Saç Rengi ve Saç Boyama aynı ton olur mu?

definitely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
286
0
46
Diğer
merhaba saçlarım koyu kumral normalde.
1 yıl içinde önce bakır kumral üzerine tarçın bakır ve son olarak da küllü kumral boyadım.
en son 4 ay önce boyadım, tabi boya aktı bakırımsı bir ton oldu ve dipler de iyice belirginleşti. bu yüzden tekrar boyamak istiyorum ancak diplerle boyalı kısım aynı olur mu yoksa şuankinden daha mı kötü olur bilmediğim için cesaret edemiyorum. tekrar küllü kumral boyasam nasıl olur sizce? amacım kendi rengime geri dönmek.

şaçlarım şuanda bu şekilde. dipler kendi saçım yani koyu kumral.

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:

bu hiç boyanmamış saçım(son halim olan fotoda sanki siyah gibi çıkmış dipler o yüzden ekleyim dedim hiç boyanmamış halini)

bu da kendi saçım üstüne boyanmış bakır kumral

bu iki renkten birine dönmem için şuanki saçımı ne renk boyamam lazım??

Son düzenleme:
7.3 te kızıllık var ,7 boyayabilirsin ama bence bakırlıkların varmış 7 ile 7.1 karıştırıp boya..ama dipteki çıkan kendi saçlarını en son boya,son 8-10 dk kala ve kontrol et aynada,tarakla boyayı sıyırıp,diplerle uçların aynı olmasına

Son düzenleme:
7.3 te kızıllık var ,7 boyayabilirsin ama bence bakırlıkların varmış 7 ile 7.1 karıştırıp boya

sonunda cevap yazan oldu
teşekkürler cevabınız için:81:
turuncunun üstüne 7.1 boyadım aktı ilk resimdeki gibi oldu. dipler geldiği için tereddüt ettim biraz aynı ton tutar mı diye:44:
saçlarım belimde 3 kutu zor yetiyor diyebilirim. sadece 7.1 mi kullanayım yine yoksa 2kutu 7.1 1 kutu 7 mi kullansam?:44:

rica ederim ,3 kutu boya çok masraflı ama aynı tonu tutturman zor olur,artı bakırlıkların da varmış..
bakırlıkların az,2 adet 7 bir adet 7.1 yeterli olur..

ya da 7.1 ile 7.3ü karıştırsam nasıl olur çünkü o renk de hoşuma gitti:26:
7.1 küllü renk ,7.3 te bakırlık var,dolayısyla zıt renkler..
bakırlık -kzııllık olsun dersen 2. istediğin resimdeki gibi 7.3 boyayabilirsin..ama istemiyorsan bakırlık vs 7.3 bulaşma derim..

7.1 küllü renk ,7.3 te bakırlık var,dolayısyla zıt renkler..
bakırlık -kzııllık olsun dersen 2. istediğin resimdeki gibi 7.3 boyayabilirsin..ama istemiyorsan bakırlık vs 7.3 bulaşma derim..

çok teşekkürler

ilk resim biraz koyu çıkmış gibi birtane daha ekleyim dedim şimdiki halinden.
kendi rengime dönmem en iyisi gibi şuan için.
tüp boya alıyorum ben, set boya alsam çok pahalıya geliyor gerçekten ama tüp boyalar daha ucuz oluyor:81:

kendi saçın koyu kumral ise,koyu kumral boyaya,saçının 4/1 oranında bakırlık vs varsa sende 4/1 oranında küllü koyu kumral ekle,ilk boyamadan sonra akacaktır, 2. boyamada oturur,ama ilk boyamada seni yine en az 3-4 hafta götürür.denize girmezsen vs. artı bakırlıklar da ilk boyamada kapanır.2.boyamaya belki de gerek kalmaz..

çok teşekkürler
en kısa sürede boyayım o zaman saçımı:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…