Aynı durumda olup hamileliği devam edenler.. Yardım ltfn !!!!!!

Zeyzeynpp

Sizi veren Allah'a şükürler olsun 👸🤴🏼 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
754
300
123
Dün kanamam oldu geçti akşama kadar bişey yoktu.. Bugün sabah yine dünkü gibi oldu peçeteye bulaşık şekilde..... sat 09 Haziran.. 10unda kan testi yaptırmıştım 25,91 çıktı dün yaptırdım 301 küsür çıktı bugün doktorum kanamam olunca yine istedi 382 küsür çıktı.. Doktorum sağolsun çok açıklayıcı konuşmaz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım dedi ona göre yolumuzu çizeriz dedi. Değerin 1 günde böyle olması normal mi yoksa düşükmü yardım lütfen.. Yada kan değeri böyle olup yükselen var mı.. Lütfen yardım....

Cnm bence değerlerin normal cünkü 48 saatte bir 2 katına cıkmalı üzülme progestan falan verir bebişin sana tutunur inş.

Cnm bence değerlerin normal cünkü 48 saatte bir 2 katına cıkmalı üzülme progestan falan verir bebişin sana tutunur inş.

Verdi progestan 2 gün gündür kullanıyorum canım

canım ben 5. haftalıkken kanamam olmuştu, dr progestan verdi ve ne işe gideceksin ne gezeceksin ne yürüyeceksin dedi. çünkü kanama olması demek kuvvetli düşük tehlikesi demektir. ben 8 aylık doğum yaptım ve inan bana 5. haftadan 36. haftaya kadar sadece wc den wc ye kalktım, gittim annemlerde kaldım, yemeğimi bile yatağa getiriyordu sağolsun. çok şükür kendimi koruyup kollayarak Allahında izniyle tabiki bebeğimi kucağıma aldım. inşallah sende kendine çok dikkat edersen bişey olmaz. ama boşverip, hareketlerini kısıtlamazsan ne olur ALlah bilir iyi veya kötü bir yoprum yapamam ozaman.

Devamlı yatıyorum canım zaten progestan uyutuyor bilirsin sürekli yataktayım bi wc kalkıyorum yemek yiyorum hapımı içiyorum tekrar yatıyorum devamlı böyle.. Bebeğin nasıl şimdi sağlıklıdır inşallah canım

Negüzel işte cnm yat dinlen dua et bol bol bu hayırlı ayda

İnş. sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına aldığın günüde göörürsün :)

Devamlı dua ediyorum her gözümü açtığımda canım gönlüm rahat rabbime emanet bebeğim inş sağsalim kucağıma alıcam 😊

tatlım hiç moralini bozma Allahın izni ile gerçekten yatarsan yürüyüp oturup iş yapıp yormazsan kendini hiçbişey olmaz. ama dikkat etmezsende tabiki pamuk ipliğine bağlı bir konu bir okadarda hassas. arık zaten nerdeyse hamile olupta progestan içmeyen yok gibi bişey, yediklerimiz içtiklerimizdenmidir nedir bilmiyorum çoğu kişide var bu düşük tehlikesi. doğum yapınca bol bol gezer hareket eder acısını çıkartırsın. düşük tehlikesinin genel olarak bebeğin sağlık problemi olması ile bir alakası yok öyle düşünme bebeğin sağlıklı doğacaktır ALlahın izni ile. sen yeterki ona gereken ihtimamı göster kendini yorma pozitif ol

Doğru diyorsun canım zaten bir kaç gün çok yorulmuştum ondan sonra başladı böyle kanamam fln ya doktorumda tam aydınlatmıyor ben sanki herşeyi biliyorum yat dinlen dese ya.. Neyse ona da bi tavım zaten.. Yarın ne dicek bakalım ona göre değiştiricem.. İşinin eri bi adam ama konuş insanla demi bak şundan dolayı olmuş de yok kan tahlilini dün götürdüm değer düşük cuma günü tekrar bi tahlil.. Delik deşik oldum yemin ederim 2 günde bir kan vermekten.. Zaten 2 gün geçiyor veriyorum neyi anlamıyor 2 gün sonra tekrar... Neyse sakinim 😊 sağsalim bebeğim oluşsun ben hiç kalkmam hep yatarım 😊

Kızlar dünki kan tahlili değerim 382ydi bugün 274 olmuş.... Doktorumun demesiyle düşük yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…