Aynı ortamda derken yani okul, lise,universite, iş ve s. Arkadaşlar bilmiyorum ben çok duygusalım küçük şeylere bile üzülen bir tipim. Birşey olunca darmadağın oluyorum sanki. Aynı ortamda bulunduğum insanlarla da ilişki yaşamaya karşıyım proffesyonelik açısından. Hep kaçmak istiyorum bu tür şeylerden fakat hepte kovalanıyorum. İllaki biriyle birşey oluyor. İster sınıf arkadaşım olsun ister iş arkadaşım olsun birinin ilgisini ve ya birşeylerin alevlendiğini farkedince inanın bazen ALLAH-a " Lütfen birşey olmasın, beni zor durumda bırakma. Aramızdaki arkadaşlığı mesafeyi saygıyı koruyalım" diye bazen dua ediyorum. Fakat illaki birşey oluyor. Karşılık vermiyorum üzülüyorum, ilişki olunca ayrılık sonrası yüz yüze gelince de üzülüyorum. Her durumda zor benim için. Sürekli karşılaşıyoruz sonuçta ve onlarla herkes gibi aynı arkadaşlık ilişkimiz olmuyor sonuçta.Sizde benim gibi böyle hissediyor musunuz?
Hayır tabiikide görücü usulu birşey düşünmüyorum. Yani büyük konuşmayayımda. Fakat bende çok duygusalım yani böyle şeyler olunca bu yüzden çok kararsız kalıyorum karşılık vereyim mi vermeyim mi bilemiyorum. Ben çok etkileniyorum sonra uzun süre kendime gelemiyorumNormal şartlarda insanlar aynı ortamda oldukları kişilerle ilişki yaşarlar. Bu bazen okul olur, bazen iş, bazen arkadaş ortamı. Bunların dışında birbiryle tanışıp ilişki kuran insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Birileriyle nerede tanışmayı planlıyorsunuz siz? Görücü usulu falan mı bekliyorsunuz?
Ah ah çok çok haklısın...Ne kadar kismetlerimi tepmişliğim var ayrıca da gerçekten hoşlandığım kişileri. İnanın bazen bakıyorum bazı insanlar ne kadar rahat rahat davranıyorlar. Ne deseniz haklısınız.Ayni ortamda olmasanizda iliskiye baslayinca ortak alanlariniz olmaya baslayacak, eeeee ayrilinca yine ayni hesap olacak... Niye kismetlerinizi tepiyorsunuz ki? Pek mantikli bulamadim düsüncelerinizi...
Hayır tabiikide görücü usulu birşey düşünmüyorum. Yani büyük konuşmayayımda. Fakat bende çok duygusalım yani böyle şeyler olunca bu yüzden çok kararsız kalıyorum karşılık vereyim mi vermeyim mi bilemiyorum. Ben çok etkileniyorum sonra uzun süre kendime gelemiyorum
Hayır ben aynı ortamdan insanlarla ilişki yaşadım o yüzden zaten söylüyorum arkadaşlığımız bozuldu ve hiç birşey eskisi gibi değildi tabiikide ve ben ayrılık sonrası yüz yüze gelirken üzülüyordum uzun bir süre kendimi toparlayamadım. Fakat gerçekten hoşlanıp karşılık vermediklerimde oldu, pişman olmadım da değilKaygınızı anladım insanız sonuçta, dediğiniz gibi aynı ortamda olduğunuz biriyle ilişki yaşayıp sonrasında ayrılık vb. durumlar olduğunda, sürekli aynı ortamda bulunacağınızdan dolayı zor oluyor. Ama bunu da yaşamadan öğrenemezsiniz kendinize uygun birini bulduğunuzda sırf aynı ortamdasınız diye reddedeceğinizi zannetmiyorum. Karşınıza doğru insan çıkmış olsaydı tereddüt etmezdiniz zannediyorum. Bence ilişki için hazır değilsiniz.
Aynı ortamda derken yani okul, lise,universite, iş ve s. Arkadaşlar bilmiyorum ben çok duygusalım küçük şeylere bile üzülen bir tipim. Birşey olunca darmadağın oluyorum sanki. Aynı ortamda bulunduğum insanlarla da ilişki yaşamaya karşıyım proffesyonelik açısından. Hep kaçmak istiyorum bu tür şeylerden fakat hepte kovalanıyorum. İllaki biriyle birşey oluyor. İster sınıf arkadaşım olsun ister iş arkadaşım olsun birinin ilgisini ve ya birşeylerin alevlendiğini farkedince inanın bazen ALLAH-a " Lütfen birşey olmasın, beni zor durumda bırakma. Aramızdaki arkadaşlığı mesafeyi saygıyı koruyalım" diye bazen dua ediyorum. Fakat illaki birşey oluyor. Karşılık vermiyorum üzülüyorum, ilişki olunca ayrılık sonrası yüz yüze gelince de üzülüyorum. Her durumda zor benim için. Sürekli karşılaşıyoruz sonuçta ve onlarla herkes gibi aynı arkadaşlık ilişkimiz olmuyor sonuçta.Sizde benim gibi böyle hissediyor musunuz?
Hayır ben daha önce aynı ortamdan biriyle ilişki yaşadığım için ve uzun süre toparlanamadığım için artık önceden olacakları düşünüyorum.İlişkiler başlar da biter de. İki medeni insan gibi aynı ortamda karşılaştığınızda selam verir geçersiniz. Bu tip şeyleri fazla büyütmeye gerek yok. Hem daha başlamadan biteceğini düşünmek niye?
Çok doğru söylüyorsun aşk çok güzel. Bir yanım hep dene derken bir yanımda eskiden yaşadığım zor günleri yaşamayım diye en iyisi kaçıyım diyor bana.eşimle iş arkadaşıydık. aynı binada çalışıyorduk. bazen aklıma gelirdi garip düşünceler.
bende duygusalım evet. ama kırılmayayım derken hiç bir şey yaşayamadan dünyadan çekip mi gideyim , öyleyse evden çıkmayayım salonun vitrininde biblo gibi durmam lazım. illaki kızacağım üzüleceğim.. ama sevmek en güzeli... aşık olmak...
hoşlandığınız birinden kaçmak yerine denemelisiniz.
Ben de şimdi anlamadım neyi anlamadın? Ben eskiden aynı ortamdan biriyle ilişki yaşadım fakat ayrılık sonrası çok üzülüyordum uzun süre kendimi toparlayamadım o dönemlerde dersleri bıraktığımı hatırlıyorum. Yine aynı durumu yaşayıpta tahsili mi işimi boşlamak istemiyorum.Profesyonel olsun bakış açısı ile hiç başlamadan bitirmek .. Anlamadım ben pek bişi.
Böyle bi tecrübeniz olduğunu okumamıştım gözeümden kaçtı belkide. Yorumumu ona göre yapardım pardon.Ben de şimdi anlamadım neyi anlamadın? Ben eskiden aynı ortamdan biriyle ilişki yaşadım fakat ayrılık sonrası çok üzülüyordum uzun süre kendimi toparlayamadım o dönemlerde dersleri bıraktığımı hatırlıyorum. Yine aynı durumu yaşayıpta tahsili mi işimi boşlamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?