Ayna Fobisi

Canım psikologlara bir görün obsesiflik durumu olabilir.Ve obsesiflik ilerliyebiliyor hayatı zindan edebiliyor.Benim de takip edilme fobim var en kısa zamanda artık bir doktora gidicem.Gece yolda yürümek çok zor oluyor sürekli arkama dönüp bakıyorum.Ayrıca ayna fobisi de bende geceleri oluyor.Küçükken bloody mary ile ilgili bir korku filmi izlemiştim o günden beri geceleri karanlıkta aynaya bakamıyorum.Ama seninki kadar ciddi bir durum değil.Bence mutlaka görün bir doktora.Hayatını zorlaştırır çünkü bu tür takıntılar

Son düzenleme:

o bloodymarry öldürür zaten adamı. Gerçek olmadığını bildiğim halde yapamam yani. Onu daha önce yabancı birr paranormal sitede okumuştum sonrada supernatural dizisinde görmüştüm tabi onun etkiside eklenince Öyle yapıcam artık ilerde kendi evimde 1 tane bile ayna olmayacak yoksa(hayııııııııııııııııırrrrrrrrr) bi de şu karanlık olayını çözmem gerek yoksa elektrik faturaları cebimi yakıcak ilerde

Aynen olaydan yıllar sonra geçen sene supernaturalde de gördüm iyice pekişti bu fobim.Ben de inanmıyorum ama içimde bir şey ya olursa diye tetikliyor Forumlarda da kötü ruhların karanlıkta aynalara hapsolduğunu okumuştum geceleri korka korka geçiyorum aynaların yanından

ben aynaların mümkün olduğunca semtine bile uğramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…