- 16 Kasım 2024
- 19
- 2
- 20
-
- Konu Sahibi gossipgirl5
Dahiliyeye gidin...Yaklaşık 1 aydan fazladır kolumda, omzumda, belimde ve sırtımda ağrılarım var. Çok stresli ve panik birisiyim bu belirtiler olduğunda acaba kötü bir şeyim mi var diye düşünmekten kalbime ağrı ve çarpıntı giriyor, korkum damar tıkanıklığım olması yönünde. Kalp ağrım eforla vs. olmuyor. Stres anında ya da yemek yedikten sonra oluyor çoğunlukla. Bu belirtiler için hangi doktora gitmeliyim? Sizce kalbimde çok büyük bir sıkıntı ya da damar tıkanıklığım mı var? Psikolojik mi? Aynı şeyleri yaşayan varsa bilmek isterim. Cevaplarsanız sevinirim. (Aynı zamanda çok takıntılıyım, sürekli kötüyü düşünüyorum.)
ne için? tam bilgim yoktaDahiliyeye gidin...
Hastalık korkusu gibi sanırım psikolojik bir durum bu. Stresiniz bedeninize yansıyor. Somatizasyon bozukluğuna bir bakın internetten. En kısa zamanda psikolojik destek almanız iyi olur,fiziksel ağrılar azalır umarımYaklaşık 1 aydan fazladır kolumda, omzumda, belimde ve sırtımda ağrılarım var. Çok stresli ve panik birisiyim bu belirtiler olduğunda acaba kötü bir şeyim mi var diye düşünmekten kalbime ağrı ve çarpıntı giriyor, korkum damar tıkanıklığım olması yönünde. Kalp ağrım eforla vs. olmuyor. Stres anında ya da yemek yedikten sonra oluyor çoğunlukla. Bu belirtiler için hangi doktora gitmeliyim? Sizce kalbimde çok büyük bir sıkıntı ya da damar tıkanıklığım mı var? Psikolojik mi? Aynı şeyleri yaşayan varsa bilmek isterim. Cevaplarsanız sevinirim. (Aynı zamanda çok takıntılıyım, sürekli kötüyü düşünüyorum.)
Sizin birçok yeriniz birden ağrıyor, sadece kalp diyemeyiz, dahiliye doktoru genel bir muayene ve test yapıp uygun bölüme yönlendirir sizi ...ne için? tam bilgim yokta
Devamlı aynı konularda başlık açıyorsunuz. 20 yaşında ne damar tıkanıklığı? Sizin acilen psikiyatriste gidip anksiyete için ilaca başlamanız gerekiyor. Daha önce yazdım. Psikiyatriste gidin ve burada açtığınız konuları gösterin inanın konuşmasanız bile yeterli olur zaten durumu anlamasına.
teşekkür ederim umarım dediğini gibi ciddi bir şey yoktur.Hastalık korkusu gibi sanırım psikolojik bir durum bu. Stresiniz bedeninize yansıyor. Somatizasyon bozukluğuna bir bakın internetten. En kısa zamanda psikolojik destek almanız iyi olur,fiziksel ağrılar azalır umarım
ben de birkaç kez psikiyatriste gittim ve ilaç kullandım. orta derece anksiyetem de vardı. ikna ile sorunlarınızın çözülemeyeceğini gördüğüm için psikiyatriste gidin demiştim zaten, ilaç verir diye. aksi halde klinik psikologa gidin derdim. eğer gidip tedavi almazsanız her geçen gün kafanızda yeni senaryolar üretmeye ve bedeninizde ilginç şeyler bulmaya devam edeceksiniz. burada kimse size kaygılarınızı giderici bir şey söyleyemez. kimyanız bozulmuş çünkü onun düzeltilmesi gerekiyor.tekrardan merhaba, evet çok haklısınız. her geçen gün sanki daha da bir şey oluyormuş gibi hissediyorum. ikna edilmeye ihtiyacım var sanki. konuyu kimseye açamıyorum. belki aynı deneyimleri yaşayan insanlar vardır diye merak ediyorum. tavsiyeniz için teşekkür ederim. ama ne yazık ki benim gibi insanlara göre bu dedikleriniz zor oluyor. insanın ağlayası geliyor sadece
teşekkür ederim umarım dediğini gibi ciddi bir şey yoktur.Hastalık korkusu gibi sanırım psikolojik bir durum bu. Stresiniz bedeninize yansıyor. Somatizasyon bozukluğuna bir bakın internetten. En kısa zamanda psikolojik destek almanız iyi olur,fiziksel ağrılar azalır umarım
sizin de belirtileriniz bu şekilde miydi? Nerdeyse her gün ağrım var, normal mi kalbime böyle ağrı girmesi. İnsan direkt kalp hastalığı riskini ve kötüyü düşünüyor. Sanki psikolojik değilmiş gibi.zaten en büyük problemim her konuda aşırı bir kötü takıntım olması ve hep kötü yönde düşüncelerim olmasıben de birkaç kez psikiyatriste gittim ve ilaç kullandım. orta derece anksiyetem de vardı. ikna ile sorunlarınızın çözülemeyeceğini gördüğüm için psikiyatriste gidin demiştim zaten, ilaç verir diye. aksi halde klinik psikologa gidin derdim. eğer gidip tedavi almazsanız her geçen gün kafanızda yeni senaryolar üretmeye ve bedeninizde ilginç şeyler bulmaya devam edeceksiniz. burada kimse size kaygılarınızı giderici bir şey söyleyemez. kimyanız bozulmuş çünkü onun düzeltilmesi gerekiyor.
Anksiyete bozukluğunun fiziksel belirtileri diye aratsanız zaten göreceksiniz. Son derecek tipik. Ama diyelim ikna olmuyorsunuz buna kalp hastalığınız var. Niye kalp damar doktoruna gitmiyorsunuz? Tam olarak ne gibi bir cevap almayı umuyorsunuz başkalarından? Ya kalp hastasısınız ya anksiyete bozukluğunuz var. Ya kalp damar doktoruna gideceksiniz ya da psikiyatriste. Bu kadar basit.teşekkür ederim umarım dediğini gibi ciddi bir şey yoktur.
sizin de belirtileriniz bu şekilde miydi? Nerdeyse her gün ağrım var, normal mi kalbime böyle ağrı girmesi. İnsan direkt kalp hastalığı riskini ve kötüyü düşünüyor. Sanki psikolojik değilmiş gibi.zaten en büyük problemim her konuda aşırı bir kötü takıntım olması ve hep kötü yönde düşüncelerim olması
ben de birkaç kez psikiyatriste gittim ve ilaç kullandım. orta derece anksiyetem de vardı. ikna ile sorunlarınızın çözülemeyeceğini gördüğüm için psikiyatriste gidin demiştim zaten, ilaç verir diye. aksi halde klinik psikologa gidin derdim. eğer gidip tedavi almazsanız her geçen gün kafanızda yeni senaryolar üretmeye ve bedeninizde ilginç şeyler bulmaya devam edeceksiniz. burada kimse size kaygılarınızı giderici bir şey söyleyemez. kimyanız bozulmuş çünkü onun düzeltilmesi gerekiyor.
bu da tamamen kötü bir şey duyma korkusundan kaynaklanıyor işteAnksiyete bozukluğunun fiziksel belirtileri diye aratsanız zaten göreceksiniz. Son derecek tipik. Ama diyelim ikna olmuyorsunuz buna kalp hastalığınız var. Niye kalp damar doktoruna gitmiyorsunuz? Tam olarak ne gibi bir cevap almayı umuyorsunuz başkalarından? Ya kalp hastasısınız ya anksiyete bozukluğunuz var. Ya kalp damar doktoruna gideceksiniz ya da psikiyatriste. Bu kadar basit.
tamam işte kendi ağzınızla ''bende şiddetli anksiyete bozukluğu var'' diyorsunuz. hep korku hep kaygı hep kurmaca. ilaçlı tedavi lazım size.bu da tamamen kötü bir şey duyma korkusundan kaynaklanıyor işte
teşekkür ediyorum size. en azından bilen birinin bana bir şeyleri anlatması gerekiyordutamam işte kendi ağzınızla ''bende şiddetli anksiyete bozukluğu var'' diyorsunuz. hep korku hep kaygı hep kurmaca. ilaçlı tedavi lazım size.
YouTube a ebru şallı pilates yaz egzersiz yap evdeYaklaşık 1 aydan fazladır kolumda, omzumda, belimde ve sırtımda ağrılarım var. Çok stresli ve panik birisiyim bu belirtiler olduğunda acaba kötü bir şeyim mi var diye düşünmekten kalbime ağrı ve çarpıntı giriyor, korkum damar tıkanıklığım olması yönünde. Kalp ağrım eforla vs. olmuyor. Stres anında ya da yemek yedikten sonra oluyor çoğunlukla. Bu belirtiler için hangi doktora gitmeliyim? Sizce kalbimde çok büyük bir sıkıntı ya da damar tıkanıklığım mı var? Psikolojik mi? Aynı şeyleri yaşayan varsa bilmek isterim. Cevaplarsanız sevinirim. (Aynı zamanda çok takıntılıyım, sürekli kötüyü düşünüyorum.)
işe yarıyor mu gerçektenYouTube a ebru şallı pilates yaz egzersiz yap evde
Bir hafta dene farkı gör özellikle esneme olanları yap ama zorlama kendiniişe yarıyor mu gerçekten