- 2 Ocak 2023
- 16
- 14
- 18
- Konu Sahibi lesfleursfanent
Herkese merhaba, son zamanlarda kendimi değiştirmek ve geliştirmek için çok uğraşıyorum. Ama kendisi ile takıntılı bir insanım ve bu sürekli beni engelliyor. Görünüşümden hiç hoşlanmıyorum, herkes gibi kusurlarım var ve mutsuz hissediyorum kendimi ama bunlar değiştirebileceğim şeyler değil. Sevmediğim yanlarımı görmezden gelmeye çalışsam da kendimi kötü hissediyorum. Artık derdim o bu ne düşünür de değil, aynaya baktığımda mutsuzum sadece. Kendimi değiştirmek için estetik ameliyatlar var ve çok pahalılar, yıllarca çalışmam lazım. Diyelim ki param oldu da yaptırdım, o zaman kendimi beğenir miyim daha iyi hisseder miyim garantisi yok. Sağlık kısımlarına hiç girmiyorum bile. En yakın otuzlarıma doğru yaptırabilirim, o zaman da gençlik yıllarım bitmiş olur zaten diyorum ne anlamı kalır ki. Genetik yatkınlıktan dolayı şimdiden yüzüm yaşlanıyor bile. En kötü kısmı bu yüzden gençliğimi yaşayamadığımı hissetmek. İşte öyle, benden büyük ablalarım siz neler yapıyorsunuz kendinizi sevmek için? Bu hisler hep var mı yoksa bi yerde eh yeter diyip mutlu olabiliyor muyuz?