Anket Aynı fikirde olmadığınız kk arkadaşlıktan silermisiniz?

Aynı fikirde olmadığınız ama kk arkadaş olduğunuz halde , arkadaşlıktan silermisiniz?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 8 100,0%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.146
18.312
823
Evet derseniz açıklaması nedir? Hayır derseniz açıklaması nedir? Ne kadar kindar değilsiniz

Arkadaşlık listemde benim bizzat teklif ettiğim kişi sayısı %10 geçmez.

o yüzden Çoğunu tanımıyorum desem abartmış olmam..

Düşüncelerimiz uyuşmasa bile silmem ,hiç yapmadım şimdiye kadar yani.

Bazen aktif olmayan üye temizliği yapıyorum ötesine gerek duymuyorum..

İlla arkadaşız diye her konuda aynı fikirde olacak değiliz.

herkesin benimle aynı fikirde olması garip bir beklenti olurdu herhalde,muhakkak ki fikir ayrılığı olan noktalar olur,ki olsun da zaten...öbür türlü ben anti-düşünceyi öğrenemem,yorumlayamam ve gelişemem...fanatikçe olaya bir taraftan bakarım,o zaman da at gözlüğü takmış olurum.şimdiye kadar kimseyi arkadaşlıktan silmedim,engelli listemde sadece tek bir kişi vardır,o da adabından taşıp konuşarak kendini ifade etme yerine saldırmayı terciih ettiği içindir.ha işte tam bu noktada hata mı ettim acaba diye düşünmeye başlarım arkadaşlar konusunda,silsem mi kalsın mı?şükür böylesi bir tatsızlık da hiç yaşamadım şimdiye kadar.listemdeki arkadaşı silme gerekçem saygısızlık,seviyesizlik adaptan yoksunluk ve terbiyesizlik gibi uç durumlar olması gerekir.

Niye siliyim ki Herkes aynı görüşte olacak diye birşey yok.Öyle olsa dünya çekilmez biryer olurdu, herşey tek tip, çeşitlilik yok:26:
Bana saygısızlık yapmadığı, zarar vermediği sürece herkese saygım var

Silmiyorum,silmek çocukluk gibi geliyor bana neden sileyim ki
küstüm senle siliyorum seni gibi saçma bi düşünce

tabiki de silmem çünkü herkes her konuda aynı fikirde olacak diye birşey yoktur
insanın her ortamda fikir ayrılıkları yaşadığı insanlar olabilir hepsini hayatımızdan çıkarmak kadar saçma birşey olamazdı heralde

Bana özellikle ters hareketi olan insanları listemde tutmuyorum. Özellikle engel koyduğum 1-2 kişiyi geçmez. Bunun dışında kimseyi durduk yere silmem. Zaten benim tarzımı bilen insanlarla arkadaşlık ettiğimden ve aynı düşündüğümüzden bir sorun olmuyor.

Herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda değil, hepimiz aynı fikirde olursak sürekli ben orda bir sorun ararım asıl:))farklı fikir=farklı beyin..Farklı düşünceleri, farklı bakış açılarını severim tabi terbiye sınırları içinde:)

ben silmem kesinlikle sonuçta arkadaşlık başka, fikirler başka, hem aynı fikirde olsaydık herkesle dünya çok sıkıcı olurdu
ama sırf aynı fikirde olmadığımız için beni silen 2 kişi oldu, canları sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…