AYM'nin Kararıyla Türkiye'de Kuma Patlaması Yaşanacak

Kadın sanatçı berdan mardini ile dost hayatı yaşadı ve hamile kaldı ama berdan çocuğu üstüne almadı, bunu ibrahim tatlısesde yaptı ,babanın mal varlığndan asla nasiplenemiyecekler , kadınlar aptal olduğu sürece olan çocuğa olacak ,eczacıbaşının en büyük oğulları fabrika işçisi ile dot hayatı yaşadı ve kız hamile kaldı .çocuğu oldu ama aile bu birlikteliğie razı olmadı sonra ne oldu anne ölmeye yakın babasının ismini söyledi oda haklarını almak için mahkemeye başvurdu ki o vakit yaşı 45 idi sonra eczacıbaşı bu kadını para ile susturdu gazetelerde haberi çıkmıyor artık
ortaya birileri bir taş atıyorr hurra saldırıyoruz bacım seviyoruz saldırmayıı..bir sürü örnek var al özgü namal nikahsız çocuk doğurdu ha adam soyadını verecekmişş yani aile olma merfumu yok 1 sene sonra hadee başka sevgililere uçmak varr..

Kadın sanatçı berdan mardini ile dost hayatı yaşadı ve hamile kaldı ama berdan çocuğu üstüne almadı, bunu ibrahim tatlısesde yaptı ,babanın mal varlığndan asla nasiplenemiyecekler , kadınlar aptal olduğu sürece olan çocuğa olacak ,eczacıbaşının en büyük oğulları fabrika işçisi ile dot hayatı yaşadı ve kız hamile kaldı .çocuğu oldu ama aile bu birlikteliğie razı olmadı sonra ne oldu anne ölmeye yakın babasının ismini söyledi oda haklarını almak için mahkemeye başvurdu ki o vakit yaşı 45 idi sonra eczacıbaşı bu kadını para ile susturdu gazetelerde haberi çıkmıyor artık
o kadar çok örnek varki ama fevzi kardeş adı din yaaa bik bik ötmelerde..

öyleyse sorun sadece dini nikah değil. bunu anlamalıyız değilmi?

Resmi nikah olmadan asla yasanmasin malum doğacak olan çocuğun ve kadının hakları maalesef gozetilmiyor

Benim hem dini nikahım hem de resmi nikahım var vayy beee :)))
ben bu konuyu daha önceden duymuştum zaten sorun neden iki nikah olunuyor dendi ve dini nikahın şartlarını kanunlaştıralım diye fikir yürütüldü şu anda avrupada olan bir durumdur bu belediye nikahı yada kilise nikahı var

Kakaocum bizde de olmali aslında dini nikahı resmilestiren belgeyle gidilse ve bu resmi nikahla es tutulsa belki de sorun kalmayacak

Dileyen dini nikahla evlenirdi dileyen belediye nikahıyla bence en azından bu duruma dair bir çözüm olmuş olurdu

Şu an da isteyen ; imam nikahını , muta nikahını ,isteyen beraber aynı evi paylaşıp, isteyen para karşılığı , isteyen toplanıp grup sexini ... vs yapabiliyor zaten.
Resmi nikah ne için vardır ? Kadının ve çocukların hakkını korumak , aile mirası , küçük yaşta evliliklerin önüne geçmek..Hukuk devletiyiz ya biz , hatırlatayım dedim.Senin imam nikahlı kocan öldü mü devletten git hak talep edebiliyor musun ? Soma ' da örneği yaşanmıştı . Ama sen tutup da resmi nikah olmadan dini nikah yasal dersen , çocuk gelinlerin olmasına göz yumuyorsun demektir. Ha pardon dini nikahta yaş sınırı yoktu ! Çocuk olması çokta fark etmez. "Şeriatla yönetilen bazı ülkelerde bu yaş sınırını 9 yaşına kadar düşürmek için yasa çıkartılıyor"
Yakında bunları da duyarız , hiç şaşırmam . Gördüklerimiz göreceklerimizin teminatıdır .

sadece bumuu modernleşmenin adı altında evlilerle beraber olmalar adamın resmi nikahlı eşi var ama yattığı ve dost tuttuğu sürüyle kadın..ne resmi nikah nede dini nikah ama yıllarcaberaber yaşayıp çocuk sahibi olanlar var kii sıkıldıklarında başkalarına gidenlermi dersin yani var oğlu varr..ali ağaoğlu evli ama sevgilileri karısının kumaları oo sürüyle petek ertüre..bunlardan biri..

Eeee iyi de bu saydiklarin zaten adamlarin umru degil ki hemen resmi nikahli amasevgilileri var ornegini veriyosun.Benim lafim muhafazakar gecinip her halti yiyene ki bunlarin sayilari da azimsanamayacak kadar cok yoksa evliymis te sevgilisi varmista bu orneklere gerek yok :) Bunlar icin adres ->bdv.

Eeee iyi de bu saydiklarin zaten adamlarin umru degil ki hemen resmi nikahli amasevgilileri var ornegini veriyosun.Benim lafim muhafazakar gecinip her halti yiyene ki bunlarin sayilari da azimsanamayacak kadar cok yoksa evliymis te sevgilisi varmista bu orneklere gerek yok :) Bunlar icin adres ->bdv.
her haltı yiyenin muhafazakarıda olmaz yok ben modernim hangi çağda yaşıyoruzuda olmazz..

Şu an da isteyen ; imam nikahını , muta nikahını ,isteyen beraber aynı evi paylaşıp, isteyen para karşılığı , isteyen toplanıp grup sexini ... vs yapabiliyor zaten.
Resmi nikah ne için vardır ? Kadının ve çocukların hakkını korumak , aile mirası , küçük yaşta evliliklerin önüne geçmek..Hukuk devletiyiz ya biz , hatırlatayım dedim.Senin imam nikahlı kocan öldü mü devletten git hak talep edebiliyor musun ? Soma ' da örneği yaşanmıştı . Ama sen tutup da resmi nikah olmadan dini nikah yasal dersen , çocuk gelinlerin olmasına göz yumuyorsun demektir. Ha pardon dini nikahta yaş sınırı yoktu ! Çocuk olması çokta fark etmez. "Şeriatla yönetilen bazı ülkelerde bu yaş sınırını 9 yaşına kadar düşürmek için yasa çıkartılıyor"
Yakında bunları da duyarız , hiç şaşırmam . Gördüklerimiz göreceklerimizin teminatıdır .
teeee.. işte yakında çiftler arasında resmi nikahda kalmayacak evlilik aşkı öldürüyor diyenler hiçte az değil bir imzayamı kaldı demelr hiçta az değil..

X