bu da ayrıca ilginç birşey . ayna bulucu seni
çok ilginç..ayna kullanamıyormusun hiç....
aynanız evde yok ki artık..lavobalar yatakodaları her yer ayna dolu..
işiniz zor..
eft i öneririm duygusal arınma teknikleri
google a scribd yaz orada kitap arama kısmına eft yaz türkçe kitabı var oradan direk okuyabilirsin.
psikoloğa falan gittin mi ne diyor
kullanıyorum ama şu şekilde bi kere odamda en ufak bir ayna yok geceleri lavaboyu kullanmıyorum gerekirse sabaha kadar tutuyorumgündüz ve evde birileri varken sorun yaşamıyorum ama yalnız eve çıktığımda ne yapıcam inanın ki bilmiyorum
aynadan bişey çıkacak falan gibimi oluyor..
belki terapi almalısın...eminim çok zordur...
aslında kullandığında bişey olmadığını sen de görüyorsun...
bu şekilde alıştırsan kendini..olmuyomu
Bizim evde çıldırırsın o zaman,ayna her yer.
aynalar korku filmlerinin vazgeçilmez unsurlarıküçükken falan aynalı bi film izlediysen ondandır.
ben de korkarım bi kere gece yatarken kafamı kaldırıp masanın üstündeki aynada kendi suratımı görmştüm. çok az aydınlık vardı. ödüm totoma karışmıştı
cin falan değildir bence korkma. cin sana aynayı hissettirecek değil ya. kendisi korkuturdu
aman dur be korkutmayok cnm aynalı olarak bi film izlemedim sadece bloodymarry i biliyorum onu da denemem bile
diyince bişey olmuyo... ben denemiştim. gerizekalı mıyım neyim
gece 3 civarı tamamen karanlık bir yer özellikle banyoşafak sökene kadarmış onların yoğun olduğu cevap verdikleri dolandıkları saatler
:18::18::18::18::18::18::18::18:
deme öyle şeyler demeeee
KURAN-I KERİM sıradan bir kitap değil kutsalımız elbette işe yaramıştır ama siz farkında değilsinizdir.Öyle şeylerden korkarımdaki kastınız nedir anlayamadım.İnanarak okunan dualar korur merak etmeyin bence size cinler musallat olmuş gib.MUSALLAT ı izlemişmiydiniz bırrr
KURAN-I KERİM sıradan bir kitap değil kutsalımız elbette işe yaramıştır ama siz farkında değilsinizdir.Öyle şeylerden korkarımdaki kastınız nedir anlayamadım.İnanarak okunan dualar korur merak etmeyin bence size cinler musallat olmuş gib.MUSALLAT ı izlemişmiydiniz bırrr
ay arkadaşım niye korkutuyosun ya kızı... nerden hüküm verdin hemen musallat falan yapma Allah aşkına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?