Aynı gece ilişki 2.ilişkiye girememe :(

Nigargumus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
12
31
39
Arkadaşlar merhaba.

Eşim ile bir kez beraber olduktan sonra malasef ikinci birleşmeyi sağlayamıyoruz. Yaklaşık 45 dk 1 saat bekliyoruz fakat malasef sertleşme olmuyor.

İlk seferde problem yok ama ikinci seferde beklememize rağmen bu sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulanınız varmı ? Çok teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba.

Eşim ile bir kez beraber olduktan sonra malasef ikinci birleşmeyi sağlayamıyoruz. Yaklaşık 45 dk 1 saat bekliyoruz fakat malasef sertleşme olmuyor.

İlk seferde problem yok ama ikinci seferde beklememize rağmen bu sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulanınız varmı ? Çok teşekkürler.
Bunun çözümünü de eşin bulsun bir zahmet

Herkesin yapisi ve bünyesi farkli kimi 1 saate hazir olur kimi 10 dakikaya ve yorgunluk, ruh hali, stresten dolayi da cok etkileniyorlar erkekler hele simdi neden 2. Olmuyor diye daha da stres yapiyordur bu sefer bir döngüye girip olacagi varsa da olmuyordur. Akışına bırakmak lazim. Mesela kac saat geçtiğinde 2. Icin hazir oluyor hic dikkat ettiniz mi ve ne zamandir boyle? Bazen boyle seyler donemsel oluyor erkeklerde

Bazen bu problemler dönemsel oluyor stresli bi süreç yaşıyorsanız ilki bile zor olabiliyor. Çok takmayıp akışına bırakın hiç dillendirmeyin bu konuyu da bir süre sonra
kendiliğinden geçecektir. Bizde yaşadık bunu. Tabi herhangi bir sağlık sorunu veya yaş'ta etkileyebilir. En sağlıklısı bir süre bekleyin düzelmezse bir doktora başvurun. Hem genel bir kontrol yapılmış olur

Nasıl bekliyosunuz önemli kısım o.
Yatakta duralım bi saat, sende hadi kanı aşağıya yoğunlaştır gibi bi durumsa olmaz tabi.
Ateşi söndürmeden zamanın geçmesini bekleyin.

Bunun en önemli sebebi stres maalesef ve sürekli oraya odaklanınca olmuyor böyle kafanızı dağıtan şeyler yapın ki biraz unutun zamanla düzeliyor çünkü ilkini yaptıktan sonra ikinciyi beklerken yinemi olmayacak düşüncesine giriliyor.

Ilac kullanırdı arada o zaman iki defa oluyordu oda baş ağrısı yapıyor diye kullanmasını istemiyorum

Bu erkekten erkeğe göre değişir. Eğer ilkinde yeterince tatmin oldu ise hemen hazır olmayabilir. Birde hazır olsa diye bekleyerek iyice stres ortamı oluşur ki bekleki sertlessin.

İlki kime yetmiyor eşinize mi size mi 🤭 ya da çok mu kısa sürüyor ? Ya da uzun ???
2.yi istemenizin sebebi zevk alamıyor olmanız mı? Yoksa aksi mi ? Vallahi ben boşalınca hemen uyuyorum elim ayağım tutmuyor resmen 2.ye gücüm kalmıyorda o yüzden sordum yaşlandım mi ne :mad:
(25)

İlki kime yetmiyor eşinize mi size mi 🤭 ya da çok mu kısa sürüyor ? Ya da uzun ???
2.yi istemenizin sebebi zevk alamıyor olmanız mı? Yoksa aksi mi ? Vallahi ben boşalınca hemen uyuyorum elim ayağım tutmuyor resmen 2.ye gücüm kalmıyorda o yüzden sordum yaşlandım mi ne :mad:
(25)

Size katılıyorum bende aynısı oluyor hatta beynim uyuşuyor resmen

Blkide esi rahatliyor ama kendisi rahatlamiyorsa ondan olabilir zaten kendisi rahatlasa ikinciye kendide zor hazir olur
Erken bosalma var ise esinizde ondan mi acaba

Blkide esi rahatliyor ama kendisi rahatlamiyorsa ondan olabilir zaten kendisi rahatlasa ikinciye kendide zor hazir olur
Erken bosalma var ise esinizde ondan mi acaba

Aynen ben bazı yorumlar da görüyorum yok 3 kez yok 5 kez diye bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası

(25)
Ön sevişme ile beraber ortalama 1 saat sürüyor. Zamandan yana sıkıntımız yokta. Hazır yapmışken 2 yi görelim diyoruz 🙈😀

X