• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aynı markadan iki testin birinde kuruma çizgisi olup birinde olmaması normal mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fatmur

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
121
50
623
42
İstanbul
Üç gün önce adetime 5 gün kala test yaptım. Aşağıdaki gibi çok silik bir çizgi çıktı. Belki kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün tekrar aynı markayla test yaptım bu sefer kuruma çizgisi de çıkmadı. Aklıma takılan şu kuruma çizgisi olsaydı aynı markada tekrar çıkması gerekmiyor muydu?
Bi ihtimal dün sabah idrarıyla yapmadığım için çıkmamış olabilir mi?
En azından fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Eklentiler

• IMG_20220410_124423.jpg
    IMG_20220410_124423.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 175
Üç gün önce adetime 5 gün kala test yaptım. Aşağıdaki gibi çok silik bir çizgi çıktı. Belki kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün tekrar aynı markayla test yaptım bu sefer kuruma çizgisi de çıkmadı. Aklıma takılan şu kuruma çizgisi olsaydı aynı markada tekrar çıkması gerekmiyor muydu?
Bi ihtimal dün sabah idrarıyla yapmadığım için çıkmamış olabilir mi?
En azından fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Yani olabilirse olmaya bilirse yüzde 50 ama en iyisi farklı markayla denemek erkn gebelik testiyle çıkar varsa mesela kaç gün var adetinize

Erken gebelik testi yapmış mıydınız
Yapmıştım. Onda silik de olsa çizgi çıkmadı ama Ramazan dolayısıyla hangi idrar hormon bakımından daha yoğun olur bilemediğim için erken yapmış olabilirim diye de düşündüm. Bir önceki ay 21 geçen ay 26 günde bir olunca regl tarihimi de bilemiyorum. Test yapmaya da korkuyorum. Hala regl olmadım. 26.günümdeyim. inşallah ikimiz de güzel haberler alırız🤲

Yapmıştım. Onda silik de olsa çizgi çıkmadı ama Ramazan dolayısıyla hangi idrar hormon bakımından daha yoğun olur bilemediğim için erken yapmış olabilirim diye de düşündüm. Bir önceki ay 21 geçen ay 26 günde bir olunca regl tarihimi de bilemiyorum. Test yapmaya da korkuyorum. Hala regl olmadım. 26.günümdeyim. inşallah ikimiz de güzel haberler alırız🤲
Az sapma olabilir bi kaç gün sonra tekrarlayın sağlıklı bi sonuç alırsınız umarım ❤️

Back