- 16 Kasım 2024
- 21
- 2
- 1
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
Herkese merhaba, ağrılarım olduğuna dair birkaç başlık açmıştım en sonunda doktora gittim. ilk olarak kan değerlerim normal çıktı ama D vitaminim epey düşük çıktı ilaca başladım, ekg temiz çıktı sinüs taşikardim var bir tek. doktor kalp kaynaklı olduğunu zannetmiyorum dedi. daha sonra fiziksel tıp ve rehabilitasyona gittim kas gevşetici, ağrı kesici ve krem verdi. yazdığım başlıkların altına anksiyete bozukluğu yaşıyor olabilirsin diyenler olduğu için psikaytra da gittim ve sonuç: anksiyete bozukluğu ve sağlık anksiyetesi. ilaç verdi ancak kullanmak istemiyorum, psikologta terapiye başlayacağım.
Bugün yataktan birden kalktım ve eğilip dikelince kalbime birden ağrı girdi ve geçmedi acile koştum direkt tüm tetkikler yapıldı kan değerlerim gayet iyi ve ekg sonucum temiz çok şükür. acil doktoru yine kalp kaynaklı olmayacağını ve kas ağrısı olabileceğini söyledi. d vitamini eksikliği de yapabilir dedi. vitamini haftada bir kez alıyorum henüz 2 kez aldım. aynı benim gibi sonuçları temiz olup böyle ağrılar yaşayan varsa deneyimlerinizi duymak isterim.
Bugün yataktan birden kalktım ve eğilip dikelince kalbime birden ağrı girdi ve geçmedi acile koştum direkt tüm tetkikler yapıldı kan değerlerim gayet iyi ve ekg sonucum temiz çok şükür. acil doktoru yine kalp kaynaklı olmayacağını ve kas ağrısı olabileceğini söyledi. d vitamini eksikliği de yapabilir dedi. vitamini haftada bir kez alıyorum henüz 2 kez aldım. aynı benim gibi sonuçları temiz olup böyle ağrılar yaşayan varsa deneyimlerinizi duymak isterim.
Son düzenleme: