• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynisini daha once yasayan var mi

Ya ilk defa gordum ben ama sevgilim daha once de oldu ama cok zorladiysak ondandir diye dusundum dedi :KK70: bikac aydir bi iki kez olmus. Boyle parca gibi kuru parca seklinde... koyu yesil renginde evet ve akinti degil kesinlikle

Bunu bilemiyorum. Belki enfeksiyondur..

Geçmiş olsun, mantar o canım, doktora gitmelisin

Mantar kokulu olur ama siz de koku yok sanırım.

QueenEb'cigim anlattigin bana mantari animsatti. Mutlaka bir kadin hastaliklari uzmanina görün. Ben mantardan 2 senedir ceken biri olarak gec kalmani tavsiye etmem. Gecmis olsun..

Kaşıntı varmı?
doğum kontrol hapı kullanıyor musun?

Mantar kokulu olur ama siz de koku yok sanırım.

Yok kesinlikle koku yok hatta akintim normal seffaf renkte olur

QueenEb'cigim anlattigin bana mantari animsatti. Mutlaka bir kadin hastaliklari uzmanina görün. Ben mantardan 2 senedir ceken biri olarak gec kalmani tavsiye etmem. Gecmis olsun..

Sagol canim umarim ciddi birsey yoktur...

Kaşıntı varmı?
doğum kontrol hapı kullanıyor musun?

Kasintim yok. Dkh da 6 ay pcos icin kullanmistim 7 ay once biraktim...

Yok kesinlikle koku yok hatta akintim normal seffaf renkte olur

Sagol canim umarim ciddi birsey yoktur...

Kasintim yok. Dkh da 6 ay pcos icin kullanmistim 7 ay once biraktim...

Anladım kokusuzsa vajinal enfeksiyondur o , korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Anladım kokusuzsa vajinal enfeksiyondur o , korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Ayyy cok sagol sevgili Orbi rahatladim... ama yine de en kisa zamanda doktora gidip onlem almaliyim... tesekkurler :)

Akıntının sizin olduğuna eminmisiniz?, karşı tarafa ait bir şey olamaz mı?

Konuyu hortlatiiim.

Ben bikac gun once kasinti olana kadar gitmemistm doktora ufak kasintilar baslayinca hemen gittim mantarla birlikte idrar yolumda da enfeksiyon varmis. o yesil akinti enfeksiyondanmis mantar yeni olmus. Simdilik ilac kullancam konuya belki bakan olursa son durumu yaziym istedim

Hmm ufak tefek kistçikler bende de var ama doktor ilaç vermeye gerek duymadı... ta ki ara kanamalar başlayana kadar
Adeti düzene sokup ara kanamaları sonlandırmak için doğum kontrol hapı önerdi ama tekrar bi muayene etmek istedi öncesinde. Ben ihmal ettim gitmedim.
Hapı da kullanmadım kaldı yani.
Şimdi 4-5 ayda bi ara kanama oluyo. Bazen az bazen yoğun.

Ne zaman ve ne kadar olacağını kestiremiyorsun anlatabilmişimdir umarım..

Madem PCOS vardı sende de bu öyle sıkıntı oluşturmyacak bi akıntıdır bence endişelenme
merhaba. benim de ara kanamam var 14 gün oldu gecmedi. adetlerim düzenli. yazın kontrole gittigimde kist filan yoktu. baska sebebi ne olabilir sizce? stresten kaynakli olabileceğini söylüyo doktorlar ama icim rahat değil. bebek istiyoruz engel midir acaba.

Son düzenleme:
merhaba. benim de ara kanamam var 14 gün oldu gecmedi. adetlerim düzenli. yazın kontrole gittigimde kist filan yoktu. baska sebebi ne olabilir sizce? stresten kaynakli olabileceğini söylüyo doktorlar ama icim rahat değil. bebek istiyoruz engel midir acaba.

Geçmiş olsun
Muhakkak bi uzmana görünüp tekrar bi test ve ultrason isteyin
Benim geçtiğimiz ay tekrar oldu ara kanama malesef
Doğum kontrol hapı kullanmıyorum, doktora da gitmedim ihmal ettim, gideceğim bu ara
Siz bebek de istiyormuşsunuz hem, bi ön kontrol maksadıyla bi doktora gitmenizi öneririm

Geçmiş olsun
Muhakkak bi uzmana görünüp tekrar bi test ve ultrason isteyin
Benim geçtiğimiz ay tekrar oldu ara kanama malesef
Doğum kontrol hapı kullanmıyorum, doktora da gitmedim ihmal ettim, gideceğim bu ara
Siz bebek de istiyormuşsunuz hem, bi ön kontrol maksadıyla bi doktora gitmenizi öneririm
adetimi bekliyorum gitmek icin. hormonlarddandan kaynakli olabilir diye hormon testi yaptiricam hem ultrasonla muayene isticem. offff kadin olmak ne zor yaa. daha önce de yasadim bu sıkıntıyı hiçbişey çıkmadı. ama huzursuz ediyo işte. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Back
X