• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılığın üzerine hamile kalmak

Madem adam evli değil boşanmış hemde bir çocuğu var neden söylemiyorsunuz ki??? Bırakın o da stres olsun. Korunma yöntemlerini iyi araştırın pcos var diye korunmadın büyük ihtimal.

Ah ablam ya ne deyim ben şimdi sana.
Allahın verdiği cana nasıl kıyacaksın ha hayattaki çocuğun ha karnındaki hiçbir fark yok kiyarsan.
Sevgilinle konusmak zorundasın hem seni seviyor mu yoksa kullaniyor mu bu durumda anlaşılacak çocuğuna sahip çıkıp seninle evlenecek mi görmüş olacaksın.
Tek başına karar verme onunda bilmesi lazım.

çok çok gençsin bence de aldırmalısın, ileride çok zamanın olacak kendini hazır hissettiğinde umarım bu hayaline kavusursun.
Ancak doktor seçimi vb durumlarda çok titiz davranmanı tavsiye ederim. Erkek arkadasının evet söz hakkı yok ama bu duruma sebebiyet verdiği için gelip yanında olması, sana destek olması lazım.
Bence erkek arkadasına soyle ve birlikte hareket edin. Çok geçmiş olsun, bundan sonra daha dikkatli davranmanı tavsiye ederim

Merhaba arkadaslar her şey çok hızlı gelişti dün gece hamile oldugumu öğrendim, reglim gecikti normalde hiiç takmam.. çünkü pcos var yani regl gecikmesi normal benim için
ama hafif hafif mide bulantısı da eşlik edince içime kurt düstü hemen nöbetci eczaneden gidip alıp test yaptım testin sonucu pozitifti bu sabah yine yaptım yine pozitifti. toplamda 2 tane yaptım ikisi de pozitif cıkıyor kafayı yiyebilirim 21 yasındayım cocuklugumdan beri en büyük hayalim anne olmak ama şuanda duvara çarpmış gibiyim testin bozuk olması icin dua ediyorum. Sevgilim 35 yasında ve 2 yasında bir kızı var zaten. Hic cocuk isteyeceğini sanmıyorum böyle şeylerden hic bahsetmez böyle bi hayalimiz yoktu ki ilişkimizde rayında değil bu ara cok sorunumuz var. 1 haftadır ayrıyız.
Evlenme gibi bir durum/istek de yok.
Napıcagımı bilmiyorum calısmıyorum son 1 senem öğrenciyim maddi durumum iyi, onun da iyi ama ben böyle bir seye hicc hazırlıklı değilim bu sekilde hayal etmemistim.
Yarın doktora gidicem ve eğer gebelik doğruysa sanırım aldırmayı düsüneceğim.
Sevgilime hic bir sey söylemeyi düsünmüyorum söz hakkının olduğunu sanmıyorum.. ?
Kafamda deli sorular uyuyamıyorum.
En kötü senaryom aldırmak ve bu fikre kendimi alıstırmaya calısıyorum cok zor bi durumdayım lütfen bi akıl verin
sacma sapan seyler yazacak olanlar, sevgili ahlak bekcileri lütfen hic ugrasmayın 32 saattir uyumadım deliricem.

çocuk tek başına yapılmıyor tabiki partnerinizin söz hakkı var ona sormanız lazım durumu paylaşın .
çocuk aldırma taraftarı değilim. korunmadınız mı ben üç yıldır geri çekilmeyle korundugum halde çocugum olmadı.
böyle istemeden olanlara çok şaşırıyorum.

Bence erkek arkadaşınız da aldırmaya pek itiraz etmez gibi bir izlenim doğdu bana. O bebeğin oluşması kesinlikle kaderde vardı. Sadece isteyerek buu gerçekleştirmek yerıne ıstemeyerek bu duruma düşmüşsünüz. Bu da sizin imtihanınız. Aman aldırma demeyın arkadaslar ben bırkez birine dedım diye ceza aldım :)) ilginç(!)

21 yaşında okuyorsun, evli değilsin, ayrı olduğun sevgilin evlenmeyi düşünmüyor, düşünse bile sorunlu biri .. ben senin yerinde olsam 10 hafta yasal süresi içinde ise gebeliği sonlandırırım. Ondan sonra evlenene kadar cinsel hayatıma son veririm. Hastalık vs olabilir, böyle şeyler olabilir.

Gecmis olsun.. bundan onceki konuna da yorum yapmistim ayril bu adamdan siddet de var diyorsun demistim. Ondan onceki konuna da yorum yapmstim 2yasinda kizi var onun annesi ister miydi bebegi babasiz buyusun demekki cidden canina tak etti kadinin o durumlari dusun kendne de yazik etme demistim. Kizini dusunmeyen bi adam seni hic dusunmez demistim ama.. burdan soylemeyle olmuyor biliuorum. Agzi olan konusuyor diyorsundur onu da biliyorum..
Artik eger hamileysen ayrilik cok sacma. Evlilige ikna et ve evlen. 2yasindaki ablaya da iyi davran..

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ya konuyu yoruma kapatma sans
Sen önlemini alma yürümeyen bi ilişkiden hamile kal sonra Allah bana dert verdi de. Üstüne aldırmayı düşünüyorsun. Sen derdini kendin çağirmışsın oda gelmiş.

Yıllarca anne olmaya calışanların içindeyim sizin gibilerini okudukca deli oluyorum.
Allah sizi ıslah etsin.
Ya bu nasıl bir konusma tarzı siz kendinizi ne zannediyorsunuz öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki karnımdakini ben değil siz hak ediyorsunuz. inanın gerekirse elimden geleni yapar bu yaşımda bile doğurur sizden cok daha iyi annelik yapar büyütürüm. Allah isteyen herkese versin emin olun isteyenler arasında ben de varım ama zamanı değildi. Sanki ben cocuk düsmanıymısım gibi konusmussunuz ayıp ya.

simdi hem evli degilsin
Hem kotu bir iliskin var
Hem korunmuyorsun
Hem de yeni uyesin.

İnsallah sahte konudur diyorum.
Universite okuyan(!) birinin bu kadar da cahil olmamasini umuyorum cunku. Uni 1 de degil, son sinifa gelmis her halti biliyor ama 1 prezervatiften ya da dogum kontrol hapindan habersiz.

Dogum kontrol hapi pco.ya iyi geliyor. Kullansaydin suanki durumuna da dusmezdin.

Diyorum ya konu sahte olsun ama insanlar bu kadar sorumsuz olmasin...
Rahatladınız mı acaba zor durumda olan birini kendinizce aşağılayarak sorumsuzlukla itham ederek?
Burada herkes aziz evliya heralde herkes kendine baksin hanimlar zor durumda bir kadin var burada arkadaslar lutfen bana edep ahlak dersi verin diye de bir talebi olmamis konusunda gerek yok boyle saldirmaya
bir baskasini cahillikle vs de suclayacak durumda degil kimse bu ne siddet ne celal ya

Son düzenleme:
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ya konuyu yoruma kapatma sans

Ya bu nasıl bir konusma tarzı siz kendinizi ne zannediyorsunuz öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki karnımdakini ben değil siz hak ediyorsunuz. inanın gerekirse elimden geleni yapar bu yaşımda bile doğurur sizden cok daha iyi annelik yapar büyütürüm. Allah isteyen herkese versin emin olun isteyenler arasında ben de varım ama zamanı değildi. Sanki ben cocuk düsmanıymısım gibi konusmussunuz ayıp ya.
konu sahibi niyahet geldi burda millet birbirini yedi neyse aradınızmı baba adayını

Normalde hicbir kere bile aldir bebegini kimseye dememistim ama eski konunu biliyorum.
Aldir ablacim, cok gencsin.
Dogru duzgun biriyle omrunu birlestirmene engel olacak bu durum.
Ayaklari uzerinde duran calisip parasini kazanan 30 yas kadini olsaydin aldirma derdim ama cok kucuksun,aldir.
tesekkurler ya arada bir insan gibi insan cıkıyormus bu sitede de.. sagolun yorumunuz icin

Rahatladınız mı acaba zor durumda olan birini kendinizce aşağılayarak sorumsuzlukla itham ederek?
Burada herkes aziz evliya heralde herkes kendine baksin hanimlar zor durumda bir kadin var burada arkadaslar lutfen bana edep ahlak dersi verin diye de bir talebi olmamis konusunda gerek yok boyle saldirmaya
bir baskasini cahillikle vs de suclayacak durumda degil kimse bu ne siddet ne celal ya
yavrum az otede atarlan. Sana ne benim ne yazdigimdan, avukati misin?
Gozardi edip geçiyorum hic vakit kaybetmem ben boyle luzumsuzluklarla

Cok komiksiniz gercekten. Geri cekilme bi korunma yöntemi degil. Üniversite okumuş kizsiniz. Iliskiye girmeyi biliyosunuz ama korunmayi bilmiyosunuz yazik. Madem cocuk istemiyodunuz adam akilli korunacaktiniz. Yazik o çocuğa. Aldırın da sizin gibi anne babadan kurtulsun

Back