Çatlaklar Aynı Sefa Kremi Çatlaklar İçin

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Merhaba arkadaşlar,bende burdan okumuştum aynı sefa yağını aldım.Banyodan banyoya kullandım.Evet çatlakların görünümünü hafifltiyor ama tamamen geçirmiyor.

Bu krem benim babaannemin mucize kremim dediği kremdir kızlar Aynısefa özlü süt merhemi her derde deva gerçekten morluklara,çatlaklara,yüzdeki kırışıklıklara lekelere ellere ayaklara valla biz her yerimize sürüyoruz Tavsiye ederim efem

sana kesinlikle katılıyorum çatlaklarının düzelmesinde olumlu sonuç almak için en az bir sene uğraşmak lazım öyle ha diyince geçmez sabırlı olun ve yılmamaya çalışın ayrıca spor özellikle pilates çatlakların görünümünde hafiflemeye yardımcı oluyor yani aman bu yöntemde işe yaramadı diyip hemen pes etmeyin çatlaklara ölüm

sana kesinlikle katılıyorum çatlaklarının düzelmesinde olumlu sonuç almak için en az bir sene uğraşmak lazım öyle ha diyince geçmez sabırlı olun ve yılmamaya çalışın ayrıca spor özellikle pilates çatlakların görünümünde hafiflemeye yardımcı oluyor yani aman bu yöntemde işe yaramadı diyip hemen pes etmeyin çatlaklara ölüm

canım ne durumda çatlakların

beyazlaşmış ve tabiri caizse yıllanmış çatlakları geçireceğini hiç zannetmiyorum.

Aynısafa bitkisi cilt yanıkları ve hasarları için kullanılır ancak çatlak tedavisi için çok etkili olmaz nedeni de cilt çatlakları bir sorun olarak görmez.

Kızlar bende aynısefa bitkisini araştırırken tüyleri azalttığını öğrendim :)) Çatlakalrımız geçmese bile tüylerimiz azalabilir belki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…