- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi karkedisi35
Madem adam evli değil boşanmış hemde bir çocuğu var neden söylemiyorsunuz ki??? Bırakın o da stres olsun. Korunma yöntemlerini iyi araştırın pcos var diye korunmadın büyük ihtimal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar her şey çok hızlı gelişti dün gece hamile oldugumu öğrendim, reglim gecikti normalde hiiç takmam.. çünkü pcos var yani regl gecikmesi normal benim için
ama hafif hafif mide bulantısı da eşlik edince içime kurt düstü hemen nöbetci eczaneden gidip alıp test yaptım testin sonucu pozitifti bu sabah yine yaptım yine pozitifti. toplamda 2 tane yaptım ikisi de pozitif cıkıyor kafayı yiyebilirim 21 yasındayım cocuklugumdan beri en büyük hayalim anne olmak ama şuanda duvara çarpmış gibiyim testin bozuk olması icin dua ediyorum. Sevgilim 35 yasında ve 2 yasında bir kızı var zaten. Hic cocuk isteyeceğini sanmıyorum böyle şeylerden hic bahsetmez böyle bi hayalimiz yoktu ki ilişkimizde rayında değil bu ara cok sorunumuz var. 1 haftadır ayrıyız.
Evlenme gibi bir durum/istek de yok.
Napıcagımı bilmiyorum calısmıyorum son 1 senem öğrenciyim maddi durumum iyi, onun da iyi ama ben böyle bir seye hicc hazırlıklı değilim bu sekilde hayal etmemistim.
Yarın doktora gidicem ve eğer gebelik doğruysa sanırım aldırmayı düsüneceğim.
Sevgilime hic bir sey söylemeyi düsünmüyorum söz hakkının olduğunu sanmıyorum.. ?
Kafamda deli sorular uyuyamıyorum.
En kötü senaryom aldırmak ve bu fikre kendimi alıstırmaya calısıyorum cok zor bi durumdayım lütfen bi akıl verin
sacma sapan seyler yazacak olanlar, sevgili ahlak bekcileri lütfen hic ugrasmayın 32 saattir uyumadım deliricem.
ne saçma çocuğu öldürdün diye 40 deveyide öldür bu şaka heralde ciddiye almıyorumBir çocuğu aldirdigin zaman 40deve keserseniz ALLAH affediyor bunlarında arastir
Kefaret o deve öldürmek değil adamak oluyor one saçma çocuğu öldürdün diye 40 deveyide öldür bu şaka heralde ciddiye almıyorum
saçmalıkKefaret o deve öldürmek değil adamak oluyor o
saçmalık
Ya bu nasıl bir konusma tarzı siz kendinizi ne zannediyorsunuz öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki karnımdakini ben değil siz hak ediyorsunuz. inanın gerekirse elimden geleni yapar bu yaşımda bile doğurur sizden cok daha iyi annelik yapar büyütürüm. Allah isteyen herkese versin emin olun isteyenler arasında ben de varım ama zamanı değildi. Sanki ben cocuk düsmanıymısım gibi konusmussunuz ayıp ya.Sen önlemini alma yürümeyen bi ilişkiden hamile kal sonra Allah bana dert verdi de. Üstüne aldırmayı düşünüyorsun. Sen derdini kendin çağirmışsın oda gelmiş.
Yıllarca anne olmaya calışanların içindeyim sizin gibilerini okudukca deli oluyorum.
Allah sizi ıslah etsin.
Rahatladınız mı acaba zor durumda olan birini kendinizce aşağılayarak sorumsuzlukla itham ederek?simdi hem evli degilsin
Hem kotu bir iliskin var
Hem korunmuyorsun
Hem de yeni uyesin.
İnsallah sahte konudur diyorum.
Universite okuyan(!) birinin bu kadar da cahil olmamasini umuyorum cunku. Uni 1 de degil, son sinifa gelmis her halti biliyor ama 1 prezervatiften ya da dogum kontrol hapindan habersiz.
Dogum kontrol hapi pco.ya iyi geliyor. Kullansaydin suanki durumuna da dusmezdin.
Diyorum ya konu sahte olsun ama insanlar bu kadar sorumsuz olmasin...
konu sahibi niyahet geldi burda millet birbirini yedi neyse aradınızmı baba adayınıMune ya konuyu yoruma kapatma sans
Ya bu nasıl bir konusma tarzı siz kendinizi ne zannediyorsunuz öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki karnımdakini ben değil siz hak ediyorsunuz. inanın gerekirse elimden geleni yapar bu yaşımda bile doğurur sizden cok daha iyi annelik yapar büyütürüm. Allah isteyen herkese versin emin olun isteyenler arasında ben de varım ama zamanı değildi. Sanki ben cocuk düsmanıymısım gibi konusmussunuz ayıp ya.
tesekkurler ya arada bir insan gibi insan cıkıyormus bu sitede de.. sagolun yorumunuz icinNormalde hicbir kere bile aldir bebegini kimseye dememistim ama eski konunu biliyorum.
Aldir ablacim, cok gencsin.
Dogru duzgun biriyle omrunu birlestirmene engel olacak bu durum.
Ayaklari uzerinde duran calisip parasini kazanan 30 yas kadini olsaydin aldirma derdim ama cok kucuksun,aldir.
yavrum az otede atarlan. Sana ne benim ne yazdigimdan, avukati misin?Rahatladınız mı acaba zor durumda olan birini kendinizce aşağılayarak sorumsuzlukla itham ederek?
Burada herkes aziz evliya heralde herkes kendine baksin hanimlar zor durumda bir kadin var burada arkadaslar lutfen bana edep ahlak dersi verin diye de bir talebi olmamis konusunda gerek yok boyle saldirmaya
bir baskasini cahillikle vs de suclayacak durumda degil kimse bu ne siddet ne celal ya
Aramaya çıksın ya mezarına gitmektense15 yıl sonra da tv programına çıkar, çocuğumu arıyorum diye.