Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi aynı durumu yaşayanlar ve yaşamış olanlar.......yardım

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

songulalp07

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
175
4
318
Antalya
4 eylülde tansiyon yükselmesine bağlı acil spinal anestezi ile döğum yaptım ....çoook tatlı bi kızım oldu sağlıklı allahıma şükür
amakafamı kurcalıyan bişi var kızımın alnında leke demiyim ama hiç geçmeyen ağlayınca belirginleşen iz var
doğundan 1 hafta sonrada alt dudağındakırmızı minik bi leke oldu
bunlar geçicimidir sizce yaşayanlar yazarsa sevinirim
lohusalıktan heralde küçük şeyleri büyütüyorum
cevap yazan herkeze şimdiden teşekkürler

önemli birşey olduğunu zannetmiyorum ama biz anneler küçük şeyleri büyütüyoruz bazen :) bende oğlumu 4 eylülde doğurdum 2011 de ama...Eğer için rahat etmeyecekse doktoruna sorarsın canım.

benim kızımda 3 aylık, kaşlarının ortasında ve sol gözünün üzerinde kırmızı leke var. Doktor kılcal damarla ilgili olduğunu ağlayınca daha fazla kızaracağını veee en geç 2 yaşına kadar geçeceğini söyledi. Başta bende üzülmüştüm fakat çok şükür rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etti, artık o lekelerde nazarımız olsun :) lütfen sende kafana takma ve bu kadar tatlı bir meleğe sahip olduğun için şükret...
sevgilerimle... :)

Son düzenleme:
4 eylülde tansiyon yükselmesine bağlı acil spinal anestezi ile döğum yaptım ....çoook tatlı bi kızım oldu sağlıklı allahıma şükür
amakafamı kurcalıyan bişi var kızımın alnında leke demiyim ama hiç geçmeyen ağlayınca belirginleşen iz var
doğundan 1 hafta sonrada alt dudağındakırmızı minik bi leke oldu
bunlar geçicimidir sizce yaşayanlar yazarsa sevinirim
lohusalıktan heralde küçük şeyleri büyütüyorum
cevap yazan herkeze şimdiden teşekkürler

benim ablam da preklemsi nedeniyle erken doğum yaptı,bebeğinde kırmızı lekeler var.doktor erken doğum nedeniyle olduğunu ve 3 yaşına kadar kaybolacağını söyledi.sıkma kendini,geçer.sen de bebeğinin doktoruna sor istersen.

Back