Aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum:(

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
427
133
İstanbul
Herkese merhaba, daga önce 1 kez kimyasal gebelik yaşadım. 3 haftalikken öğrendim ve 5 gün sonra kaybettim ne yazıkki. Nasıl hamile kaldım anlamadım bile çünkü 3 ay regl olmamıştım.

Bu düşügun üstünden 5 ay kadar geçti ve ben bu sürede doğum kontrol hapi kullandim. Son adet tarihim; 4 mart. Ve 27 Nisan'da sanırım yumurtlamam oldu. Çünkü yumurta akı gibi ve burda okuduğum gibi uzayan bir akintiydi. 25 nisandan beri sol yumurtaligimda sızı gibi hafif ağrı gibi birşey var ve sol bacağım çekiliyor gibi. 27 ve 28.inde ilişki oldu. Bu ağrı ne? Yumurtlana ağrısı sandım ama bu kadar uzun sürer mi? Bu pazar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Beta hcg ölçturmek istiyorum ama en erken ne zaman belli olur? Aynı durumu bi daha yaşamak istemiyorum:KK43: erken ogrenirsem belki düşmez diyorum ama bi yanımda bekle birkaç hafta diyor. Doktorlar zor hamile kalirsin demişti. Pko yumurta tembelliği var. Bilmiyorum ne yapmam gerek :/ Beta hcg ne zaman net sonuç verir? Edit: Şubat ayinin sonunda doğum kontrol hapini biraktim ve 2 haftadir folikasit iciyorum

Son adet tarihin 4 Mart mı ? 4 Nisan mı ? Beta HCG için 4 Nisan'sa son adet tarihin baktırabilirsin.. Erken öğrenmenin ya da geç öğrenmenin düşükle alakası yok canım. Sağlıklı olmayan bebek genel de kendiliğinden gidiyor.. Kimyasal gebelik böyle bir şey.. Yumurtlama döneminde böyle ağrılar oluyor.. Dün benim yumurtam oluşmuş ovulasyon testiyle saptadım.. Neredeyse acile gidecektim o kadar ağrım vardı.. Canım çok yandı.. Bugün hala var sancım ama dünkü kadar şiddetli değil.. Test yaptığımda yumurtamın çatlamış olduğunu gördüm. Yumurtan geç çatladıysa eğer bu ağrı sürebilir canım.. Sonrasında hala devam ederse şüphelenebilirsin.. Peki beklenen adet tarihine ne kadar var ?

Son adet tarihin 4 Mart mı ? 4 Nisan mı ? Beta HCG için 4 Nisan'sa son adet tarihin baktırabilirsin.. Erken öğrenmenin ya da geç öğrenmenin düşükle alakası yok canım. Sağlıklı olmayan bebek genel de kendiliğinden gidiyor.. Kimyasal gebelik böyle bir şey.. Yumurtlama döneminde böyle ağrılar oluyor.. Dün benim yumurtam oluşmuş ovulasyon testiyle saptadım.. Neredeyse acile gidecektim o kadar ağrım vardı.. Canım çok yandı.. Bugün hala var sancım ama dünkü kadar şiddetli değil.. Test yaptığımda yumurtamın çatlamış olduğunu gördüm. Yumurtan geç çatladıysa eğer bu ağrı sürebilir canım.. Sonrasında hala devam ederse şüphelenebilirsin.. Peki beklenen adet tarihine ne kadar var ?
4 mart son adet tarihim. Benim adet olmaya başladığımdan beri düzensizliğim var. Bazen 2 ay olmaz, 6 ay olmadigimi bile hatirliyorum. 18 yaşında falandim o zaman. Şu an hala agrim var sol tarafta. Sol ayagimi yere normal sekilde basmadigimi fark ettim. 27 sinde o akintim geldi. Gebelik varsa kanda iliskiden kaç gün sonra çıkar?

Kanda illişkiden 12 -15 gun icinde cikiyor canim. Ama bence bekle biraz daha...

4 mart son adet tarihim. Benim adet olmaya başladığımdan beri düzensizliğim var. Bazen 2 ay olmaz, 6 ay olmadigimi bile hatirliyorum. 18 yaşında falandim o zaman. Şu an hala agrim var sol tarafta. Sol ayagimi yere normal sekilde basmadigimi fark ettim. 27 sinde o akintim geldi. Gebelik varsa kanda iliskiden kaç gün sonra çıkar?

Anladım canım ama senin bu durumda adetini düzenletmen gerekiyor.. İlişkiden 10-15 gün sonra kanda belli olur ..

Kanda illişkiden 12 -15 gun icinde cikiyor canim. Ama bence bekle biraz daha...
Teşekkür ederim, haftaya gideyim o zaman. Erken ogrenmek istememin sebebi sigara :( azalttim ama birakamadim. Bilsem hemen birakirim. Bide belki saçma düşünüyorum ama normalde burnum hiç koku almaz. Ne parfüm ne en kötü kokuyu alamam. Bu günlerde burnuma buram buram zeytin kokuyor ve 3 gündür falan deli gibi sitah zeytin yiyorum. Bu kadar erken olmaz biliyorum ama acaba mı dedim bi

Erken ogrenmenin zarari cok bence. Ben kaybettigim hamileligimde 6.haftalikken ogrendim ve inanin benim yaptiklarimi kimse yapmadi ( kaybetmemin yaptiklarimla alakasi yok)
Hergun puaca cay kahve sigara baska hicbirsey yok dipte olan kan ve
demir...
Surekli koşardim.
Erkek kuzenimle güreştik oyle boyle degil bildigin adami taşıdım yere yapstrdim. Daha neler neler allah isterse herturlu o bebek dogar icini ferah tut. Boyle düsün

Erken ogrenmenin zarari cok bence. Ben kaybettigim hamileligimde 6.haftalikken ogrendim ve inanin benim yaptiklarimi kimse yapmadi ( kaybetmemin yaptiklarimla alakasi yok)
Hergun puaca cay kahve sigara baska hicbirsey yok dipte olan kan ve
demir...
Surekli koşardim.
Erkek kuzenimle güreştik oyle boyle degil bildigin adami taşıdım yere yapstrdim. Daha neler neler allah isterse herturlu o bebek dogar icini ferah tut. Boyle düsün
Doğru söylüyorsun aslında. Herşey Allah'tan. Allah isterse nasip etcek zaten. Ağrım ve akintim devam ediyor. Haftaya gidicem ama regl olamadığım için. Çünkü Mart ayından beri olmuyorum. Belki o yüzden ağrılarım vardır. Allah tekrar nasip eder inşallah

Doğru söylüyorsun aslında. Herşey Allah'tan. Allah isterse nasip etcek zaten. Ağrım ve akintim devam ediyor. Haftaya gidicem ama regl olamadığım için. Çünkü Mart ayından beri olmuyorum. Belki o yüzden ağrılarım vardır. Allah tekrar nasip eder inşallah

Negatifmi cikiyor testlerin. Git bir kan tahlili yaptir icin rahatlasin..
Adet olmak dert olamamak dert :(

Negatifmi cikiyor testlerin. Git bir kan tahlili yaptir icin rahatlasin..
Adet olmak dert olamamak dert :KK43:
Henüz erken diye kan testi yaptirmadim. Çünkü27 nisan yumurtlama günüm. Yumurtlamadan 2 hafta sonra çıkar ancak yazıyor. Geçen pazar günü sabah 6 gibi rüyamda annem kucağıma bebek veriyordu erken gebelik testi yaptim ama erken yaptım ışte. Zor duruyorum doktora gitmemek için. Sol kasık ağrım geçti, göğüs çevremde beyaz beyaz 6 tane noktacik var. Bilmiyorum noluyo. Pazartesi olsa da gitsem ogrensem hemen

Henüz erken diye kan testi yaptirmadim. Çünkü27 nisan yumurtlama günüm. Yumurtlamadan 2 hafta sonra çıkar ancak yazıyor. Geçen pazar günü sabah 6 gibi rüyamda annem kucağıma bebek veriyordu erken gebelik testi yaptim ama erken yaptım ışte. Zor duruyorum doktora gitmemek için. Sol kasık ağrım geçti, göğüs çevremde beyaz beyaz 6 tane noktacik var. Bilmiyorum noluyo. Pazartesi olsa da gitsem ogrensem hemen

Evet baya erkenmiş :( hayirlisi canim inşallah.

Back
X