Gebeliğe Hazırlık Aynı yaş bebekler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papattyaa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
40
9
23
Kızlar ben ikizlerim olmasını çok çok çok istiyorum ama eğer ikiz bebeğim olmazsa da beraber büyüsünden birbirlerini anlasınlar arkadas olsunlar istiyorum bu yüzden de aralarında yaş farkı olmasını istemiyorum şimdi mesela ilk bebeğimi ocakta doğuracak sekil de hamile kalsam ikinciyi de aralıkta yani dogym yaptıktan 2-3 ay sonra tekrae hamile kalınabilir mi bilmiyorum bunu yapan var mı ama aklımı çok kurcalıyor size danışmak istedim :KK43:

Kızlar ben ikizlerim olmasını çok çok çok istiyorum ama eğer ikiz bebeğim olmazsa da beraber büyüsünden birbirlerini anlasınlar arkadas olsunlar istiyorum bu yüzden de aralarında yaş farkı olmasını istemiyorum şimdi mesela ilk bebeğimi ocakta doğuracak sekil de hamile kalsam ikinciyi de aralıkta yani dogym yaptıktan 2-3 ay sonra tekrae hamile kalınabilir mi bilmiyorum bunu yapan var mı ama aklımı çok kurcalıyor size danışmak istedim :KK43:
Esimle abisi arasinda 11 ay var olunca oluyor onlarda ikiz gibi büyümüş 🌸🌸🌸🌸

annemla dayım arasında da 10 ay var ikiz gibilerdi ama keşke öyle planlayıp istediğimizde hamile kalabilsek ben de çok öyle olsun istedim ama olmadı inşallah Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin

Yanlız ilk bebeğini sezeryan doğum yaparsan bu istediğin mümkün olmayabilir normal doğum olması lazım

Hersey istediğimiz gıbı olsa keske. Hop diye kucaga gelmıyo bebek. Hamılelık seruvenı vs. Dogum sekli. Kimi 2.ye hıc yapamıyo kimi 40ı cıkıp hop hamıle. Kımını bebek korur süt korur dıyorlar hormonların calısma si yani asla garantisi yok. Nasip. Ama ınsallah ilk seferde ikiz olur da sevinirsin. Bıde onlara bakması var tabı

Ben tüp bebekte 2 tane konuldu 5. Gün ebriyosu ama 5artı 2 de bir tanesi kaldı. 1 bebegım benimle oburu eridi gitti. Kese gorduk kalp atısı olmadan gıttı bebegımın tekı

Canim sen bi ilkini dogur hamilelik dogum bebek bakimi vs ondan sonra tekrar bi yaz buraya hemen bi hamilelik bi bebek daha istiyormusun 😀

X