Aynaya Baktığımda Kendimi Tanıyamıyorum..

benim oğlumda öyle uslu ki maşallah.bende çok yorulmuyorum doğal olarak. biraz hareketlense bende kilo vermiş olurum en azından. ya da ben misafir çağırayım bari:)

çooooook iyi anlıyorum..

Eş,inin de uygulaması çok güzel destek olması =))

inşallah..

öyle sıcak ki ne yürüyüş yapabiliyorum ne akşamları koşuya çıkabiliyorum..Pufff evde tıkılıp kaldım..Ev işi bende pek işe yaramıyor :S

benim oğlumda öyle uslu ki maşallah.bende çok yorulmuyorum doğal olarak. biraz hareketlense bende kilo vermiş olurum en azından. ya da ben misafir çağırayım bari:)

heheh bünyeden bünyeye fark eder die düşünüyorum ben hem evimde hemde çiftlik evinde misafir ağırlıyorum ama pek işe yaramıyor ve oğlum kucakcı

arkadaşlar bende 63 den 93 oldum doğumdan sonra şimdi 78 boy 176 , benim en büyük derdim karnım 5,5 ay oldu karnım hamile gibi bilmeyen 6 aylık hamile sanır, iç karnım küçükmüş doktor bu yüzden karnımınn çok büyüdüğünü söylemişti, karnım yüzünden hiç bir kıyafet olmuyor, bazen bunalıma bağlıyom, dışarı daha az çıkar oldum 44 beden e gidip para dahii vermek istemiyom, hamilelik kıyafetlerini giyincede bunalım oluyom, karnım için ne yapabilirm fikri olan banada yardımcı olabilirse çok sevinirim, salona gidemiyorum bebişi, bırakıcak kimsem yok şuan, evde mekik denedim yapamadım,

canım sezaryan olduğu için mekik çekmen doğru değil ki yapamamışsın zaten ağrın çok olur gerek yok..Bende aynı durumdayım 2 kilo vermişim nasıl verdim bilmiyorum temizlik iş derken fena yoruldum koşturdum..rAamazandan sonra ben salona gideceğim inş. yalnız başıma veremiyorum..Doktora gittim tahlil yaptırdım herşey normal olduğu için diyetisyene yönlendirmedi..Tek çare spor artık..

kafana takma. önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. mutlaka uzun zamanda da olsa verirsin kilolarını. boş kaldığın zamanlarda evde egzersiz yap, bol su iç, yeşilçay iç, taze meyve sebze tüket ödemini de atarsın kilo da verirsin

Yeşil çay hergün bir fincan içiyorum seviyorum da =))) Teşekkür ederim inş. dediğin gibi giderler =)))

2 kilo vermişim nasıl bilmiyorum ama mutlu oldum valla =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…