime
bonding yaptırmaya karar verdim
çünkü dişlerimde çarpıklık ve çürük yoktu gayet sağlıklıydı ancak ayrıklık vardı
ve bu işlemin dönüşü olabiliyor
sonuç olarak işlem birkaç seans sürdü ve daha dün bitti
yalnız şu anda konuşmakta zorluk çekiyorum
ş , z gibi harfleri söylemekte zorlanıyorum
doktor bir hafta sürer bu durum dedi ama içim pek rahat değil.
sizde dişlerinizi yaptırdığınızda böyle bir durumla karşılaştınızmı?
sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
merhaba cnm tamda bnm derdime parmak bastın :)) bende bonding yaptırmak istiyorum dişlerime ankarada hangi klinikte hangi hekime yaptırdın zor bi işlem mi ve en önemlisi memnun musun?? özelde msj atarsan cok sevinirim görüşmek üzere :))
Canım benim de ön dişlerimde çarpıklık var laminate yaptırmak istiyorum sanırım adı yaprak porselen oluyor, ben de ankaradayımm bana da kliniğin iletişim bilgilerini ve tavsiye ettiğin hekimini göndermen mümkün müşimdiden çok teşekkür ediyorum canım
ben bu işlemleri niye öğrenemiyorum ki
ben de üst dişlerimi yaptırmak istiyorum ama bu zirkonyum, lamine, porselen, bonding işin içinden çıkamadım
lütfen birisi aydınlatsın beni
canım özelden istediğin bilgileri gönderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?