Ay canm ne yenilgisi savasdamiyiz bu benim tercihim benim secimim oyle anneler varki evladi pirlanta zannediyor evde kadina teror estiriyor.Insanoglu cig sut emmis ve erkeklerin geninde var egoistlik hepsine guvenim 0 Benim evladimi ben ne kadar guzel ahlakli yetistirsemde cevre faktoru agir basicak egosu one cikacak daha nelerr nelerbaştan yenilgiyi kabul etmişsiniz bakıyorum.Erkekler adam olur hemde nasıl olur.Yeterki sen ,ben ,biz iyi erkek evlat yetiştirelim.Bak 10 -15 sene sonra pırıl pırıl bir gençlik gelsin.Unutmayın yıllar içinde zorla edinilmiş haklarda o adam olmayan erkeklerle mücade eden ,çocuğunu iyi yetiştiren anneler sayesinde oldu.
baştan yenilgiyi kabul etmişsiniz bakıyorum.Erkekler adam olur hemde nasıl olur.Yeterki sen ,ben ,biz iyi erkek evlat yetiştirelim.Bak 10 -15 sene sonra pırıl pırıl bir gençlik gelsin.Unutmayın yıllar içinde zorla edinilmiş haklarda o adam olmayan erkeklerle mücade eden ,çocuğunu iyi yetiştiren anneler sayesinde oldu.
Kakao, bir yere giderken seni çağırmak lazım bacıBoş lakırdılar bunlarr taciz için ayrı otobüs isticem yok artık bana taciz edenin kafasını kırarım daha iyiii.. her taciz edilenin kafası kırılsa bak bakayım bir daha ediyorlarmı yok öyle ayrı otobüs motobüss..
Yine parti savunuculuğuna, yine din eşittir ahlak olayına gelmiş konu. Çürütelim o zaman.
Japonya'da devlet adamları adları bir suça karışırsa, iftira olsa dahi istifa ediyorlar direkt, kimi intihar bile ediyor.
Okuma yazma oranı %100. Dünyanın en güvenilir 3. ülkesi, suç oranı inanılmaz düşük.
Ve Japonya %98 ateist. Hani din? Hani dinin sağladığı güzel ahlak. Aksine ateist olunca vicdanlarıyla hareket ettikleri için bu güzellikleri.
Sadece 1 konuyu dine, partiye bağlamadan geçebilseniz keşke. Her alanda mecbur muyuz bunları okumaya? Ülke sandığınız gibi %99 Müslüman değil, kabullenin artık.
cevre faktoru agir basicak egosu one cikacak daha nelerr neler
iyi erkek evlat yetiştirecek bir kadın toplumu görüyor musun ortada kito? hatta ayırmayayım, şu forumda iyi evlat yetiştirecek kaç kadın var?
bunlara ek olarak kimin nasıl çocuk yetiştireceği kimseyi bağlamaz.. bu ülkede bilmem kaç milyon farklı kadın, farklı karakter var.. biri için "hadi oğlum şeyini göster" bir güç göstergesiyken başkası için aynı olay "ayıp" kategorisinde yer alıyor.. bana ne milletin çocuğunu ne kadar edepli, ahlaklı yetiştirmesinden? onların yanlışlarının bedelini neden tacize uğrayarak ödemek zorundayız ki?
bunun için olay yetiştirmede değil ceza sisteminde.. "sen öyle gezersen ben de laf atarım" deme cüretini yetersiz cezalardan alıyorlar merak etmeyin..
Cezayı uygulayanlarıda biz yetiştiriyoruztemelinde hak veren zihniyet olmasa o şekilde ceza öngermezlerdi.
munem ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasında annemler ise anadolu yakasında ve haliyle ailemi ziyarete gitmem gerekiyor 15 günde bir anacıma ..babacıma .. abilerime giderimm.. ve özel arabamız yok sattırdım adama ev aldık çünküKakao, bir yere giderken seni çağırmak lazım bacıOf'lu dayağı yesinlerde kendilerine gelsinler
erkekler her yere kılıf uydururlarr en iyisi kafa göz dalmakkk diyorumm sizeee..Iyi ayiralim sonra karışık otobuse bineni de fişleriz.
Tacize ugramak istemeseydin pembeye binerdin derse tacizci haklı olur birde.
Yine parti savunuculuğuna, yine din eşittir ahlak olayına gelmiş konu. Çürütelim o zaman.
Japonya'da devlet adamları adları bir suça karışırsa, iftira olsa dahi istifa ediyorlar direkt, kimi intihar bile ediyor.
Okuma yazma oranı %100. Dünyanın en güvenilir 3. ülkesi, suç oranı inanılmaz düşük.
Ve Japonya %98 ateist. Hani din? Hani dinin sağladığı güzel ahlak. Aksine ateist olunca vicdanlarıyla hareket ettikleri için bu güzellikleri.
Sadece 1 konuyu dine, partiye bağlamadan geçebilseniz keşke. Her alanda mecbur muyuz bunları okumaya? Ülke sandığınız gibi %99 Müslüman değil, kabullenin artık.
Taciz her yerde maalesef. Kadının rızası var demişler mi, kadın açık giyinmiş denmiş mi, kadın alkollüydü denmiş mi bunlara bakmak lazım. Demiş mi efendim Japonya'daki her hangi bir yetkili?kavun, yazdiklarina tamamen katiliyorum, cok dogrular, ama haberin sonlarini gormedin mi?
"Japonya yaklaşık on yıldan beri bazı metro ve tren hatlarında kadınlara özel vagonlar kullanıyor, çünkü yapılan araştırmalara göre Tokyo’da trene binen kadınların yarısından fazlası elle tacize uğramış."
Japonya gibi, kaliteli insanlar ulkesinde, bu nasil bir tezatlik, ben de sasirdim dogrusu
Psikopat ofluuuuerkekler her yere kılıf uydururlarr en iyisi kafa göz dalmakkk diyorumm sizeee..