Ayna Fobisi

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
ayna olan yerlerde daralıyorum o aynayı görmesem bile hissedebiliyorum. öyle ortamda uyuyamıyorum içim daralır. Örneğin, geçen yaz kuzenimde kalırken uyumakta çok zorluk çektim dönüyorum yatakta durmadan, nefes alamadım görünürde ayna felan yoktu resimden zannettim karşımdaki resmi indirip odanın dışına bıraktım ama devam etti dayanamayacak hale gelince kuzenimi uyandırdım odayı didik didik ettik en son çekmecede kıyafetlerin arasında kalmış kutunun içindeki pudranın aynasını bulduk odadan çıkarınca rahatladım. Abartıyorum takıntı yaptım galiba dedim ama onun orada olduğundan haberim bile yoktu aynanın

çok ilginç..ayna kullanamıyormusun hiç....
aynanız evde yok ki artık..lavobalar yatakodaları her yer ayna dolu..
işiniz zor..

çok ilginç..ayna kullanamıyormusun hiç....
aynanız evde yok ki artık..lavobalar yatakodaları her yer ayna dolu..
işiniz zor..

kullanıyorum ama şu şekilde bi kere odamda en ufak bir ayna yok geceleri lavaboyu kullanmıyorum gerekirse sabaha kadar tutuyorum gündüz ve evde birileri varken sorun yaşamıyorum ama yalnız eve çıktığımda ne yapıcam inanın ki bilmiyorum

eft i öneririm duygusal arınma teknikleri
google a scribd yaz orada kitap arama kısmına eft yaz türkçe kitabı var oradan direk okuyabilirsin.
psikoloğa falan gittin mi ne diyor

eft i öneririm duygusal arınma teknikleri
google a scribd yaz orada kitap arama kısmına eft yaz türkçe kitabı var oradan direk okuyabilirsin.
psikoloğa falan gittin mi ne diyor

bakacağım. bi dönem gitmiştim ama bu sebebden dolayı değil. şimdikinin aksine küçükken ayna önünde çok fazla vakit geçirdiğimi söylüyor annem ama hatırlamıyorum ben

aynadan bişey çıkacak falan gibimi oluyor..
belki terapi almalısın...eminim çok zordur...
aslında kullandığında bişey olmadığını sen de görüyorsun...
bu şekilde alıştırsan kendini..olmuyomu

ne hissettiğimi bilmiyorum aynanın orda olduğunu biliyorsam izleniyor hissi yaşıyorum evet ama bilmediğimde dahi daralıyorum.

çok denedim aslında bütün olay yalnız başıma iken oluyor mesela tek başımayken asla karanlıkta uyumam apaydınlık olması gerek. onun gibi birşey oldu bu da babam evde yokken annemin yanına giderdim boydan boya ayna dolu odaları ama annem uyur uyumaz kaçardım ordan

aynalar korku filmlerinin vazgeçilmez unsurları küçükken falan aynalı bi film izlediysen ondandır.

ben de korkarım bi kere gece yatarken kafamı kaldırıp masanın üstündeki aynada kendi suratımı görmştüm. çok az aydınlık vardı. ödüm totoma karışmıştı

cin falan değildir bence korkma. cin sana aynayı hissettirecek değil ya. kendisi korkuturdu

aman dur be korkutma yok cnm aynalı olarak bi film izlemedim sadece bloodymarry i biliyorum onu da denemem bile

izlemişimdir mutlaka ama filmlerden etkilendiğimi söyleyemem.

ay arkadaşım niye korkutuyosun ya kızı... nerden hüküm verdin hemen musallat falan yapma Allah aşkına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…