• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynılarını yaşayan var mı?

gossipgirl5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
21
2
1
20
Herkese merhaba, ağrılarım olduğuna dair birkaç başlık açmıştım en sonunda doktora gittim. ilk olarak kan değerlerim normal çıktı ama D vitaminim epey düşük çıktı ilaca başladım, ekg temiz çıktı sinüs taşikardim var bir tek. doktor kalp kaynaklı olduğunu zannetmiyorum dedi. daha sonra fiziksel tıp ve rehabilitasyona gittim kas gevşetici, ağrı kesici ve krem verdi. yazdığım başlıkların altına anksiyete bozukluğu yaşıyor olabilirsin diyenler olduğu için psikaytra da gittim ve sonuç: anksiyete bozukluğu ve sağlık anksiyetesi. ilaç verdi ancak kullanmak istemiyorum, psikologta terapiye başlayacağım.
Bugün yataktan birden kalktım ve eğilip dikelince kalbime birden ağrı girdi ve geçmedi acile koştum direkt tüm tetkikler yapıldı kan değerlerim gayet iyi ve ekg sonucum temiz çok şükür. acil doktoru yine kalp kaynaklı olmayacağını ve kas ağrısı olabileceğini söyledi. d vitamini eksikliği de yapabilir dedi. vitamini haftada bir kez alıyorum henüz 2 kez aldım. aynı benim gibi sonuçları temiz olup böyle ağrılar yaşayan varsa deneyimlerinizi duymak isterim.

Son düzenleme:
merheba , geçmek bilmeyen ağrılar mağlesef bendede var gitmediğim doktor kalmadı ama birşey yok denildi .Ortopediye gittim boyun düzleşmesi varmış o kolda sırtta göğüste ağrılar yapabilirmiş ama benim ağrı kaynağım gerinirken sırt nasıl kütlerse iki göğüs kafesimin ortası kütlüyor bunu doktora dediğimde birşey yok orada ama dedi şaşırdı göğüs doktoruna git dedi devlette gittim röntgen çekildim doktor birşey yok dedi bir süre iyiydim kütlemeler devam ediyordu ama batma yapmıyordu en son geçen hafta zorladım sanırım sancılarım oldu yine özele gittim bu sefer tomografi çekindim ağrıya sebep olabilecek birşey yok iltihapta yok dedi ama midemde bir parlaklık gördü 1 hafta sonra tekrar çekinmemi istedi yemek artığımı ne olduğu anlaşılmadı dün çekindim tekrardan midemde hala birşey vardı sanırım birşey yutmuşum ne oldu belli değil mağles endoskopi ile bakıcaklar.Ne için gittim ne çıktı acaba ağrılarımın sebebi o muydu çünkü mide sırta göğüse vurarmış anlayamadım gitti biraz mental olarakta yıprattım kendimi fazla düşünen bir insanım Allah herkese şifa versin.Bu arada vitaminlerimide düzenli kullanıyorum bir ara çok düşüktü ama 2 ayda bir aile hekimine gidip baktırıyorum değerlerim normal.

G gossipgirl5

Back