Aynı yatakta ama iki yabancı

bafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
283
92
32
Gecenler adet donemim biraz agrılı gecti ve biraz kokuyordu iltihaplanma vardi sanirim ama arada oluyordu zaten esim bundan midir bilmiyirum benimle adet bitiminde birlikte olmak.istemedi normalde gun sayardi 2 haftadir yatakta ben uzaga yatiyor en dipte sanki dusecek benimle temas etmek istemiyormus gibi ben den en uzaga yatiyor eve geldigi zaman hic konusmuyor

Son düzenleme:
Yani sizi uzmek istemem ama sizden uzaklasip yatakta bile yanasmayip konusmayip sizden habersiz tatile gitmesi falan beni iskillendirdi acikcasi sanki baska biri var hayatinda

Biraz takip edin bence telini sakliyormu hatta dustayken falan kurcalayin bi hic sevmem tel kurcalanmasini ama bu cidden midemi bulandirir benim

Hemen aldatıyor kafasına girmeyin belki adamın iş yerinde bi sıkıntısı problemi var erkekler kafalarında biseyi taktığı zaman en seksi Kadın karşılarına gelse bisey yapamazlar bugün bi konuşmayı dene hatta biraz seksi ol bakalım ne olaacak

Yok tatil degil ama aksama kadar evde degildi hicbi haber de vermedi yani 1 haftadır uzakdi zaten bende kahvaltisininhazirladim oturmadim yanina icimden gelmedi sonra cekti gitti

Oncelikle cinsel iliski probleminizi çözün koku olabilir enfeksiyon vardir bi ilacla temizleniyor. Esinizle açık açık konuşun çekinmeyin.
Size karşı soguk davranmasinin sebebi cinsellik olmayabilir baska sebepler vardir kafasi doludur erkekler bazen oyle olabiliyo sakince al karşına konuş problemin ne diye sor.

Deneyecegim.insaah anlatirda bende ina gore onlemimi alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…